Ce trebuie să facă fiecare zodie pentru a atrage fericirea, norocul și bunăstarea

885

Repetand anumite lucruri, cuvinte sau fraze incarcate energetic, schimbari incredibile pot aparea in vietile noastre. Astfel, putem lucra cu noi insine in fiecare clipa, repetand anumite cuvinte cheie sau fraze, pe care le adaugam in structurile noastre, in care alegem sa credem.

Facand asta pe o perioada de timp, va deveni deprindere si vom atrage energetic ce gandim, ce rostim. Universul lucreaza in mod surprinzator, actionand energetic ca un bumerang. Ce trimitem, se intoarce inapoi. Trimitem energii bune, acestea se intorc inapoi. Gandim pozitiv, atragem tot ce este pozitiv. Lansam in Univers sentimente pure, curate si inalte, asemenea sentimente vom primi inapoi. Aceasta este de fapt o varianta simpla a legii atractiei, atragand asupra noastra ce am trimis si transmis energetic. Tot astfel se intampla si cu energiile negative si sentimentele joase. Gandim si ne scadem energia prin actiuni si emotii cu energetica scazuta, in mod corespunzator asta vom primi.

Avand in vedere trasaturile caracteristice fiecarei zodii, exista anumite mantre (formulă sacră cu valoare magică și educativă) care pot si trebuie a fi rostite in gand sau cu voce tare cand suntem singuri, cu tarie si incredere, pentru fiecare zodie in parte, urmand ca in viata fiecaruia sa se intample lucruri extraordinare.

Mantra zodiei Berbec: Ma eliberez si pun lumina in trecut, accept prezentul si ma bucur de el, privesc cu credinta si incredere in viitor.

Mantra zodiei Taur: Aleg sa am incredere in mine. Reusesc tot ce imi propun. Pot sa indeplinesc orice vis, ideal, plan. Sunt capabil de lucruri marete.

Mantra zodiei Gemeni: Sunt in stare sa iau decizii corecte si sa fac ce este corect. Merit tot ce este mai bun si sunt gata sa primesc ce imi este pregatit.

Mantra zodiei Rac: Manifest doar emotii inalte si pure. Nu ma las condus de emotii care ma intemniteaza. Am incredere in divin si in ceva mai presus de mine, care vegheaza asupra mea si ma protejeaza.

Mantra zodiei Leu: Am incredere in intuitia mea si in propriile pareri. Fac alegeri bune si potrivite. Sunt in masura sa aleg si sa iau decizii intelepte de unul singur.

Mantra zodiei Fecioara: Nu imi lipseste nimic, totul este intr-o ordine divina perfecta. Aleg sa fiu fericita si sa ma bucur de tot ce ma inconjoara. Am incredere cu adevarat in mine si in propriile puteri.

Mantra zodiei Balanta: Sunt echilibrat si puternic. Iau cele mai bune decizii pentru mine. Am incredere in intuitia mea, in inima mea si in ce imi dicteaza mintea si sufletul.

Mantra zodiei Scorpion: Am o inima buna si un suflet curat. Aleg sa imi urmez calea, care este cea pregatita pentru mine de catre Dumnezeu. Am incredere in propriile puteri si aleg sa fiu bun, indiferent de actiunile celorlalti.

Mantra zodiei Sagetator: Am puterea de a recunoaste cand gresesc. Aleg sa invat si sa ascult. Aleg sa fac alegeri intelepte si sa urmez calea cea dreapta.

Mantra zodiei Capricorn: Renunt la ganduri si la energii joase, care ma impiedica sa ma bucur cu adevarat de viata. Aleg sa ma bucur de tot ce ma inconjoara si sa vad bucuria in cele mai mici lucruri. Sunt fericit.

Mantra zodiei Varsator: Am curaj sa ma deschid si sa fiu eu insumi. Am curajul si puterea sa ma afirm, sa primesc si sa daruiesc iubire. Ma simt in siguranta.

Mantra zodiei Pesti: Ma eliberez de stres, griji si ganduri care nu-mi folosesc. Renunt la ganduri toxice si aleg sa ma las purtat de bucuria necunoscutului si a vietii. Sunt implinit.

Sursa: ce-spun-astrele.ro