Cele trei zodii feminine râvnite de bărbați si invidiate de femei

909

Există femei care nu pot trece neobservate și ies câștigătoare în orice situație.

Reușesc, fără să-și propună, să fie adorate de bărbați și invidiate de suratele lor

Horoscopul spune că trei zodii feminine au capacitatea deplină de a stârni astfel de reacții. Te numeri printre ele?

1 – Femeia Capricorn

Femeia capricorn nu se lasă doborâtă ușor, mai ales dacă este vorba de obiective profesionale. De cele mai multe ori, ambiția ei o poartă mult în fața celorlalți, pe care îi lasă cu ușurință în urmă, într-un nor de praf. Nu vrei să te pui în calea ei dacă are o treabă de făcut, deoarece acele cornițe drăgălașe te vor da la o parte în doi timpi și trei mișcări.

Femeia născută în această zodie este de o inteligență sclipitoare. Iar asta se vede. Are o cultură generală bogată și este însetată de cunoaștere.

Găsește cel mai rapid soluții pentru orice problemă și reușește să impresioneze nu doar cu discuțiile deștepte pe care le poartă, ci și cu prezența ei eleganță, desăvârșită.

Și asta întrucât are grijă întotdeauna cum se afisaza în public, e feminină și delicată. Este genul de femeie care reușește să îmbine armonios forță intelectuală cu inteligență, fiind invidiată de toată lumea.

Majoritatea oamenilor o invidiază pe femeia capricorn pentru calitățile de lider și pentru faptul că pare mereu să știe ce face, chiar și în situații de criză.

Deși poate să se aprindă și să își exprime independența în fața cui i se opune, femeia capricorn preferă abordările mai subtile, care nu îi exercită toată forța și energia.

Femeia capricorn își dorește cel mai mult stabilitate și siguranță în relații și în viață. Tradiționalistă și foarte organizată, femeia capricorn nu fuge niciodată de responsabilități, ca un semn de pământ ce se află.

În ciuda aerului serios, sub masca de om rezervat și calculat, femeia capricorn are un simț al umorului nemaipomenit. Nimeni nu poate să arunce o glumă cu o față mai serioasă decaât ea și surprinde adesea cu momente vesele, tocmai când nu părea deloc să se simtă în largul ei.

Nu suportă bârfa și timpul pierdut aiurea și nu dezamăgește niciodată cu promisiunile ei, dar femeia capricorn se așteaptă la același tratament și din partea celorlalți și se poate enerva dacă nu se simte respectată.

Deși te aștepți ca femeia capricorn în pat să fie calmă, calculată și perfecționistă, s-ar putea să surpindă cu multă pasiune și creativitate în așternut.

Dincolo de imaginea ei dură, femeia capricorn este o amantă desăvârșită, atentă și curioasă, care nu va refuza poziții noi și idei mai neortodoxe.

Pe principiul ”cei tăcuți sunt întotdeauna plini de surprize”, femeia capricorn în pat este fierbinte și zvăpăiată, deși nu are fantezii foarte colorate, sau idei nemaiauzite.

2 – Femeia Sagetator – o fiara neimblanzita

Femeia Săgetător e naturală, e spontană, e veselă și are o eleganță provenită dintr-o forță neîmblânzită. Arată bine din cap până-n picioare și nu face mare lucru pentru asta.

Multe femei din jur își doresc să aibă trăsături fizice că ale ei, însă de nivelul sau de inteligență puțini se pot apropia.

E ageră la minte, are o istețime rar întâlnită. Ideile ei curg pe bandă rulantă și găsește soluții acolo unde alții nu văd nicio ieșire. Și nu doar că este deșteaptă, dar este și feminină și emană o senzualitate pură.

Deși femeia din Săgetător este independentă și onestă, va aprecia mereu gesturile romantice. Are nevoie de timp înainte să se avânte în focurile iubirii. Partenerul ideal pentru nativa din Săgetător este independent, romantic, pasional, integru și cu principii.

Nativa din Săgetător este o femeie independentă și extrem de sinceră. Indiferent de cât de dureros e adevărul, ea îl va spune. Nu oferă niciodată complimente gratuite și reușește să te calce pe nervi câteodată.

