Cele mai periculoase zodii, conform statisticilor Fbi. Tu te clasezi în fruntea listei?

1487

Multe s-au spus și s-au scris despre caracteristicile semnelor zodiacale, cum ar fi că „Fecioarele nu iartă, Berbecii sunt determinați”, și etc. Dar de data aceasta, vă aducem în atenție ceea ce spun statisticile reale! FBI-ul au strâns laolaltă datele de naștere ale criminalilor în serie și a celor care manifestă tendințe psihopatice. Și, după cum vă puteți imagina, statisticile FBI pot arăta ce semn zodiacal este mai înclinat spre ce tipuri de infracțiuni.

Să vedem care sunt rezultatele ce indică cele mai psihopate semne zodiacale, conform statisticilor FBI!

12. Toată lumea vorbește de rău despre cei ce se nasc sunt semnul Gemeni, dar se pare că ei sunt cel mai puțin periculos semn zodiacal dintre toate!

Din moment ce nu iau pe nimeni suficient de în serios pentru a-i răni sau omorî, Gemenii se murdăresc cel mai puțin cu sânge pe mâini. Sau în loc să se omoare între ei, Gemenii preferă să plictisească de moarte oamenii cu care vorbesc sau care vorbesc cu ei. Are sens!

11. Vărsătorul este al doilea cel mai inocent semn zodiacal!

Îi pasă foarte mult de dreptate și au ego-uri puternice, care nu pot fi distruse cu ușurință. Nu știm exact de ce, dar Vărsătorul este a doua cea mai puțin periculoasă persoană după Gemeni. Sau poate nu a fost prins, fiind suficient de deștept să nu lase nici o dovadă în urmă. Și pentru că nu sunt prinși, așa se explică motivul pentru care sunt în partea de jos a listei FBI-ului.

10. Nu te lăsa păcălit de tot ceea ce rage, sunt doar pisici! Leii, de asemenea, se țin departe de probleme!

FBI a menționat, de asemenea, că dacă Leii comit o crimă, ea se datorează faptului că încearcă să obțină atenție. WOW!

9. Știm că Balanța este o fire răbdătoare, corectă și drăguță, dar oamenii născuți sub acest semn zodiacal comit mai multe crime decât un Leu și un Vărsător, ceea ce este ciudat.

Ei bine, chiar și răbdarea are limitele sale. Este posibil ca Balanța să recurgă la violență atunci când alții încearcă să profite de bunele sale intenții.

8. Un ucigaș psihopat și foarte curat: Fecioara!

Ar trebui să subliniem faptul că Fecioarele sunt mai predispuse la furt și fraudă, decât crime.

7. Crezi că Peștii sunt drăguți? Greșești!

John Wayne Gacy, Richard Ramirez, Aileen Wuornos sunt unii dintre cei mai faimoși criminali în serie și toți sunt… ai ghicit, Pești! Oamenii născuți sub semnul Peștelui comit, de obicei, crime extraordinare, datorită tendinței lor spre dependență.

6. În timp ce numărul de criminali în serie născuți sub semnul Capricorn este cam mediu, criminalul în serie care a ucis cei mai mulți oameni este un Capricorn!

Cu toate că este cunoscut pentru faptul că respectă legile și regulile, se pare că nu trebuie să superi niciodată un Capricorn! Oamenii născuți sub semnul Capricornului nu ucid de multe ori, dar atunci când o fac, merg până la capăt!

5. Berbecii, care sunt cunoscuți pentru nebunia lor, nu ne surprind.

Furia lor este bruscă, dar nu durează mult timp. De aceea îl vedem pe Berbec pe locul 5 în această listă. Dacă enervezi un Berbec, asigură-te că stai departe de el pentru o vreme. Apoi, ei vor uita repede de ce s-au enervat la început.

4. Furia Taurului este intensă! Dar frauda este mai frecventă în rândul lor, decât crima.

Lor le place luxul, așa că nu se pot abține! Ce să le faci…

3. Și acum, primele trei locuri în clasamentul FBI! Săgetătorul ocupă locul al treilea în lista lor!

Și ținem să precizăm, oamenii născuți sub semnul Săgetătorului nu merg pentru crime individuale la scară mică. De exemplu, Ted Bundy, Pablo Escobar și Stalin erau Săgetători. Lor le plac crimele mai mari și să ucidă în masă, astfel anunțând că sunt „lideri”.

2. Psihopatul oficial! Scorpionul ia locul al doilea! Este cineva surprins?

Pentru că cei mai mulți criminali în serie s-au născut în noiembrie, majoritatea dintre ei sunt Săgetător, iar restul Scorpioni. Scorpionii sunt cunoscuți ca fiind criminali sadici.

