Cati pitici ai pe creier, in functie de zodia in care esti

628

CÂŢI PITICI AI PE CREIER
(în funcție de zodie)

Berbec
În ciuda aparențelor, nu ai decât trei pitici pe creier. Este drept că sunt foarte neastâmpărați, dar reușești să îi ții în frâu, atunci când vrei să rezolvi probleme importante.

Taur
Ai un singur pitic pe creier, dar se manifestă în cele mai nepotrivite momente. Ajungi, astfel, să iei tot felul de decizii nefavorabile ție.

Gemeni
Tu ai foarte mulți pitici originali şi veseli pe creier, dar pe tine nu te deranjează. Cei care au de suferit de pe urma lor sunt oamenii din preajma ta, totuşi ai foarte mulți prieteni.

Rac
Ai un pitic pe creier, pe care îl iubești ca pe ochii din cap. Nu te lasă inima să îi înfrânezi pornirile și îl lași să se desfășoare, câtă vreme acțiunile lui nu îi supără pe ceilalți oameni dragi din viața ta.

Leu
Nu contează câți pitici ai pe creier, pentru că sunt nespus de frumoși! Pe lângă fizicul lor imposibil de ignorat, sunt și plini de farmec, așa că nu se supără nimeni când o iau razna.

Fecioara
Ai 7 pitici pe creier, foarte enervanți! Ei îți șoptesc fiecare imperfecțiune pe care o observă, așa că nu este de mirare că nu îți scapă nimic!

Balanta
Nu a avut nimeni curaj să se întrebe câți pitici ai pe creier. Sunt mulți și foarte răi, dar dacă îți faci curaj, poți să îi numeri. Ar fi unul care te face să te răzgândești la fiecare 5 secunde, unul care te face să dai sume uriașe pe haine, unul care te face să te enervezi că cineva nu s-a legat bine la șireturi…

Scorpion
Piticii tăi pe creier nu te-au mai suportat și te-au abandonat. Nu îți face griji, însă! Te descurci la fel de bine și fără ei!

Săgetător
Ai doar 2 pitici pe creier, dar își fac de cap cât 6! Îi poți calma cu plimbări lungi și ieșiri în natură, pentru că sunt activitățile lor preferate.

Capricorn
Ai 5 pitici pe creier, dar nu îndrăznesc să scoată un sunet în fața ta. Nu știm cum s-au adunat, cert este că oricum nu au nicio șansă să te controleze.

Vărsător
Ai 4 pitici pe creier, dar le oferi toate condițiile și sunt șanse mari să se înmulțească. Mai grav este că s-ar putea să îți placă de ei atât de tare, încât să îi lași să preia controlul vieții tale. Și crezi că sunt în stare să facă ceva bun?

Pești
Ai 6 pitici pe creier, iar când lucrurile nu ies cum vrei tu, o iau razna. Încearcă să le amintești cine este șeful, altfel s-ar putea să ai de suferit.