Cei mai fideli barbati in functie de zodie

419

Potrivit astrologilor, cinci semne astrale garanteaza fidelitatea nativilor, mai ales atunci cand vorbim de barbati. Zodiile par sa determine o gena astrala a fidelitatii. Este vorba de barbatii nascuti in aceste cinci zodii credincioase, dar si de cei care au un marcaj astral important intr-una dintre aceste zodii (ascendentul, Luna, Marte sau Venus in zodia respectiva).
Taurul
Barbatul Taur este foarte stabil si loial in relatiile amoroase, scrie Garbo.ro. Este guvernat de planeta iubirii, Venus, iar barbatul nascut in zodia Taurului este deschis spre iubire, frumusete si placeri senzuale. Partenera unui Taur se poate considera norocoasa. Va fi iubita, rasfatata si va primi mereu cadouri. La randul sau, barbatul Taur va cere de la partenera lui cat mai multa atentie, punand mare pret pe priceperea ei in gospodarie, mai ales la gatit.

Scorpionul
Nativul Scorpion este pasional si misterios, dar si foarte loial in dragoste. Se dedica total relatiei pe care o are si traieste la intensitate maxima toate emotiile. De aceea, el asteapta de la partenera lui acceasi pasiune si acelasi devotament, fiind deseori gelos si posesiv. Daca va intalni femeia potrivita, barbatul Scorpion ii va oferi siguranta necesara si o viata confortabila, avand in vedere ca el este interesat foarte mult si de castigurile financiare.
Capricornul
Una dintre cele mai ambitioase zodii, Capricornul este capabil sa ofere si foarte multa dragoste. Barbatul Capricorn se va implica mai greu intr-o relatie, dar de indata ce va face acest lucru, el va fi foarte statornic, intelegator si isi va ajuta partenera neconditionat. Va fi generos, senzual si va da dovada un simt deosebit al umorului.
Racul
Nativii din aceasta zodie sunt atrasi de viata de familie si au valori solide, conservatoare. Barbatul Rac este romantic, tandru si foarte atent cu dorintele si nevoile partenerei sale. Desigur, cere si din partea iubitei sale aceeasi deschidere si devotament total. Din pacate, barbatul Rac este destul de suspicios si nu are incredere in el, de aceea partenera trebuie sa-i ofere securitatea afectiva de care are nevoie.

Secrete intime in functie de zodie: ce il starneste pe fiecare nativ in parte
Fecioara
Barbatul nascut in zodia Fecioarei este discret si aparent rece, distant, dar in realitate este foarte loial si atent cu partenera lui. Barbatul Fecioara este foarte pretentios cu el insusi, dar si cu cei din jur, de aceea va prefera sa ramana singur decat sa fie alaturi de o femeie care nu se ridica la standardele sale. Partenera lui trebuie sa fie foarte inteligenta, rabdatoare si ingrijita. Cei nascuti in aceasta zodie sunt oameni muncitori, pragmatici, de aceea si dragostea si-o vor arata mai curand prin diferite gesturi sau servicii fata de persoana iubita, nu prin cadouri sau cuvinte. Partenera unui barbat Fecioara se va simti mereu iubita si in centrul atentiei.