Ce Cadou I Se Potriveste Fiecarei Zodii, Pentru acest Craciun

2622

Uneori e foarte dificil sa cumparam un cadou pentru o persoana draga noua. M-am gandit ca vine Craciunul si v-as putea usura situatia. Ce ii puteti darui iubitului/iubitei pentru ca bucuria cadoului sa fie deplina.

Berbecului ii plac cadourile scumpe,de firma.Cel mai potrivit cadou ar fi unul de tip tehnologic.Pe langa acesta puteti adauga cosmetice.

Taurul este pretentios si ii place sa fie surprins.Cadourile romantice,care sa ii arate cat este de iubit il multumesc.De asemenea il incanta bijuteriile,obiectele decorative,vinurile scumpe.

Gemenii sunt persoane practice.Lor le place sa primeasca cadouri pe care mai apoi sa le poata folosi.Le plac cadourile utile.

Racii trebuie sa vada ca sunt ascultati si ca esti atent la nevoile lui.Cel mai bine ar fi sa ii cumperi un lucru pe care l-a mentionat ca si-l doreste.

Leului ii plac foarte mult cadourile si vrea sa se mandreasca cu ele.Cel mai potrivit cadou pentru un leu e un telefon mobil sau un obiect vestimentar.

Fecioarele sunt cam pretentioase.Trebuie sa le demonstrezi ca esti atent la gusturile lor si ca stii ceea ce le place.

Pentru balante e perfect daca cumperi obiecte vestimentare.Mai scumpe si mai elegante.

Scorpionilor nu le plac cadourile simple,banale.Trebuie sa-i cumperi un cadou special,de preferinta scump si de firma.

De obicei,sagetatorii iubesc excursiile.Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta cadoului.Pentru un sagetator conteaza mai mult ca te-ai gandit la el.

Capricornii nu apreciaza cadourile de complezenta.Cel mai bine este sa-i iei ceva de firma.

Varsatorilor le plac surprizele,asa ca daca le faci o petrecere surpriza si inviti toti prietenii,este foarte multumit.

Pestilor le plac lucrurile mai sofisticate.Orice ai lua,ai grija sa nu fie banal.Sa fie cu ceva iesit din comun.