Cine ar putea să-ţi devină duşman, în funcţie de zodie

1620

Afla cine iti vrea raul ! Descopera daca o persoana din anturajul tau iti poate deveni dusman, in functie de zodia ta !

BerbecUn coleg de muncă, un fost colaborator sau un fost partener de afaceri ţi-ar putea deveni duşman. Spiritul tău competitiv, energia şi entuziasmul cu care te implici în chestiunile profesionale ar putea fi pentru unii dificil de suportant, în special pentru cei cu care intri în competiţie directă

Taur : Fosta iubită, soţie sau amantă a partenerului tău de viaţă ar putea să se numere printre principalele persoane care ţi-ar putea deveni duşmani. De asemenea, femeile cărora le-ai „suflat” bărbatul de care erau îndrăgostite se află pe această listă.
Gemeni : Printre duşmanii tăi se poate număra un fost coleg de şcoală, liceu, facultate, sau o persoană care consideră că ţi-a fost mentor şi se teme că i-ai putea depăşi realizările. În general este vorba de persoane mai în vârstă, care nu pot accepta faptul că ai evoluat şi că nu mai depinzi sub nicio formă de ele.

Rac : O rudă îndepărtată ar putea să-ţi devină duşman. Moştenirile şi îndatoririle de familie ar putea să fie principalul motiv pentru asta. De asemenea, ai grijă să nu transformi competiţia obişnuită dintre fraţi într-un adevărat război.

Leu : Persoanele cu care concurezi, cu care te afli în directă competiţie ar putea să-ţi devină duşmani. Reuşitele tale în defavoarea lor sunt principalele motive pentru care te-ar putea urî.

Fecioară Duşmanii nativilor din fecioară pot fi persoane care se află în subordinea lor, care sunt obligate să le îndeplinească cerinţele. În general, cei care detestă stilul tipicar şi atenţia la detalii pot ajunge să-i urască.

Balanţă Foştii iubiţi sau soţi le pot deveni duşmani nativilor din balanţă. Relaţii încheiate brusc, în condiţii tensionate i-ar putea transforma pe foştii parteneri în duşmani. De la dragoste la ură este doar un pas în cazul acestor nativi.

Scorpion : În cazul tău, secretele sunt cele care îţi pot aduce duşmani. Fie este vorba de secretele tale, folosite de cineva care are interese ascunse, fie chiar tu greşeşti, dezvăluind secretele cuiva.

Săgetător O persoană care se află la distanţă, în altă localitate sau chiar în altă ţară, ar putea să-ţi fie duşman. Poate fi vorba despre cineva cu care ai avut un conflict şi care acum se află departe de tine, dar cu toate acestea, sentimentele sale de ură nu s-au estompat.

Capricorn : Unul dintre foştii colaboratori, angajatori sau parteneri de afaceri ar putea să-ţi devină duşman. Este vorba în special de o persoană cu care ai încetat să mai colaborezi şi care poate fi invidioasă pe realizările tale sau nemulţumită de condiţiile în care v-aţi separat drumurile.

Vărsător : În cazul tău, o relaţie de prietenie încheiată prost ar putea să-ţi aducă un duşman. Un fost amic cu care ai intrat în conflict poate păstra o dorinţă ascunsă de răzbunare. POate fi o situaţie destul de periculoasă, tocmai pentru că un fost prieten ştie multe detalii ale vieţii tale.

Peşti : Tu ai putea avea o relaţie dificilă cu o persoană alături de care ai trăit o poveste de dragoste în trecut. Un fost iubit ar putea să se transforme în duşman, în cazul în care tu ai pus capăt relaţiei şi, mai ales, dacă ai făcut-o într-un mod greşit.