Cat minte o femeie in functie de zodia ei

38124

Toată lumea minte, este un lucru demonstrat științific. Haideți să vedem cât minte o femeie în funcție de zodia ei. Mințim, de exemplu, ca să fim amabili sau pentru a nu crea probleme, alteori mințim pentru a ne ușura o situație creată, alteori ascundem adevărul pentru a nu răni pe cineva. Sunt situații și situații. În funcție de zodie, putem fi mai predispuși către minciună. Unele semne mint în mod natural, pentru că face parte din natura lor înșelătoare, altele mint doar când sunt nevoite.

Femeia Berbec

Femeia Berbec adora sinceritatea si prefera sa spuna adevarul si sa i se spuna adevarul. Insa, stie ca adevarul doare si atunci, mai infrumuseteaza situatia pentru a-i proteja pe cei dragi. Ii place sa fie spontana, sincera si deschisa.

Femeia Taur

Femeia Taur este o fire incapatinata si, pentru a-si expune punctul de vedere, este in stare sa bage o mica minciuna, doar pentru a demonstra ca ea are dreptate, In general, ii place sa spuna adevarul, indiferent cum este acesta. Sinceritatea si onestitatea ei sunt evidente.

Femeia Gemeni

Femeia Gemeni prefera sa spuna adevarul, indiferent de gravitatea lui. Face acest lucru deoarece se considera un prieten loial. Mai sunt si exceptii cand ar recurge la o minciuna, si anume, cand imaginea ei ar fi in joc.

Femeia Rac

Foarte rar o vei prinde pe femeia Rac cu minciuna deoarece este o fire loiala, nu suporta minciuna si tradarea. Atunci cand recurge la o mica minciuna, de dragul cuiva, va avea remuscari, dupa.

Femeia Leu

Femeia Leu este prea orgolioasa pentru a spune adevarul. Ea tine la imaginea ei, isi doreste sa ramana in centrul atentiei si este in stare sa minta pentru a creste in ochii celorlalti. Va ajunge sa minta si pentru a iesi dintr-o incurcatura sau dintr-o situatie neplacuta.

Femeia Fecioara

Femeia Fecioara este o fire extrem de meticuloasa, pune accent pe detalii si pe organizare. Nu este adepta minciunii, insa nu se opreste din criticat atunci cand ceva nu-i convine. Este foarte pretentioasa si exagerata, fiind o fire temperamentala.

Femeia Balanta

Femeia Balanta este eleganta, poseda diplomatie si bune maniere. Dar, cand vine vorba de minciuni, o va spune fara sa clipeasca. Ii place arta disimularii, ii place sa isi atace dusmanii. Cand este sa-si alega prietenii o va face cu mare grija, nu oricine are acces in cercul prietenilor.

Femeia Scorpion

Marele avantaj al femeii Scorpion este loialitatea. Este in stare de orice pentru familia si prietenii ei si nu va recurge la minciuni. Se ghideaza dupa zicala ” Ce-i in gusa, si-n capusa”. Doar cand se simte tradata, va recurge la armele secrete.

Femeia Sagetator

Femeia Sagetator nu se complica in viata si alege sa ignore persoanele care ii doresc raul. Recurge la minciuni des, are impresia ca multi nu-i vor binele, de aceea, nu este o carte deschisa pentru altii. Isi doreste sa fie mereu pace si voie buna in grupul de prieteni.

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn face foarte multe sacrificii pentru cariera si starea materiala. Nu se va multumi cu locurile din spate si nici concurenta sa i-o ia inainte, de aceea, de dragul carierei, va recurge la minciuni. In rest, este o femeie sincera.

Femeia Varsator

Femeile Varsator pot deveni malitioase doar daca le este pusa la indoiala inteligenta. Sunt prietene loiale, dispuse sa faca orice pentru cineva drag si nu recurg la minciuni si rautati. Existenta lor se bazeaza pe principii puternice.

Femeia Pesti

Femeia Pesti este destul de afectuoasa si sincera. Ea nu iubeste lumea galagioasa si conflictele. Va apela la minciuni doar in cazuri extreme si acelea fiind legate de familie si prieteni.