Ce Vor Barbatii de la O Femeie In Functie De Zodie

5629

Berbec: Bărbatul aflat in zodia Berbec aprecieză o gamă foarte largă de femei. Dar cele care îi merg la inimă sunt acelea cu personalitate, care ştiu să îi intoarcă vorba şi posedă un curaj şi spirit de aventură comparabil cu ale sale.

Taur: Pentru barbatul taur frumuseţea fizică este foarte importantă. Iar asta înseamnă forme şi curbe, nu măsura 0. Îi plac femeile senzuale, care iubesc amorul fizic. Tipurile intelectuală rasată sau pudibondă îl lasă rece.

Gemeni: Oricât de frumoasă, nicio femeie nu cucereşte inima unui barbat afla in zodia Gemeni dacă nu îi fascinează mai întâi mintea. Inteligenţa, umorul şi o conversaţie interesantă sunt pe lista lui de interese. Iar ea trebuie să îl “joace” şi să cedeze greu…

Rac: El e atras de femeile care oferă o senzaţie de stabilitate, devotament şi afecţiune maternă. O femeie prea jucăuşă sau prea sprinţară îl descumpăneşte. El are nevoie să simtă că se poate baza pe ea, şi încă pe termen lung.

Leu: Îi va sări imediat în ochi o femeie care polarizează atenţia în jurul ei, elegantă şi deosebită. În acelaşi timp trebuie să fie foarte feminină, emanând gingăşie şi prospeţime. De care să fie mândru, dar care totuşi să nu-l eclipseze.

Fecioară: El observă amănunte pe care alţi bărbaţi le ignoră. Apreciază o femeie care reuşeşte să fie elegantă fără să facă exces de lux. Îl îndepărtează femeile cheltuitoare şi care îşi etalează prea evident calităţiele fizice sau poşeta de firmă.

Balanţă: El vede frumuseţea în aproape toate femeile, dar cea pe care vrea s-o ia acasă trebuie să fie o zână între zâne. Apreciază delicateţea şi gingăşia feminină şi va întoarce prompt spatele unei femei prea masculină sau vulgară.

Scorpion: Scorpionul experimentează orice în materie de femei. Dar că să se ataşeze cu adevărat de una, trebuie ca aceasta să îi dea senzaţia de inocenţă, stabilitate afectivă şi devotament-orice-ar-fi.

Săgetător: Nu-i plac femeile care îl leagă, se agaţă ca o liană de gâtul lui şi îi îngrădesc libertatea. El apreciază la o femeie independenţa faţă de el, simţul umorului şi o anumită francheţe, fără ocolişuri şi aluzii.

Capricorn: Apreciază aerul aristocratic, de “lady”. Un CV impresionant şi nişte rude infuente sunt iarăşi plusuri în ochii lui. Chiar dacă îi plac şi femeile populare, stil “sufletul petrecerii”, tot cu una serioasă şi liniştită pleacă acasă.

Vărsător: Nu se ştie niciodată ce anume apreciază cel mai mult un Vărsător, dar inteligenţa, un anumit altruism şi senzaţia de “femeie pe picioarele ei” sunt pe gustul său. Compatibilitatea mentală e mai importantă ca cea fizică.

Peşti: Femeia care fascinează un nativ Peşti este un paradox: în acelaşi timp puternică, independentă şi stabilă, fără fluctuaţiile de care suferă el, dar şi sensibilă, senzuală şi afectuoasă. Şi mai degrabă tăcută decât excesiv de vorbăreaţă…

Sursa: unica.ro