Cum îți dai seama că nu te vrea în funcție de zodie

877

Bărbații nu sunt foarte comunicativi și deschiși, iar acest lucru ne dă mari bătăi de cap! De cele mai multe ori ne întrebăm dacă iubitul ne dorește sau nu, lucru pe care îl aflăm cu dificultate. Iată cum poți să-ți dai seama cu ușurință de intențiile sale în ceea ce te privește.

Semnul zodiacal îl dă de gol! Trăsăturile zodiei spun multe despre felul în care se comportă partenerul

Zodia lui îți dezvăluie dacă te mai dorește sau nu

Berbec

Berbecii își doresc relații platonice, iar acest lucru îi face să fie puțin distanți față de tine. Dacă te trezești cu reacții dure de indiferență, trebuie să știi că trebuie să-ți cauți pe altcineva! Berbecii nu au nicio problemă în a-ți arăta că nu te vor!

Taur

Zodia Taur este una dintre cele mai dificile din tot zodiacal. În ceea ce privește Taurul, îți va fi foarte greu să-i intuiești intențiile. Acesta are nevoie de timp pentru a-și construi încrederea în tine și nu observă gesturile subtile. Dacă te tratează precum o rudă și nu te întreabă absolut nimic despre tine, treci mai departe.

Gemeni

Dacă nu se străduiește să te facă să râzi sau să facă diferite lucruri amuzante împreună cu tine, Geamănul acesta nu este pentru tine! El adoră să flirteze, dar dacă nu reacționează în niciun fel la indiciile tale că-l vrei, în mintea lui ești doar o amică.

Rac

Dacă te afli în impas, iar Racul nu se sinchisește să te ajute, nu veți fi niciodată împreună! Un Rac este extrem de grijuliu și atent într-o relație, așa că va trebui să mergi mai departe fără el, dacă nu se interesează de starea ta de sănătate.

Leu

Romantic din fire, Lelul îndrăgostit îți aduce flori și bomboane zilnic și își dorește să facă cele mai mari nebunii împreună cu tine! Dacă nu îți propune absolut nimic ieșit din comun, precum o escapadă pe insulele Canare, va trebui să te resemnezi: nu te iubește.

Fecioara

Bărbatul din zodia Fecioară îți arată foarte greu dacă este interesat de tine sau nu, deoarece nu prea își arată sentimentele și se deschide destul de greu în fața persoanelor pe care abia le cunoaște. Dacă nu îți face tot felul de cadouri micuțe, precum o brățară, un trandafir sau o ciocolată, trebuie să știi că te privește doar ca pe o altă cunoștință!

Balanță

Balanța este cea mai vorbăreață zodie din horoscop. Dacă nu este interesat să poarte conversații interesante și lungi cu tine, atunci sunt șanse mari să nu fie interesat nici de tine.

Scorpion

Scorpionul este o fire foarte geloasă. Dacă în momentul în care vorbești despre altcineva nu are nicio reacție sau dacă nu te întreabă despre toate cunoștințele tale, află că Scorpionul nu este făcut pentru tine și trebuie să mergi mai departe!

Săgetător

Săgetătorii îți pot zdrobi inima într-o secundă! Sunt firi extrem de directe și sincere, astfel încât nu va trebui să-și bați foarte tare capul cu privire la intențiile lui. Îți va spune direct în față dacă vede un viitor cu tine sau nu.

Capricorn

Capricornul adoră să fie îndrăgostit, dar nu se ferește să îți arate dacă nu e interesat de tine. În ciuda faptului că sunt persoane extrem de romantice și sensibile, nu țin cont de acest lucru în momentul în care vor să te dea la o parte din calea lor. Nu va trebui să stai încontinuu să te gândești la intențiile Capricornului, deoarece ți le va arăta și spune chiar el în față!

Vărsător

În momentul în care un Vărsător nu este interesat de persoana ta, va acționa și va privi de la distanță, pentru a fi sigur că nu creează o altă impresie. Cu ajutorul comportamentului distant, un Vărsător îți arată că vei face bine să-ți iei gândul de la el.

Pești

Dacă ai de-a face cu un Pește care nu-ți oferă afecțiune și grijă, află că nu este interesat de tine. Peștii sunt faimoși pentru faptul că se îndrăgostesc foarte ușor și nu pot ascunde acest sentiment sub nicio formă. Dacă un Pește îți dă o replică acidă, în loc de un sărut, scapă de el!