Ce nu trebuie ratat in aceasta viata, in functie de zodia ta:

1647

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativa din Taur nu trebuie să rateze un singur mare eveniment în întreaga ei viaţă, să înfieze un copil. Dacă are posibilitatea cu siguranţă va vrea să facă acest gest, indiferent dacă va avea proprii copii sau nu. Celelalte lucruri sunt mărunte pe lângă acesta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te naşti cu dorinţa de a fi un exemplu pentru ceilalţi, aşa că vei lupta pentru asta. Nu rata nicio ocazie de a-i învăţa pe ceilalţi ceva, dar mai ales fii tu aceea persoană care inventează ceva. Numele tău trebuie să devină cunoscut, cu orice preţ!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Trebuie neapărat ca în această viaţă să îţi faci fericiţi părinţii. Cu toate că peste tot există certuri, discuţii şi poate chiar gesturi urâte între membrii unei familii, tu trebuie să ai grijă de ei orice ar fi. Mulţumirea supremă va consta în asta. Oferă-le tot ce îşi doresc, atât cât poţi!

Leu (22 iulie – 22 august)

Trebuie să ai copii, asta nu trebuie să ratezi nici în ruptul capului. Dacă ai posibilitatea de a avea grijă de ei, concepe cât mai mulţi, nimic nu te poate face mai fericită decât ei. Cu soţ sau fără, cu bani sau fără, un copil este principalul tău ţel în viaţă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vrei să ajuţi oamenii, eşti miloasă, aşa că o meserie ca cea de medic te poate satisface profund. Învaţă şi luptă pentru a îndeplini visurile altora. Dacă soarta nu ţine cu tine, fă acte de caritate atât cât îţi poţi permite, zâmbetul celor din jur îţi va linişti sufletul.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie neapărat să îţi satisfaci o dorinţă sexuală mai ciudată, asta dacă vrei să simţi că ai făcut ceva cu adevărat inedit în această viaţă. O experienţă cu doi bărbaţi sau cu o femeie îţi poate satisface curiozitatea, dar fără să te simţi vinovată în vreun fel.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu trebuie să ratezi sub nicio formă luxul de a avea cel mai nou telefon sau cea mai nouă maşină, măcar o dată în viaţă trebuie să simţi această satisfacţie. Iubeşti lucrurile materiale, aşa că ele te pot face să te simţi mai împlintă decât orice altceva.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

În această viaţă nu trebuie să ratezi călătoriile. Fă cât mai multe, cât mai departe şi cu cât mai mulţi oameni noi. E important să vezi tot mai multe locuri şi să te bucuri de ce îţi poate oferi natura şi oamenii în general.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Trebuie să faci ceva pentru ţară, pentru oameni, pentru semenii tăi. Dacă ceva merge prost, încearcă să ajuţi şi să treci la acţiune. O grevă iniţiată de tine, un proiect pentru copiii abandonaţi sau pentru bătrâni nu ar trebui să ratezi în această viaţă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

E bine ca în această viaţă să faci câte puţin din fiecare, deşi e imposibil. Fă-ţi o listă cu cele mai importante lucruri pentru tine şi apucă-te de treabă. Copiii, familia, cariera sunt doar câteva aspecte care te vor satisface, restul le iei din mers. Învaţă să renunţi tu la multe pentru a le fi bine şi celorlalţi. Fă acte de caritate, ajută cât poţi!

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nu te feri de extreme, ele te pot ţine vie mai mult decât ţi-ai imagina. Sari cu paraşuta, învaţă să pilotezi, du-te în excursii cu destinaţii destul de îndrăzneţe şi fă-ţi prieteni din toate colţurile lumii.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativa din Berbec trebuie să aibă parte de un succes răsunător pe plan profesional dacă vrea cu adevărat să simtă că viaţa nu a trecut pe lângă ea. Din puterea pe care o va deţine şi faptul că va decide prin prisma funcţiei şi viaţa altora, va încerca să ofere tot mai mult celor din jurul ei. Nu ar putea să simtă o satisfacţie mai mare decât cea de a fi propriul şef, dar cu condiţia să fie sufletesc împăcată.

Sursa: eva.ro