Ce fel de prieten eşti în funcţie de zodie

1471

Berbecul, un optimist incurabil

Berbecul este energic si vorbaret, mereu pus pe fapte mari. Impulsiv, pasional, dezarmant de sincer şi, mai ales, încrezător în sine berbecii sunt  mereu grăbiti, ocupati cu o mulţime de treburi şi uşor dezorientat, gata să renunţe la ce nu merge bine. Este şi un mare amator de petreceri, spune bancuri cu vervă, râde din toată inima şi te face şi pe tine să vezi viaţa în roz. Pentru Berbeci, viaţa nu este deloc complicată. Chiar dacă nu au obţinut ceea ce vor, merg mai departe cu capul sus!

Taurul, preocupat de aspectul fizic

Alura zveltă, pasiunea pentru sport, dar şi pentru mâncare sunt definitorii pentru un Taur. Fire deschisă şi veselă, nativul zodiei este un adevărat cuceritor. Venus, astrul care îi guvernează semnul astral, l-a înzestrat cu un şarm irezistibil, pe care nu îl mai are nicio zodie. Are o personalitate puternică, ştie să se impună, iar în grupurile mari de oameni iese în evidenţă prin inteligenţa sa. Este un om practic şi orientat spre beneficiile materiale. Pe de altă parte, este preocupat de aspectul lui fizic şi încearcă să ţină pasul cu moda, se îmbracă tinereşte şi colorat.

Gemenii, amatori de petreceri

Le place mult să povestească, să spună glume şi să râdă! Sunt mereu în centrul atenţiei şi împărtăşesc tuturor diverse întâmplări din viaţa lor, ba chiar le place să bârfească. Dacă ai un asemenea prieten, aproape sigur s-a născut în semnul Gemenilor. Cu el nu te plictiseşti nicio clipă! Te amuză şi te face să te simţi în largul tău. Este gata mereu să meargă la o petrecere, să iasă în oraş sau să plece într-o călătorie. Îi place schimbarea şi adesea face alegeri surprinzătoare.

Racul, un prieten neaşteptat

Se spune despre Raci că sunt sensibili şi trebuie să fii atent să nu le răneşti orgoliul. Se mai spune că îşi păzesc cu străşnicie viaţa intimă şi că păstrează multe secrete. Dacă şi tu cunoşti o persoană scumpă la vorbă, care se supără din senin şi are tot felul de „toane”, probabil este un Rac. Este greu să le intri în graţii şi mereu ai impresia că aşteaptă altceva de la tine. Dar, dacă vă împrieteniţi, Racul va rămâne un prieten fidel toată viaţa.

Leul, un ajutor de nădejde

Are charismă, ştie să se impună şi este ambiţios. Mereu plin de energie şi pus pe fapte mari, are pretenţia ca persoanele din jur să ţină pasul cu el. Poate fi un caracter dificil, dar poate fi şi un prieten de nădejde, pentru că Leul nu te lasă la greu. Îi place să fie lăudat şi iubit, dar la rândul lui oferă dragoste şi sprijin cu generozitate. Dacă ai un prieten autoritar, cu veleităţi de şef, dar deosebit de atent cu tine şi săritor, înseamnă că este un Leu veritabil.

Fecioara, un amic pretenţios

Ai cunoscut vreun cârcotaş, care caută nod în papură oricât de bine ar fi făcute lucrurile? Probabil este o Fecioară, tipicară şi atentă la detalii. Dacă este femeie, veţi ajunge la un acord în cele din urmă, dar, dacă este bărbat, te împaci mai greu cu ambiţia lui de a fi totul perfect. Preocuparea pentru modul în care arată şi grija excesivă pentru sănătate e specifică zodiei. Fecioarele sunt ambiţioase în carieră, dar şi pragmatice. Când vine vorba de cheltuieli, sunt deosebit de prudente.

Balanţa, diplomatul zodiacului

Diplomat înnăscut şi un maestru al cuvintelor, nativul din Balanţă te va cuceri cu firea lui împăciuitoare şi răbdătoare. Foarte rar se întâmplă să îl enerveze ceva şi, chiar şi atunci, va şti cum să abordeze lucrurile cu tact şi diplomaţie. E prieten cu toată lumea, se simte bine în orice mediu, deşi este o fire sensibilă, dar se fereşte să arate acest lucru. Singura lui problemă este că se decide foarte greu când este pus în faţa unei probleme delicate.

Scorpionul, schimbător ca apa

Fereşte-te de înţepătura Scorpionului! Se spune că are o fire răzbunătoare şi că nu suportă competiţia. Vorbeşte foarte rar despre sine şi ia decizii de unul singur, fără să se gândească la ceilalţi. Dacă ai un astfel de prieten, cel mai greu este să-i înţelegi comportamentul, pentru că trece uşor de la o stare la alta. Dar, în dragoste, este un partener fidel pe viaţă, un soţ de încredere, deşi suferă adesea de gelozie.

Săgetătorul, un aventurier

Se numără printre cunoştinţele tale vreun spirit rebel, amator de aventuri şi petreceri? Poţi spune fără greş că este un Săgetător. Numai el poate fi mereu lipsit de griji! În realitate, nativii zodiei au multe calităţi, dar nu le descoperi decât atunci când reuşeşti să îi cunoşti îndeaproape. Sunt charismatici şi îngăduitori cu toţi, îşi iubesc familia şi sunt părinţi extraordinari. Mulţi dintre ei iubesc arta şi călătoriile, având o cultură generală solidă.

Capricornul, veşnicul nemulţumit

Dacă te simţi intimidată în prezenţa lui, dacă ai impresia că te priveşte cu un ochi critic şi e mereu nemulţumit, se pare că ai de-a face cu un Capricorn. Lor nu le convine nimic niciodată… Mereu vor mai mult, sunt ambiţioşi, perseverenţi şi muncitori. Banii şi confortul sunt deosebit de importante pentru Capricorni, care sunt prevăzători şi calculaţi. În carieră, vor face tot posibilul să ajungă cât mai sus.

Vărsătorul, spirit neliniştit

Îşi schimbă des locul de muncă, descoperă mereu alte pasiuni şi caută iubirea neîncetat. Neliniştitul Vărsător face o impresie puternică asupra celor din jur. Inteligent şi spiritual, pune întrebări incomode, îşi face loc cu coatele şi ajunge în cele din urmă la ceea ce vrea, dar trece mai departe. Este mereu în mişcare, neobosit, plin de energie şi independent. Se supune cu greu regulilor, doar dacă are ceva de câştigat, dar poate fi şi generos cu cei dragi.

Peştii, generoşi şi sensibili

Pestii sunt optimistii zodiacului, visand mereu cu ochii deschisi. Muncesc din greu si se dedica scopurilor. Dacă un prieten îţi spune la ceea ce te gândeşti, înainte să i te confesezi tu, sunt şanse mari să fie născut în zodia Peştilor. Se spune că aceşti nativi sunt înzestraţi cu abilităţi rare şi dezvoltă o relaţie telepatică deosebită cu persoanele pe care le iubesc.

Sursa: unica