Compatibilități zodii 2021. Cum se vor înțelege Capricornii cu celelalte zodii în urmatorul an

598

Compatibilități zodii 2021 Capricorn. Ne aflăm în semnul Capricornului, motiv pentru care ne-am propus să afli cum se va înțelege zodia Capricorn cu restul zodiilor, anul următor.

Compatibilităti zodii 2021 Capricorn. Nativii acestei zodii de Pământ sunt capricorn sunt născuți la final sau la început de an, iar sezonul lor este presărat de sărbătorile frumoase ale iernii.

Compatibilităti zodii 2021 Capricorn. Sunt ființe minunte care își pun amprenta oriunde merg și orice întreprind. Toți cei care îi cunosc rămân fermecați de puterea de muncă, fidelitatea, dăruirea și puterea de sacrificiu.

Compatibilităti zodii 2021 Capricorn. Nu toți nativii vor ajunge să se bucure alături de Capricorn de darurile pe care le au de oferit, așadar, iată cu ce alte zodii vor fi compatibili acești nativi.

Compatibilități zodii 2021. Capricorn – Berbec
Amândoi sunteți fermi și hotărâți, dar aveți abordări diferite. Planificați în detaliu orice mișcare. Berbecul grăbește lucurile, ar Capricornul e mai lent și nu agreează lipsa de tact. În 2021, va trebui să înveți să faci compromisuri și să nu mai fi atât de impulsiv.

Compatibilități zodii 2021. Capricorn / Taur
Sunteți semne de Pămant, iar asta vă va asigura un început bun de relație. Nu duceți lucrurile la extreme și vă plac provocările. Dacă vreți să aveți mai mult decât o amiciție, rămâneți autentici, iar relația voastră va fi pasională și plină de iubire.

Compatibilități zodii 2021. Capricorn / Gemeni
Gemenii sunt impulsivi și stângaci, iar tu nu suporți șovăiala asta. Va trebui să îl înveți pe nativul Gemeni ceea ce inseamnă responsabilitatea dacă vrei să aveți o relație frumoasă.

Compatibilități zodii 2021. Capricorn / Rac
Sunteți opuși, dar vă înțelegeți bine, lucru cam rar la un Capricorn. Tu ești logic și rezonabil în timp ce Racul este emoțional și fidel. Puteți avea mai mult decât o prietenie, chiar o iubire frumoasă.

Compatibilități zodii 2021. Capricorn / Leu
O relație cu scântei în 2021, dar dacă se va reuși un compromis, va fi compatibilitatea anului. Aceste două zodii se potrivesc cel mai bine în tot și în toate.

Compatibilități zodii 2021. Capricorn / Fecioară
Sunteți increzători și aveți bine stabilite principiile de viată. Cu toate astea trebuie să ai răbdare deoarece Fecioară se va dovedi a fi destul de incăpătanată. Această ia lucrurile pas cu pas și se adaptează mai greu decât tine.

Compatibilități zodii 2021. Capricorn / Balantă
Veți avea o relație puternică, dar va trebui să invătati să faceți compromisuri. Balanța e superficială, vrea liniște și pace, tu vrei ca ea să-și asume responsabilitatea pentru toate greșelile.

Compatibilități zodii 2021. Capricorn / Scorpion
Două zodii care vor fi la fel de rezervate în 2021. Pur și simplu sunt ca uleiul și apa, greu veți ajunge la un numitor comun. NU va fi nici în 2021. Poate într-o altă viață!

Compatibilități zodii 2021. Capricorn / Săgetător
Ești atras de independența Săgetătorului. Acesta își dorește să aibă parte de faimă în timp ce tu ești adeptul unei vieți simple. Vei avea dificultăti în înțelegerea acestuia deoarece își dorește prea multă libertate.

Compatibilități zodii 2021. Capricorn / Capricorn
Sunteți amândoi la fel, dar asta nu înseamnă că e neapărat foarte bine. Trebuie să faceți multe compromsuri, iar asta nu e deloc ușor, mai ales pentru Capricorni. E o provocare care merită o șansă!

Compatibilități zodii 2021. Capricorn / Vărsător
Vărsătorul este original și adoră tot ce este nou. Tu vei aduce în relație logică și rațiunea pe care Vărsătorul o apreciază foarte mult. Veți face multe lucruri impreună iar asta va stabiliza relația.

Compatibilități zodii 2021. Capricorn / Pești
Nu vă iese nici în 2021. Peștii sunt visători, iar simțul practic al Capricornilor le distruge buna dispoziție. E greu să faci o balanță între rașiune și sentiment, iar această relație va avea multe piedici.