Cum il poti schimba în 2018, în funcţie de zodia lui

1097

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cei nascuti in zodia sagetator nu fac compromisuri si nu vor face ceva doar de dragul tau. Trebuie tot timpul sa-i oferi ceva pentru a-l determina sa faca ceva ce-i ceri tu.  Este orgolios şi nu vrea să se facă de râs în faţa nimănui, aşa că ocupă-te mai întâi de această problemă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Baietii nascuti in zodia capricornului sunt viciosi, asa ca trebuie sa ai multa rabdare pentru a-i convinge sa faca ceva. Trebuie sa argumentezi puternic tot si sa-l faci sa inteleaga ce e bine si ce nu.Dacă nu mai rezişti, bagă-l într-o şedinţă serioasă şi apelează la sentimentalism.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cu iubitul tău din Vărsător nu îţi va fi deloc greu în cazul în care vrei să schimbi ceva la el. Trebuie doar să îi explici frumos ce te deranjează şi de ce, iar dacă argumentele tale sunt cât se poate de clare şi logice, atunci nu o să fie probleme. Comunicare şi sinceritatea sunt cele mai importante atunci când vine vorba de sacrificii.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Pe iubitul tău din această zodie îl poţi manipula destul de uşor dacă ştii cum să îl iei. Dacă începi cu vorbe drăgăstoare, atingeri şi giugiuleli, atunci poţi obţine tot ce vrei de la el. E posibil să te asculte atunci, după care să revină la vechile obiceiuri, cam asta e riscul acestei metode.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec uită repede ceea ce îi ceri, aşa că trebuie să pui ceva important la bătaie dacă vrei să se ţină de cuvânt. Promite-i lucruri sau ameninţă-l cu pedepse dacă mai greşeşte. Trebuie să te ştie şi cumva de frică, altfel tu vei fi cea care îşi va face nervi cel mai des.

 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă iubitul tău este născut în această zodie, atunci trebuie să ştii foarte bine cât de încăpăţânat şi orgolios este. Nu se va schimba foarte uşor, dar vei reuşi să obţii ceva dacă îi exemplifici foarte clar de ce este bine. Are nevoie de un model, nu riscă să se transforme în ceva în care nu crede.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativul din această zodie te va înţelege şi este capabil de dragul tău să îţi facă pe plac. Trebuie să îl enervezi foarte tare sau să exagerezi ca el să fie reticent la ceea ce îi spui. Iubeşte să faceţi totul în doi, aşa că vei reuşi foarte uşor să îl dai după tine. Comunicarea şi înţelegerea dintre voi vă ajută să vă completaţi.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Bărbatul din această zodie nu se va prinde dacă spui vorbe cu subînţeles. Vei reuşi să îl schimbi foarte uşor impunându-i acele lucruri. Fermitatea şi convingerea cu care îi expui situaţia, dar şi argumentele necesare, îl vor transforma în acel iubit perfect pe care ţi-l doreşti.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nativul din Leu nu suprtă să fie tratat cu autoritate sau să fie comandat. Aşa că dacă vrei să îl schimbi, trebuie să îţi faci un plan bine stabilit şi să începi să îi implementezi în cap încet, încet lucrurile pe care ţi le doreşti. Pe lângă asta, tonul este foarte important pentru el, aşa că încearcă să îi vorbeşti frumos şi drăgăstos atunci când vrei să obţii ceva de la el.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este foarte echilibrat şi face foarte bine diferenţa dintre bine ţi rău. De aceea, este foarte sigur că nu trebuie să se schimbe, pentru că el păstrează doar ce este mai bun. De cele mai multe ori, schimbarea vine doar atunci când vrea el, şi doar uneori acceptă ideile tale, susţinute de argumente convingătoare.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Iubitul tău din Balanţă nu înţelege că trebuie să se schimbe nici dacă îi spui cu frumosul, nici dacă te cerţi cu el. Firea lui aiurită îţi pune răbdarea la încercare, şi de cele mai multe ori pare că nu îi pasă de ceea ce îţi doreşti. Dacă vrei cu adevărat ca schimbarea să se producă, atunci trebuie să verşi câteva lacrimi sau să aduci în discuţie subiecte sensibile.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii nu accepta sa li se spuna ce sa faca. Trebuie sa discuti serios cu el si sa-l faci sa inteleaga ca iti doresti mult ceva, sa-l ating la suflet.