Cum stai cu dragostea în toamna asta, în funcţie de zodia ta?

1227

Cum stai cu viata sentimentala in aceasta toamna? Daca esti singura, iti vei gasi marea dragoste? Daca esti intr-o relatie, cum va progresa aceasta?

Berbec : Luna octombrie îţi aduce un aer de prospeţime în viaţa amoroasă, după o perioadă destul de dificilă. Te-ai lovit de tot felul de piedici, cauzate în special de Saturn, aflat în casa cuplului. Dar începând cu luna octombrie, vei scăpa de această influenţă ce nu este atat de usoara pentru relaţiile tale.

Taur : Ai mari sanse să întâlneşti pe cineva foarte interesant în luna octombrie. Ai grijă să nu ratezi momentul pentru că poate fi iubirea vieţii tale! În luna noiembrie te poţi confrunta cu unele dificultăţi şi vei fi nevoită să iei decizii cruciale pentru viaţa ta amoroasă, mai ales dacă ai deja o relaţie.

Gemeni : În luna octombrie şi prima parte din noiembrie eşti predispusă la aventuri, eşti mai înflăcărată ca de obicei iar asta îţi poate aduce probleme dacă ai deja o relaţie. Idilele scurte şi flirturile intense îţi aprind imaginaţia, dar este cazul să fii prudentă dacă nu vrei să suferi apoi.

Rac : În toamna aceasta ai un apetit sexual mult mai accentuat, eşti deschisă experienţelor noi şi te laşi dusă de val fără reţineri, care altă dată te-ar fi ţinut pe loc. Eşti atrasă de o nouă poveste de dragoste, de flirt şi aventură, toate acestea până pe 7 octombrie, când Marte părăseşte casa iubirii şi erotismului.

Leu : Venus, planeta iubirii, îţi va sta alături toată luna septembrie, oferindu-ţi armonie şi noroc în dragoste. În octombrie şi prima parte a lui noiembrie Marte îţi aduce pasiune, dorinţa de a cuceri, de a flirta şi de a te aventura spre noi cuceriri.

Fecioara : Jupiter îţi aduce armonie în viaţa amoroasă la început de toamnă, dar această perioadă nu se evidenţiază într-un mod spectaculos. În schimb, luna noiembrie va fi marcată de o pasiune ieşită din comun, care te va determina să fii mult mai îndrăzneaţă şi libertină în ceea ce priveşte dragostea şi sexul.

Balanta : În această toamnă, dorinţa de a cuceri şi de a te face remarcată este mai intensă ca de obicei. Luna noiembrie va fi una foarte benefică pentru tine în ceea ce priveşte dragostea, mai ales că Saturn va părăsi în sfârşit semnul tău. Vei avea mai mult noroc, vei întâlni persoane interesante şi te poţi lăuda cu o putere de seducţie foarte mare.

Scorpion : Din păcate, începând cu luna noiembrie, Saturn va intra în semnul tău, ceea ce va şterge din relaxarea de care te-ai bucurat din punct de vedere sentimental în ultima vreme. Îţi va încurca planurile sau, din contră, te va aduce cu picioarele pe pământ dacă ai o relaţie defectuoasă sau un comportament inadecvat în dragoste.

Sagetator : Tensiunile îţi pot încurca planurile în viaţa amoroasă în această toamnă. Ai nevoie de linişte ca să-ţi evaluezi cu grijă sentimentele. În ansamblu, nu te poţi plânge, pentru că Uranus a intrat în casa cuplului şi îţi oferă o mulţime de oportunităţi în plan amoros.

Capricorn : Dacă prima parte a acestui sezon nu se anunţă spectaculoasă pentru tine în plan sentimental, luna noiembrie va fi de-a dreptul incandescentă. Ai parte de întâlniri romantice care te duc în al nouălea cer, iar dacă ai deja o relaţie stabilă, vei reuşi să găseşti acea conexiune pierdută cu persoana iubită.

Varsator : O idilă se poate transforma în ceva mult mai serios, iar dacă ai deja pe cineva, există riscul să-ţi înşeli partenerul. Te vei lăsa pradă sentimentelor, fără să te gândeşti prea mult la consecinţe, iar asta îţi poate face probleme. Luna octombrie este cea mai periculoasă din acest punct de vedere.

Pesti : Găseşti în această toamnă căi de înţelegere şi cooperare cu partenerul de viaţă pe care până acum nu le-ai luat în considerare. Acest lucru vă aduce armonie şi reuşiţi împreună să realizaţi ceea ce vă propuneţi.