Va fi greu pentru un bărbat să prindă o femeie Săgetător în taina căsătoriei. Ea ține la libertatea ei și va renunța cu greu la ea. Doar bărbatul ce o înțelege cu adevărat îi poate fi soț.

Femeia săgetător este un semn de foc, deci este cumva de așteptat că în pat este o fiară pasională. Plină de energie și atletică, femeia săgetător face ravagii în dormitor, unde rezistă mult, se joacă mult și iubește mult.

Pentru femeia săgetător, sexul este un exercițiu fizic, care îi pune sângele mișcare, care o face să se simtă vie și care o menține în formă.

Plină de încredere în forțele proprii, femeia săgetător în pat este creativă și știe foarte bine ce vrea și ce nu îi place.

Pentru femeia săgetător, bărbatul perfect este în formă, plin de idei și deschis la experiențe noi, în ciuda riscului de a încerca poziții dureroase sau locuri incomode.

Femeia săgetător este o combinație de adrenalină, curiozitate și intelect sofisticat, ceea ce o face o femeie interesantă, solicitantă și o amantă greu de satisfăcut. Dacă reușești să nu o plictisești pe termen lung și îi menții treaz simțul de aventură, te va duce pe culmile plăcerii și veți descoperi împreună ce este dragostea adevărată.

3 – Femeia Varsator – un farmec neintrecut

Femeia Vărsător are un șarm aparte. Te cucerește din start cu simțul umorului pe care îl manifestă în tot ceea ce face, cu bucuria ei de viață, cu altruismul sau, cu misterul pe care îl împrăștie în jur.

Este ambițioasă și reușește tot ce își propune. Apariția să este răvășitoare și nu va fi ușor uitată.

E delicată, frumoasă și feminină, iar farmecul sau nu trece neobservat. Cu frumusețea să angelică și cu inteligență sclipitoare de care da dovadă reușește să manipuleze pe oricine.

Nonconformista supremă, femeia vărsător nu va fi niciodată plictisitoare. Deși este un semn de aer, femeia vărsător nu seamănă deloc cu suratele ei aflate sub protecția aceluiași element. Ea nu este o briză ușoară și senină, femeia vărsător este o furtună cu tunete și fulgere și ape tulburi, care înghit corăbii întregi.

Dacă reușești să treci de ochiul furtunii, vei descoperi o femeie inteligentă, independentă și foarte originală în tot ce face.

Din multe puncte de vedere, femeia vărsător vede viața ca un joc și ce joc are o miză mai amre decât cel al iubirii? Ea nu va face niciodată o mișcare greșită și are talentul de a așeza toate piesele încet și tacticos, astfel încât să cadă perfect la locul lor la momentul potrivit.

Dragostea este distractivă pentru femeia vărsător și va juca tot felul de roluri în relațiile ei, pentru a nu se plictisi nici ea, nici partenerul.

Doar pentru că are o abordare veselă și care pare superficială asupra iubirii, nu înseamnă că femeia vărsător se îndrăgostește repede și de oricine. Dimpotrivă, femeia vărsător în dragoste are nevoie de timp pentru a se obișnui cu partenerul și cu ideea unei relații stabile.

Independența este una dintre cele mai importante aspecte ale unei relații pentru fmeia vărsător. Dacă încerci să o controlezi sau să știi mereu totul despre ea, se va îndepărta, pentru că este obișnuită să aibă mereu anumite secrete ale ei, un loc special și timpi în care să nu fie deranjată de nimeni.

Sexul este o chestiune destul de cerebrală pentru femeia vărsător. Ceea ce ăși dorește ea cel mai mult este un geniu care să o ia pe sus și să o arunce pe pat în timp ce-i recită fizică cuantică. De cele mai multe ori, însă, femeia vărăstor va fi cea care va propune lucruri nebunești, costumații sexy, locuri publice sau poziții despre care a citit în reviste de nișă pentru contorsioniști.

Nu știe ce sunt inhibițiile în așternut și oricine ajunge să-i câștige încrederea unei femei vărsător va găsi în ea o amantă pricepută și plină de idei.

Femeia vărsător este o adevărată forță a naturii: sălbatică, cuminte, deșteaptă și irațională, toate pe rând și în același timp. Nu ai cum să nu o iubești așa că învață cum să o cucerești pe femeia vărsător.