Cuplurile din zodiac ce nu reusesc deloc sa se inteleaga

448

Deși atracția fizică este la cote maxime, aceste cupluri au șanse foarte mari de a ajunge la despărțire din cauza diferențelor de personalitate.

1. Berbec și Scorpion: Acești nativi reușesc foarte greu să își găsească echilibrul în relația de cuplu. Ambii sunt extrem de orgolioși și dornici să își păstreze supremația în cuplu, așa că ajung deseori la conflicte grave. Un alt impediment este firea independentă a nativului Berbec, care nu este compatibilă cu nevoia obsesivă de control a Scorpionului.

2. Cuplul Capricorn – Săgetător este unul destul de dificil, pentru că cei doi nativi sunt foarte diferiți. Capricornii adoră stabilitatea, tradițiile, clasicul și tind să fie melancolici și cu multe rețineri. La polul opus, nativul Săgetător are idei extravagante, îndrăznețe, total ieșite din comun, adoră schimbarea și este dornic de aventură. Astfel, Capricornul nu poate accepta stilul libertin de viață al Săgetătorului. Acesta din urmă, la rândul său, se simte constrâns de regulile stricte impuse de Capricorn. Astfel, certurile se țin lanț, iar o relație de durată nu prea intră în discuție, în ciuda sentimentelor de dragoste.

3. Nici compatibilitatea dintre Vărsător și Taur nu este prea bună. Pentru început, tocmai diferențele dintre ei sunt liantul relației dintre ei, dar pe parcurs ajung să fie sursa numeroaselor dispute. În timp ce Taurii sunt practici și conservatori, Vărsătorii sunt adevărați nonconformiști, spontani și nu pot trăi după reguli. Asta spune tot despre viitorul lor împreună. Chiar dacă șansele de reușită nu sunt foarte mari, nu putem spune că este imposibil! Pe de altă parte, nu contează întotdeauna cât durează o relație, ci ceea ce se învață din ea. Oricat de mult s-ar iubi aceste cupluri, nu pot fi niciodată împreună. Astrele nu își doresc ca aceștia să fie împreună și le pun bețe în roate. În cele din urmă, inevitabilul se produce, iar despărțirea se încheie cu lacrimi și suferință.