Cu ce zodii sa te casatoresti. Afla care sunt cei mai buni soti, in functie de zodia lor

373

Berbec

Cei aflati in zodia berbec sunt buni in general, insa pot fi adesea agresivi si colerici. Trebuie sa comunici cu el si sa faci compromisuri, pentru ca relatia sa mearga. Cu toate acestea, nu e un soţ ideal pentru femeile cu caracter puternic.

Taur
Taurii sunt pasionali si orice femeie l-ar dori ca partener. Ţine foarte mult la sotia sa şi vrea să îi facă pe plac, în orice situaţie.

Gemeni
Gemenii sunt soti buni, daca poti trece peste unele glume nesarate. Sunt adesea aroganti si sarcastici, iar asta îi face destul de antipatici.

Rac

Cei aflati in zodia rac sunt tandri şi iubitori, care pun familia şi casa pe primul loc. El este cel mai bun soţ din întreg zodiacul.

Leu

Poate fi un soţ exemplar, dacă ai răbdare cu el şi mai ales dacă îl pui întotdeauna pe el primul în ordinea priorităţilor tale. Leii au nevoie de cineva care să le susţină orice idee, orice dorinţă. Dacă ştii să faci acest lucru înseamnă că eşti femeia ideală pentru el.

Fecioară

Este extrem de inteligent şi este un partener ideal. Nativul fecioară va fi aproape întotdeauna un soţ exemplar, dar pentru asta trebuie să simtă că îl iubeşti cu adevărat, că te gândeşti la el întotdeauna şi că este esenţial pentru tine să luaţi decizii împreună.

Balanţă

Poate fi un soţ bun dacă tu eşti o femeie răbdătoare. Altfel, s-ar putea să fie un adevărat coşmar. Aşteaptă-te de la el să nu poată lua decizii importante uşor, să fie foarte nehotărât şi, uneori, retras.

Scorpion

Dacă eşti o fire calmă, care nu se ia prea mult în serios, atunci scorpionul e bărbatul perfect pentru tine. Dacă eşti foarte agitată şi de multe ori încăpăţânată, nu vă veţi potrivi deloc, pentru că scorpionul nu renunţă niciodată la ideile lui – indiferent dacă sunt bune sau rele.

Săgetător

E un soţ bun de cele mai multe ori. Ţine la familia lui şi la casă, dar niciodată nu va putea alege între familie şi meserie. Se străduieşte să le împace cât mai bine pe amândouă, dar nu te aştepta de la el să stea prea mult acasă. Pur şi simplu e prea pasionat de ceea ce face.

Capricorn

Dacă îi accepţi ieşirile, puteţi fi împreună până la adânci bătrâneţi. Dar pregăteşte-te bine înainte, pentru că nu va fi uşor. În plus, e şi foarte încăpăţânat, deşi uneori ştie că nu are dreptate.

Vărsător

E un soţ foarte bun, dar aşteaptă-te să fii tu cea care ia deciziile importante în casă. El e pur şi simplu prea visător…

Peşti
Vei fi norocoasa sa-l ai ca sot pentru ca este unul bun si iubitor pentru familie si prieteni. Te va rasfata si vei avea o relatie foarte frumoasa.