1. Dar primul în lista noastră, capul tuturor maniacilor este, surprinzător, Racul!

De obicei, el ucide din cauza geloziei. Schimbările din starea lor de spirit par a provoca probleme! Sperăm, pentru binele oamenilor, că acest semn zodiacal va trăi în pace!

CITEȘTE ȘI De ce îți FRÂNGE partenerul inima, în funcție de zodie!
Toată lumea a avut inima frântă la un moment dat în viață. Cu toate acestea, ar trebui să învățăm din greșeli. Faptul că inima noastră e frântă ni se datorează și nouă, nu doar celeilalte persoane. Uneori defectele noastre sau ale celeilalte persoane sunt prea mari pentru noi pentru a putea trece peste ele, așa că relațiile se sfârșesc.

Iată de ce te alegi cu inima frântă, în funcție de zodie!

BERBEC

Ești foarte amabil, dar oamenii nu văd întotdeauna asta. Te-ar putea vedea drept dezinteresat, independent până la defect, iar partenerul ar putea vedea asta ca pe o problemă.

TAUR

Ești foarte fidel, dar și încăpățânat. Poți să te superi cu privire la anumite lucruri și să rămâi așa foarte mult timp. Partenerul își dă seama că a greșit și își cere scuze, încercând să-și răscumpere greșeala, însă tu continui să rămâi furios. Relațiile tale se pot sfârși din cauza asta.

GEMENI

Ești un spirit liber, dar ai puține probleme cu angajamentul. Chiar dacă te angajezi într-o relație, vrei să faci lucrurile să meargă în felul tău, iar asta l-ar putea deranja pe partener. Dacă ești cu un Gemeni, trebuie să te gândești de 2 ori înainte de a ajunge la o relație serioasă.

RAC

Ești foarte grijuliu cu alți oameni, dar ești lipicios și nevoiaș atunci când te implici într-o relație. Partenerul tău se poate simți sufocat, iar această dependență față de el îl poate face să se tragă înapoi. Dă-i partenerului tău un spațiu dacă nu dorești ca relația voastră să fie distrusă.

LEU

Ești fidel, dar și vanitos și egoist. Nu înșeli, dar încerci mereu să câștigi fiecare ceartă. Partenerul tău s-ar putea simți deranjat de asta și relația ta s-ar putea sfârși din acest motiv.

FECIOARĂ

Ești foarte gelos și întotdeauna încerci să ai toate informațiile cu privire la activitățile partenerului tău. Nu ai complet încredere în el sau ea. Va fi o mulțime de gelozie implicată în relațiile tale, iar asta le poate aduce sfârșitul. Deci trebuie să înveți să ai încredere în partener dacă îți dorești ca relațiile tale să dureze.

BALANȚĂ

Ești foarte plin de speranță și crezi că îți poți schimba partenerul. Uneori, îți alegi un partener nepotrivit, iar asta te poate lăsa cu inima frântă. Știm cu toții că unii oameni nu se schimbă, așadar, ai grijă să nu alegi oamenii nepotriviți pe care să-i lași să intre în inima ta.

SCORPION

Ești pasional, dar ajungi foarte repede să fii gelos. Prin urmare, devii lipicios, nevoiaș și posesiv cu partenerul tău. Învață să controlezi aceste emoții dacă vrei să ai o relație fericită.

SĂGETĂTOR

Ești foarte imprevizibil, iar asta poate fi distractiv la început, dar mai târziu devine obositor. Ai și așteptări foarte mari, dorind mereu să te implici în tot felul de activități, chiar dacă partenerul tău vrea doar să stea acasă. Așadar, învață să respecț dorințele și caracterul partenerului, din moment ce nu toți oamenii sunt la fel.

CAPRICORN

Nu ai încredere în nimeni, mai ales în partenerul tău. El nu se deschide cu ușurință, iar asta ar putea provoca probleme mari în relație. Învață să-ți ții sub control gelozia dacă nu vrei să ți se sfârșească relația.

VĂRSĂTOR

Ești o persoană spirituală, e distractiv ca cineva să fie în prezența ta, dar uneori totul o ia la vale. Te cerți pe lucruri neimportante, iar uneori asta devine descurajant pentru partenerul tău.

PEȘTI

Ești foarte emoțional și cel mai mare dezavantaj al tău este că te agăți de foștii iubiți. Dacă începi să te vezi cu cineva nou în timp ce încă îl mai iubești pe fostul, noua relație nu va dura prea mult. Află cum să treci peste fostele iubiri dacă vrei ca relațiile tale să dureze.