Cat Suntem De Naivi, In Functie De Zodia Noastra

4847

Berbec

Cei aflati in zoda berbec sunt foarte sinceri si asta ii face slabi uneori in fata realitatii crude. Sunt loiali si evita sa minta, astfel ca se pacalesc des cu unele persoane.

Taur

Taurii sunt dominati de interese proprii si nu au incredere in nimeni. Ei sunt mai degraba cei care pacalesc decat cei pacaliti.

Gemeni

Gemenii stiu sa se protejeze si nu prea au incredere in oameni. Nu este vorba de naivitate cat de neasumarea riscurilor. Ocazional, sunt pacaliti de persoane dragi, pentru ca aici este punctul lor slab.

Rac

Racii nu cred niciodată pe nimeni, nici chiar pe cei din propria familie. Sunt genul care suferă mereu de gelozie şi nu cred niciodată scuzele celor care încearcă să le explice că exagerează.

Leu

Leii sunt persoane entuziaste şi asta îi face vulnerabili. Adeseori sunt fraieriţi de oameni care le văd slăbiciunea de a fi lăudaţi. Practic, cu un leu este de ajuns să îi spui că este cel mai frumos, cel mai deştept sau cel mai interesant şi gata, i-ai câştigat încrederea pe viaţă.

Fecioară

Fecioarele sunt firi prea calculate ca să fie considerate naive, dar uneori, mai cad în plasa vreunei persoane răuvoitoare. Dacă li se întâmplă să dea dovadă de naivitate, asta se întâmplă numai pentru că sunt îndrăgostite.

Balanţă

Balanţele sunt destul de nesigure pe ele şi pe forţele proprii şi asta poate fi o mare slăbiciune. Dacă cineva li se bagă pe sub piele, le câştigă încrederea destul de uşor. Tot ce trebuie să faci ca să testezi o balanţă de naivitate este să o faci să râdă şi apoi să-i ceri ceva.

Scorpion

Scorpionii sunt poate cei mai naivi dintre zodiile de apă şi nu trece ocazie să nu arate cum pot ei să creadă că laptele e negru dacă persoana care le spune asta este din cercul de apropiaţi. Naivi şi pozitivi, scorpionii cred mereu că lumea este bună şi caldă şi asta le face mult rău câteodată.

Săgetător

Sagetatorii au o energie incredibila si stiu tot timpul ce fac. E foarte greu sa fie prinsi pe picior gresit, astfel ca naivitatea nu este trasatura lor. Dacă reuşeşti să păcăleşti cumva un săgetător, meriţi un premiu Nobel, pentru ăc sunt mereu pe fază şi te taxează imediat ce încerci să-i minţi.

Capricorn

Capricornii sunt tăcuţi şi calculaţi, deci nu prea ai cum să-i prinzi pe picior greşit. Inteligenţi şi ambiţioşi, ei ştiu cât de important este să fii pe fază, deci nu îşi permit să fie naivi.

Vărsător

Vărsătorii sunt alt semn credul şi optimist. Pe ei nimic nu-i demoralizează şi nici trădările nu sunt aşa rele, pentru că iubirea lor pentru oameni nu are margini. Dacă păcăleşti un vărsător, ai şanse mai mari să te simţi tu prost, decât să îi superi pe ei.

Peşti

Pestii sunt greu de pacalit. Mai degrabă vor progita ei de naivitatea ta, decât să reuşeşti să-i prinzi când nu sunt în gardă.