CERES retrograd in TAUR. O planeta pitica cu efecte puternice asupra zodiilor!

368

CERES este un asteroid care se afla intre planetele Marte si Jupiter. De fapt, din anul 2006, Ceres a fost declarat ca fiind planeta pitica. Numele de Ceres vine de la zeita agriculturii si a pamantului, in mitologia latina. In astrologie, Ceres este simbolul fertilitatii, al abundentei si al maternitatii. De asemenea, Ceres ne poate arata cum avem grija de noi insine si de cei din jurul nostru.

Din data de 8 octombrie, pana pe 14 ianuarie 2022, Ceres este in miscare retrograda. A calatorit prin zodia Gemeni, asa cum v-am povestit AICI, iar din 21 decembrie s-a mutat in TAUR. Calatoria lui prin Taur va dura pana pe 9 februarie 2021.

Revenind in Taur, Ceres ne va aduce aminte despre importanta ingrijrii trupului, a asigurarii tuturor mijloacelor de trai, dar si a atingerii pline de dragoste. Viata va deveni mai linistita, ne vom reaminti ca eliminarea stresului si ingrijirea sanatatii sunt mai importante ca orice altceva. Ceres in Taur este o combinatie foarte buna, mai ales pentru cei care stiu sa se bucure de placerile vietii, pentru ca acest semn de pamant iubeste mancarea, confortul si placerile fizice. Este foarte probabil ca in timpul tranzitului lui Ceres prin semnul Taurului sa ne dovedim dragostea hranindu-i pe ceilalti sau facandu-le cadouri frumoase dar si practice.

BERBEC Va fi mai ocupat cu problemele legate de cariera, cautand in acelasi timp sa petreaca mai mult timp alaturi de membrii familiei, in special alaturi de parinti. El va creste un sentiment de datorie, de responsabilitatea pentru tot ceea ce face, desi uneori preocuparea pentru altii se va manifesta prea oficial. Productivitatea muncii sale depinde de capacitatea de a-si organiza timpul si de a actiona fara a devia de la plan.

TAUR S-ar putea sa se gandeasca mai des la chestiuni legate de viziunea asupra lumii, la pozitia civila, opiniile politice sau religioase. Poate fi, de asemenea, o chestiune de obtinere a educatiei sau rezolvarea problemelor legate de contactele straine si calatoriile. Va arata grija pentru cei din jur oferind sfaturi. Productivitatea muncii sale depinde de posibilitatea de a vedea perspective pentru activitatile sale.

GEMENI Ei se pot confrunta cu probleme serioase, obstacole si contrari care ii vor face sa-si schimbe viata si sa se ocupe mai mult de oamei din jurul lor. Productivitatea muncii lor va depinde de capacitatea de a-si mobiliza puterea si abilitatile lor de auto-critica.

RAC Acesta va avea grija de pastrarea armoniei in casatorie sau in relatiile pasionale. Pentru legalitatea si fezabilitatea in parteneriatul de afaceri va trebuie sa exercite eforturi, totodata pentru a pentru a stabili legaturi puternica. Productivitatea muncii sale depinde de armonia in viata personala.

LEU Mai multa atentie va fi acordata indeplinirii indatoririlor la locul de munca. Va incerca ca aceasta atentie sa fie indreptate si catre nevoile familiei sau colegilor. De asemenea, se va acorda o grija mai mare sanatatii si nutritiei. Productivitatea muncii sale va depinde cel mai mult de starea fizica, precum si de atentia la detalii.

FECIOARA Vor exista preocupari de natura creativa. Realizarea succesului personal sau iubirea pentru cineva vor fi importante. De asemenea, fecioarele se vor dedica aproape complet preocuparilor legate de copii, de educatia lor si de dezvoltarea talentelor lor. Productivitatea muncii sale depinde de credinta in abilitatile personale si de capacitatea de a aborda creativ fiecare sarcina pe care o au.

BALANTA Va avea grija de casa, de parinti, de copii, si se va ocupa imbunatatirea conditiilor de locuit. Balantele nu trebuie sa uite in urmatoarea perioada ca nu este posibil sa se intoarca in trecut. Va exista o intensa dorinta de a restabili relatiile pierdute, insa aceasta trebuie controlata. Productivitatea muncii lor depinde de implicarea emotionala: cu cat mai puternica va fi implicarea, cu atat mai bine vor iesi lucrurile.

SCORPION Va fi preocupat de noi conexiuni, de noi informatii, va fi intr-o permanenta cautare pentru reinnoirea cunostintelor. Va avea grija de altii tocmai pentru a-si atinge acest scop. Va fi intr-o fuga dupa informatii de orice natura. Productivitatea muncii sale depinde de capacitatea de a se restabili emotional rapid, in functie de situatie, precum si de competenta si capacitatea de a absorbi rapid noile cunostinte.

SAGETATOR Va fi preocupat de sfera materiala, pentru a asigura confort si stabilitate in casa sa pentru a satisface nevoile celor dragi. Ingrijirea persoanelor apropiate va fi, de asemenea, manifestata in principal prin lucruri materiale: bani, cadouri, tratatii. Productivitatea muncii sale depinde de rabdare, perfectiune si sentimente de securitate. Oricare ar fi iubitul schimbarii Sagetatorului, este nevoie de un mediu calm si constientizarea fiabilitatii pozitiei sale.

CAPRICORN Acesta va deveni mai responsabil si va incepe sa aiba grija de dezvoltarea personalitatii sale. In relatiile cu ceilalti, poate juca rolul unui profesor grijuliu sau a unui parinte strict. Productivitatea sa depinde de propriile forte si talente, de la energia si capacitatea de a separa afacerile de viata personala si totodata de a alege care dintre aceste domenii este mai important pentru el.

VARSATOR Poate fi preocupat de pastrarea secretelor sale sau poate fi vorba despre nevoia de a scapa de boli, de obiceiuri rele sau de sentimente de vinovatie. Ingrijirea pentru altii implica ingrjirea personala. Ar trebui sa fie cel mai important aspect pentru varsatori in urmatoarea perioada. Daca ei sunt bine, vor avea puterea de a-i ajuta si pe ceilalti.

PESTI Va cauta sprijin moral printre prieteni si oameni asemanatori. Preocuparea lor fata de o alta persoana va fi exprimata ca prietenos, fara emotii inutile. Nativii pesti vor fi sociabili, vor incerca sa-si imparta hobby-urile cu altii, insa si sa-si sa gaseasca prieteni in interesul personal. Productivitatea muncii lor depinde de credinta in norocul lor, in implinirea ideilor lor, fara a se indeparta de realitate.