Cum arata casa de vis in functie de Zodia TA

2043

Berbec

Cei aflati in zodia berbec vor sa detina controlul mereu si sa se bucure de viata, fiind o fire energica. Vrei să fii acolo unde este acţiunea şi nu concepi să te laşi mai prejos decât cei din jur când vine vorba de designul casei tale.

Taur

Fiind loial si familist(a), ai nevoie de o casa care sa-ti dea liniste. De asemenea, la tine acasă trebuie să te simţi în strânsă legătură cu natura şi pământul, să fii împăcată cu tine şi să te simţi în siguranţă.

Gemeni

Te adaptezi foarte uşor oricărui stil de viaţă şi nu îţi este greu să primeşti invitaţi la tine acasă în fiecare weekend. Casa visurilor tale trebuie să aibă o terasă mare şi vedere la pădure.

Rac

Eşti persoana căreia îi pasă foarte mult de cei din jur, dar în mod special de familie. De asemenea, pentru tine este foarte important să poţi să te simţi confortabil în casa ta şi în siguranţă. Nu accepţi ca cineva să intervină atunci când vine vorba de deciziile pe care trebuie să le iei în casa ta.

Leu

Eşti carismatică şi foarte iubitoare, iar casa ta trebuie să fie ca un palat. Mai mult decât atât, simţi nevoia să îţi înconjori teritoriul cu un gard foarte mare, de care nu poate trece oricine. În viaţa ta au loc doar persoanele care nu depăşesc anumite limite pe care le impui.

Fecioară

Ca persoană meticuloasă şi foarte organizată, căreia îi plac provocările, ai nevoie de o casă mică, care să îţi ofere şansa de a crea cât mai multe decoraţiuni DIY, împreună cu familia şi cei dragi. În materie de design interior, nu este necesar să apelezi la experţi, te descurci foarte bine şi singură.

Balanţă

Eşti o femeie misterioasă, cu un caracter complex. Mai mult decât atât, eşti o fire introvertită şi nu permiţi oricui să intervină în viaţa ta. Vrei să trăieşti liberă şi să nu dai nimănui explicaţii despre modul în care acţionezi. Pentru tine, casa trebuie să fie uşor de purtat peste tot în lume. Un cort sau o rulotă sunt adăpostul necesar pentru o viaţă fericită.

Scorpion

Eşti o persoană distractivă, spontană şi iubeşti să călătoreşti. Îţi doreşti o casă în mijlocul naturii, dar te poţi stabili, de asemenea, în orice colţ al lumii, întrucât adori să călătoreşti. Casa ta trebuie să fie învăluită în lumină şi sunete din natură.

Săgetător

Eşti o fire calmă şi muncitoare şi adori casele cu un design curat şi organizat. Te simţi cel mai bine acolo unde toate lucrurile sunt aşezate la locul lor. Ca totul să meargă ca la carte, vrei ca în casa ta să găseşti foarte repede lucrurile pe care le cauţi. Liniştea şi ordinea din mintea ta depind foarte mult de ordinea şi liniştea din casa ta.

Vărsător

Idealist de fel, cei aflati in zodia varsator vor sa faca din lumea din jur una mai buna. Casa de vis este una plina de viata, in care toti cei ce te viziteaza se simt bine.

Peşti

Eşti o fire căreia îi place arta, eşti foarte creativă şi spirituală. Casa ta trebuie să fie ca un sanctuar, de unde să îţi iei doza de linişte necesară pentru o viaţă împlinită. Îţi place să ai momentele tale de reculegere şi, orice ar fi, în casa ta vrei să ai parte de un spaţiu care să fie doar pentru tine.

Capricorn

Mai incapatanati si perfectionisti din fire, cei aflati in zodia capricorn vor sa aiba o casa perfecta. Finisaje de lux si mobilier elegant, asta ii caracterizeaza. Vor ca invitatii sa fie impresionati cand le trec pragul casei iar casa lor sa fie etalon pentru ceilalti.