Venus si Marte se vor alinia pe cer. Aceasta conjunctie aduce beneficii pentru mai multe zodii.

453

Venus și Marte se vor alinia pe cer în data de 13 iulie 2021, sub semnul Leu, aducând pe Pământ creativitate, armonie și echilibru, activând sufletele pereche și flăcările gemene. Acest ciclu va dura pana in februarie 2022.

Venus este zeița iubirii iar Marte este războinicul neînfricat. Atunci când se vor întâlni vom simți contopirea acestor două energii.

Când Venus și Marte se întâlnesc, putem simți o renaștere a energiilor și o nouă trezire a principiilor masculine și feminine din interiorul nostru.

Berbec

Pentru Berbeci înflorește exact sectorul iubirii. Venus, care e guvernatoarea relațiilor lor, și Marte, guvernatoarea Berbecului, se întâlnesc în casa iubirii. Astfel, nativii Berbec care sunt singuri își vor putea întâlni jumătatea. Cei care sunt deja într-o relație vor reuși să pună în practică o pasiune.

Taur

Conjuncția dintre cele două planete se petrece chiar în casa familiei. Cei care nu sunt deja căsătoriți se gândesc să pună bazele unui cămin, iar nativii care sunt deja într-o relație vor face renovări.

Gemeni

Gemenii vor atrage prin cuvintele lor calde, având mereu vorba dulce. Venus e planeta iubirii și pentru ei și aceștia pot să se îndrăgostească și să înceapă noi relații. Zona de negocieri și cea de rezolvare a problemelor e foarte bine aspectată, de vreme ce stau bine pe comunicare.

Rac

Nativii Rac sunt atrași de bani, având parte de o perioadă tensionată în sectorul financiar. De asemenea, e posibil să facă cheltuieli prea mari în perioada care urmează. Dorința de a investi în diverse lucruri materiale poate veni dintr-o neîmplinire emoțională.

Leu

Când Venus și Marte se întâlnește în zodia lor, se va deschide un nou culoar, o nouă etapă în viața lor. În momentul de față, nativilor Leu nu le este ușor pentru că îl au pe Saturn în casa relațiilor. Deși ei vor să se exprime, vine Saturn și le impune obstacole. Conjuncția Venus-Marte aduce schimbări în zona relațiilor.

Fecioară

Fecioarele, care de regulă sunt foarte serioase, pot avea o pasiune ascunsă. Se pot îndrăgosti de cineva sau pot ține o relație secretă. De asemenea, e posibil ca ce iubesc acum și nu se îndeplinește să aibă o șansă în februarie, când aceeași conjuncție se petrece în Capricorn.

Balanță

Zona de popularitate și tot ce ține de public îi avantajează pe nativii din zodia Balanță. Astfel, în noile proiecte, pot ieși în evidență. Pe plan amoros, pot găsi un posibil partener în cercul de prieteni.

Scorpion

Conjuncția Venus-Marte afectează casa carierei pentru Scorpioni. Astfel, ei vor avea posibilitatea să avanseze, dar mai mult de atât, să-și descopere și vocația. De asemenea, pentru că Venus le guvernează sectorul relațiilor, o relație poate fi oficializată acum.

Săgetător

Cel mai mult nativii din Săgetător iubesc călătoriile și pot întâlni în excursiile lor o persoană care să le schimbe viața sau pot fi atrași de un anume loc în mod deosebit și vor dori să se mute acolo. Nativii din zodia Săgetător leagă relații cu persoane de altă cultură, din străinătate, posibil cunoscute la studii.

Capricorn

Conjuncția Venus-Marte se întâmplă în casa pasiunii pentru Capricorn. Cei care sunt în cuplu trebuie să alunge monotonia și să se folosească de această pasiune pentru a reaprinde flacăra.

Vărsător

Conjuncția celor două planete se petrece în casa relațiilor, ducând astfel la formarea unei noi relații.

Pești

Conjuncția Venus-Marte aduce beneficii pentru nativii Pești pe plan profesional, iar aceștia vor putea să-și urmeze pasiunea și să-și găsească un nou job.

Sursa articol: a1.ro