Cele mai aventuriere zodii: nativii care fug in bratele amantilor

301

Berbecul iubeste in ritm alert
Berbecii insala atunci cand nu mai au parte de pasiune in relatia curenta. Pentru ca sunt extrem de energici, se vor simtiti indreptatiti sa mearga mai departe fara partenerul care nu poate tine pasul cu ei. In plus, egoul nemasurat al Berbecului il transforma intr-o persoana dependenta de atentie, asa ca partenerul trebuie sa gaseasca permanent solutii de a-i satisface spiritul de aventura, potrivit
Gemeni
Gemenii au nevoie de stimulare intelectuala pentru a nu simti nevoia sa fuga spre alte brate. Pentru ei, comunicarea este esentiala, asa ca partenerii lor trebuie sa le mentina interesul treaz prin conversatii inteligente, cu aluzie sexuala, aceasta modalitate fiind o cale buna de a le castiga atentia. Atunci cand au o aventura, Gemenii insala mai ales emotional.

Scorpionul are o sete nestavilita de pasiune
Scorpionul este foarte pasional si este asociat adesea cu infidelitatea. Discret si intens in relatiile amoroase, nativul din Scorpion poate fi cu adevarat loial, dar are nevoie de un partener care sa-i satisfaca dorintele sexuale incredibile.
Taur
Taurii devin tentati sa aiba aventuri atunci cand suspecteaza ca partenerul nu le este fidel. Asadar, suspiciunea de infidelitate atrage infidelitate in cazul lor. Pe de alta parte, nativii din Taur sunt extrem de senzuali si adesea calca stramb doar pentru a-si satisface placeri interzise.
Leul vrea sa fie soarele si luna partenerului
La fel ca Berbecii, nativii din Leu sunt nascuti sub influenta unui semn de foc, motiv pentru care au nevoie de multa pasiune in viata amoroasa. In acelasi timp, acesti nativi simt in permanenta nevoia sa se afle in centrul atentiei si sa fie mereu cei mai buni, in orice context. Au aventuri amoroase atunci cand partenerii nu ii mai ridica in slavi si cand nu le mai hranesc egoul nemarginiti. De obicei insala cu persoane mai tinere.

Sagetator
Sagetatorii au nevoie de atentie si de actiune in permanenta, fiind mereu interesati sa incerce lucruri noi. Acesti nativi nu pot fi determinati de la bun inceput sa-si ia un angajament serios fata de un partener si obisuiesc sa flirteze destul de mult. Pot fi parteneri loiali daca partenerii le inteleg nevoia de libertate si spiritul de aventura. In caz contrar, vor ajunge sa se numere printre cele mai infidele zodii.
Pestii cred in dragoste vesnica
Pestii au o imaginatie debordanta si nimic nu le place mai mult decat sa intretina iluzia unui amor predestinat, care va dainui pentru totdeauna. In acelasi timp, aceasta nevoie de a visa cu ochii deschisi la marea dragoste ii poate face adesea sa devina nefericiti cand relatia ajunge intr-o zona de confort, de rutina. Partenerii nativilor din Pesti ar trebui sa le ofere mereu motive sa creada ca ei sunt marea dragoste pe care au asteptat-o, altfel risca sa fie inselati.