Cum sa-i patrunzi in suflet, in functie de zodie

2311

La ce ne uitam prima oara la o persoana? Bineinteles, la aspectul fizic. Oamenii sunt atrasi in primul rand de acest aspect. Dar pentru a cunoaste cu adevarat o persoana, pentru a-i patrunde in suflet, avem de parcurs un drum.

Fiecare zodie are caracteristici care ne pot ghida pentru a cunoaste mai bine pe cineva sau pentru a ne apropia mai mult de o persoana.

Berbec
Un Berbec autentic este vioi, intreprinzator si plin de entuziasm pentru tot ce e nou. Apreciaza foarte mult sinceritatea si sunt foarte circumspecti. Isi deschid sufletul mai greu in fata unei persoane. Pentru a intra in inima unui Berbec, este nevoie de caldura, supunere si multa sinceritate.

Taur
Taurii isi cunosc limitele, iubesc ordinea, sunt obiectivi si nu amesteca obligatiile cu distractia. Sunt foarte rabdatori, iubesc arta si placerea. Sunt adeptii naturaletii, ai lipsei de complicatii. Totodata, iubesc
competitia asa ca ar trebui sa le dai mult de lucru pentru a te asigura ca devin dependenti de tine, cel putin sufleteste.

Gemeni
Gemenii sunt oameni complicati, sensibili si iubesc schimbarile. Sunt adesea indecisi. Se adapteaza usor pentru ca sunt sociabili si cauta in permanenta latura vesela a vietii. Ar trebui sa iei totul in ras si sa iti placa viata pentru a te putea apropia cat
de cat de un Geaman.

Rac
Nativul Rac este precaut, inclinat spre meditatie, dotat cu multa imaginatie. Nativul din zodia Rac este tandru, binevoitor, sensibil, plin de fantezie, dornic de liniste. Daca reusesti sa faci un Rac sa rada si ii oferi si un pic de confort
sentimental, cu siguranta ai gasit cheia catre sufletul sau.

Leu
Nativul din zodia Leu este increzator in propriile forte, mindru si ii place sa atraga atentia. Uneori poate fi prea arogant. Sunt mai greu de cucerit. Trebuie sa te dovedesti vrednic de inima sa in fiecare situatie in care te arunca viata.
Altfel, nativul Leu se va inchide in interiorul sau.

Fecioara
Modest, obiectiv, meditativ, cu un simt pronuntat al datoriei, nativul Fecioara este rational si atent la detalii. Se deschid foarte greu in fata unei persoane , de aceea trebuie sa ai foarte mare rabdare pentru ca o Fecioara sa te accepte in sufletul ei.

Balanta
Nativul Balanta este sarmant, sociabil si poate fi usor indecis. Balantele sunt vulnerabile in momentul in care viata lor nu este tocmai roz si atunci reusesti sa le patrunzi in suflet daca le oferi ajutor.

Scorpion
Nativul din zodia Scorpion este hotarat, rafinat, tainic, curios. Sunt foarte mandri, orgoliosi si au un foarte mare respect de sine. Pentru a cuceri
sufletul unui scorpion, trebuie sa dai dovata de loialitate pana la capat, in orice situatie si neconditionat.

Sagetator
Nativul din zodia Sagetator este prietenos, pasionat, tolerant, ii place libertatea si aventura. Este un luptator cinstit. Ei apreciaza foarte mult devotamentul si persoanele care doresc sa realizeze ceva si vor face primul pas pentru a se deschide in fata acestora.

Capricorn
Nativul Capricorn este disciplinat, loial, serios, practic, se orienteaza catre succes. Capata cu greu incredere în ceilalti. Le place sa fie in centrul atentiei, asa ca daca iti doresti cu adevarat un Capricorn nu trebuie decat sa-i arati ca el este centrul universului tau.

Varsator
Nativul Varsator este imprevizibil, imaginativ, dornic sa isi dezvolte ideile. Poate fi o fire rebela si rece. Ii place misterul. Daca esti o persoana cu secrete pe care nu vrei sa le impartasesti, cu siguranta vei reusi sa intri sub pielea unui Varsator.

Pesti
Complex, intelegator, prietenos, nativul din zodia Pesti este un visator. Are foarte greu incredere intr-o persoana. Pentru a-l face sa te creada, este nevoie de timp, rabdare si sinceritate.