Cum sa-ti corectezi defectele în functie de zodie

1202

Vrei sa-ti imbunatatesti viata amoroasa? Sa-ti asumi partea de vina si sa stii cand gresesti ? Afla mai multe despre „cum sa-ti corectezi defectele in functie de zodie”

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Suferi de independenta cronica! Îti sperii partenerii de cuplu cu atitudinea ta detasata si libertina. Iar daca cineva îndrazneste sa se apropie prea tare de tine, tinzi sa-l iei în râs. Ezitarea de a crea intimitate între tine si iubitul tau te poate costa scump.
Pesti (19 februarie – 20 martie)
Într-o relatie, lasi lucrurile sa decurga de la sine, având uneori tendinta de a trata eventualele probleme de cuplu cu indiferenta. Ti se întâmpla sa nu stii exact ce vrei si ce simti, motiv pentru care tragi de timp pâna iei o decizie. Acest lucru poate însemna suferinta prelungita pentru ambii parteneri.
Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Într-o relatie, te comporti precum un vulcan: izbucnesti din senin si te opresti când e deja prea târziu. Nu-ti sta-n fire sa analizezi lucrurile înainte de a actiona. De multe ori te rastesti, spui vorbe dure si iei decizii la cald, dupa care ajungi sa regreti enorm impulsivitatea ta. Nu întotdeauna poti repara raul facut.
Taur (21 aprilie – 21 mai)
Majoritatea certurilor cu iubitul pornesc de la faptul ca esti încapatânata si nu-ti schimbi deloc parerile. Acest lucru înseamna ca nu esti dispusa sa faci compromisuri. De-a lungul timpului partenerul tau poate strânge multe frustrari din cauza asta.
Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nu esti genul care sa-si arate emotiile si afectiunea fata de partener. Mai mult, uneori esti distrasa, cu mintea în alta parte si îti vine greu sa te concentrezi asupra iubitul tau. El poate trage concluzia ca nu te implici suficient în relatie.
Rac (22 iunie – 21 iulie)
Uneori, îti vine greu sa-ti controlezi emotiile si transformi niste probleme banale de cuplu în adevarate tragedii. Iubitul tau va ezita sa-ti spuna ce gândeste cu adevarat pentru ca-i e teama sa nu-ti atinga vreo coarda sensibila. Iar acest lucru poate da nastere unor probleme grave de comunicare în cuplu.
Leu (22 iulie – 22 august)
Îti place sa fii rasfatata si tinzi sa-ti transformi iubitul într-un sclav. Uneori, esti atât de acaparata de propria persoana încât uiti ca partenerul tau are si el unele nevoi.
Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Ai mari asteptari de la propria persoana si ti se pare o drama sa gresesti cu ceva. Ai tendinta sa-ti calculezi fiecare pas cu minutiozitate, ceea ce te poate obosi psihic foarte tare. În relatia cu iubitul, tinzi sa crezi ca si el te judeca asa si adopti o atitudine artificiala, nelasându-l sa te cunoasca si cu bune si cu rele.
Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Într-o relatie te porti de parca pasesti pe coji de ou. Ti-e teama sa nu strici armonia din cuplu, asa ca poti deveni usor prefacuta: faci numai ceea ce crezi ca i-ar placea partenerului tau si îl lasi pe el sa ia toate deciziile. În timp, poti constata ca nu esti cu adevarat fericita.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
În relatia de cuplu, ai tendinta sa adopti o gândire usor paranoica: ai impresia ca iubitul nu te iubeste, ca nu îti este fidel… Te transformi cu usurinta într-o femeie posesiva si geloasa, ceea ce-l poate speria pe iubitul tau.
Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Astrele te-au înzestrat cu o stare de neliniste. Nu poti sta locului prea mult timp. Imediat intervine plictiseala si simti nevoia sa schimbi ceva. Iubitul tau va trai cu impresia ca nu se poate baza cu adevarat pe tine, daca esti schimbatoare si nu-ti respecti promisiunile, deci va ezita sa se implice în relatia cu tine.
Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Odata ce începi sa-ti imaginezi un viitor cu iubitul tau, uiti sa traiesti în prezent. Transformi relatia într-un proiect, o iei prea în serios si uiti sa te mai si distrezi. Iubitul tau se poate simti sufocat de aceasta abordare a ta si poate cauta în alta parte acei fluturasi în stomac.