Cum să te înţelegi cu fostul în funcţie de zodia lui

1292

Berbec

Berbecului îi place să trăiască în prezent. Pentru el, ce a fost, a fost. Oricât de tare v-aţi certat, este dispus să îţi fie chiar prieten bun şi să te ajute oricând ai nevoie. Singura condiţie este să nu-i faci reproşuri pentru greşeli din trecut. Trebuie să ştergi totul cu buretele şi să o luaţi de la capăt ca prieteni sau colegi.

Taur

E greu să te înţelegi cu Taurul odată ce v-aţi despărţit. E cam supărăcios, complexat şi gelos, iar când se supără poate să devină foarte răutăcios. De obicei fostele iubite îl urăsc. Totuşi, dacă vrei să rămâi în relaţii bune cu el, fii pregătită să treci cu vederea multe răutăţi şi ironii pe care poate nu le meriţi.

Gemeni

Este capabil de o relaţie civilizată chiar dacă v-aţi certat rău, dar numai atunci când are un interes. Altfel, să nu te bazezi pe el. Ca să vă înţelegeţi bine ca prieteni trebuie să-i ignori defectele şi mai ales să nu fii geloasă fiindcă o să-l vezi flirtând cu multe femei.

Rac

Racul este genul care se agaţă de o fostă iubită încercând să o cinvingă că poate fi un prieten foarte bun. De fapt, el speră mult timp la o împăcare. Vă puteţi înţelege ca prieteni doar dacă îi spui clar şi răspicat că nu va mai fi nimic niciodată între voi. Dacă îi dai speranţe o să fie greu pentru amândoi când îşi dă seama că au fost în zadar.

Leu

Poate să fie foarte uşor sau poate să fie foarte greu. Dacă el a pus capăt relaţiei se poate înţelege fără problemă cu o fostă. În schimb, dacă tu i-ai dai papucii, orgoliul lui o să-ţi facă probleme. Trebuie să ai mult tact dacă vrei să te înţelegi cu el şi să nu-i răneşti orgoliul mai mult decât ai făcut-o deja.

Fecioară

Nu iartă şi nu uită nimic. E foarte greu să te înţelegi cu el după ce v-aţi despărţit şi dacă nu aveţi nimic de împărţit probabil că nu va mai vrea să te vadă niciodată. Dacă trebuie să rămâneţi în relaţii bune păzeşte-ţi spatele pentru că, orice ai face, îţi va purta pică întotdeauna şi nu se ştie când şi cum se răzbună pe tine.

Balanţă

Bărbatul Balanţă este foarte supărăcios, iar când l-ai călcat pe coadă se închide în el şi cu greu reuşeşti să mai comunici cu el, chiar dacă aveţi lucruri importante de pus la punct. Trebuie să-l ieicu binişorul, să-i vorbeşti frumos şi neapărat să-ţi ceri iertare, chiar dacă nu a fost neapărat vina ta.

Scorpion

Scorpionul e foarte prietenos cu fostele iubite, oricât de tare l-ar fi supărat ele. Dar în spatele aparenţelor rămâne inima lui frântă. Vă puteţi înţelege foarte bine dacă nu încerci să-i demonstrezi cât de fericită eşti fără el şi dacă nu încerci să-l faci gelos.

Săgetător

Săgetătorul se înţelege bine cu oricine, oricând. Nu poartă pică şi nu ştie ce e aia răzbunare. Aşa că, oricare a fost motivul despărţirii, veţi putea să colaboraţi sau să vă ajutaţi reciproc fără probleme. Ai grijă să nu cazi iar în plasa lui pentru că sigur va încerca să te recucerească pentru o noapte sau două.

Capricorn

Slabe şanse să rămâneţi prieteni! Dar Capricornul este cerebral şi responsabil, deci dacă trebuie să păstraţi o relaţie bună va face tot posibilul să vă înţelegi. Chiar şi aşa, în prezenţa ta va fi întotdeauna un pic crispat şi mai serios ca de obicei. Este destul de orgolios. Ai grijă să nu-i faci reproşuri, să nu faci glume pe seama lui şi să nu dai altora detalii despre relaţia voastră.

Vărsător

Deşi este bun la suflet şi nu poate să-ţi refuze nimic, nu-i face nicio plăcere să se afle în preajma ta. Totuşi, e suficient de responsabil încât să dea uitării problemele din trecut şi să colaboreze cu tine pentru reuşita unui scop comun. Micile certuri vor fi inevitabile pentru că e destul de impulsiv.

Peşti

Deşi pare foarte amabil, cine s-a certat cu el şite cât poate fi de răutăcios şi răzbunător. Probabil că o să-ţi poarte pică toată viaţa, iar dacă aveţi ceva de împărţit o să ai probleme cu el. Probabil că se va comporta ca un copil supărat care nu vrea să-şi facă temele, în timp ce tu tragi de el să-şi facă datoria.