VOROPCHIEVICI a dezvaluit cuplurile de zodii predispuse la divort. Nativii care au putine sanse impreuna

941

Renumitul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul unei emisiuni Adevăruri ascunse, de la Antena 3, despre zodii predispuse la divort, dacă ajung să se căsătorească.

Citeste AICI si cumpenele si situațiile dificile prin care trec zodiile, tot un horoscop creat de Mihai Voropchievici.

Numerologul a precizat că, în unele cazuri, în funcție de ascendent, ora nașterii sau alte variabile, până și aceste perechi de zodii pot să conviețuiască totuși destul de bine.

Zodii predispuse la divort:

Berbec – Scorpion

Avem Foc și Apă, deci apa stinge focul, iar focul dacă încearcă poate să fiarbă apa și să o vaporizeze și tot s-a distrus. Amândoi sunt firi puternice, caută să domine, fiecare vrea să fie deasupra, el să ia toate deciziile, iar celălalt să se conformeze. Doresc să conțină ambii controlul, fără compromisuri. Scorpionul este și gelos, iar Berbecul este mai săltăreț, mai plimbăreț. Scorpionul iubește o singură dată și dacă îl prinde pe Berbec că dă dovezi de infidelitate, nici măcar prima oară nu-l iartă. Se vor înfuria întotdeauna reciproc, iar șansele de supraviețuire ale unui cuplu între Berbec și Scorpion sunt mici.

Taur – Vărsător

Aer și Pământ. Oricât ar părea ei de conservatori, de iubitori, de oameni cu capul pe umeri, au șanse foarte puține să rămână împreună. Taurul și Vărsătorul nu fac casă împreună din cauza convenționalității și tradiționalismului Taurului. Taurii au și o doză de gelozie, pe când Vărsătorul este creativ, inovator. Taurul vrea lucruri scumpe, Vărsătorul vrea.. „abracadabra” pe cât posibil. Și pentru că Taurul e familist, Vărsătorul se va plictisi teribil. Unul vrea expansiune, celălalt vrea liniște și armonie în casă, așa că vor apărea mereu stări de conflict între ei, așa că divorțul nu va fi decât o simplă formalitate.

Gemeni – Fecioară

Gemenii sunt niște volatili, spirite libere, vor să trăiască, să simtă viața, să simtă bucuriie vieții. Fecioara, de cealaltă parte, vrea tradiționalism și nu face compromisuri. Dacă Fecioara îi dă o oarecare libertate partenerului din Gemeni, acesta nu va mai face prea multe prostii și se va autoresponsabiliza.

Rac – Berbec

Apă și Foc, deci total diferiți. Berbecul are un pic de diplomație, dar nu este punctul lui forte, iar Racul are nevoie de liniște. În plus de asta, Racul care este prin excelență loial și sensibil, iar Bebecul nu va înțelege niciodată sensibilitatea acestuia, iar Racii nu vor înțelege de ce Berbecii sunt atât de neserioși și infideli.

Leu – Taur

Taurul vrea liniște, conservatorism, iar Leul vrea agitație, să fie văzut, să vadă, să lumineze, iar Taurul zice „stai jupâne aici că te iau în coarne”. Taurul vrea să vadă numai ce-o place lui, dar nu vrea să vadă vedetismul Leului, strălucirea Leului, pentru că el și-a luat un partener ca să-l țină în casă, nu ca să-l vadă toată lumea.

Fecioară – Balanță

Fecioara tinde să-l scoată din amorțeală pe nativul din Balanță. Balanța este ordonată și, la fel ca și Leul, are nevoie de oameni în jurul său, are nevoie de comunicare, să fie în centrul atenției. Fecioara, care este un semn perfecționist, va căuta pe cât posibil să echilibreze în continuu Balanța. Iar Balanța nu înțelege nevoia Fecioarei de a avea tot ce e mai bun.

Balanță – Săgetător

Conflicte pe linie. Dar  au un punct comun: Balanța știe cum să facă să cânte coarda de la Săgetător, și când să o lase în pace. E o continuă luptă între stabilitate și libertate. Libertatea și-o dorește Săgetătorul. Iar Balanța nu îi poate face față de fiecare dată.

Scorpion – Gemeni

Zodie dublă, ascunsă, secretoasă. Relație toxică totală. Scorpionul nu înțelege lipsa de loialitate a geamănului. Deși le place amândurora să vorbească, Scorpionul preferă  discuțiile ample, vaste. Geamănul știe multe, despre toate, dar dacă l-ai bagat în subtilități, l-ai pierdut.

Capricorn – Leu

Zodie de Pământ și una de Foc. Divorțul e răsunător aici. Dar și cu cântec. Leul trebuie să știe că e liber.

Vărsător – Pești

Emoții necontrolate și de o parte și de alta. Relația cu cineva din Pești e epuizantă. Peștii trăiesc pentru dragoste. Iar Vărsătorul nu înțelege nevoia exacerbată a Peștelui de dragoste. Se va simți dintr-o dată ignorat.

Pești – Rac

Există o afecțiune extraordinară dacă sunt frați, dragostea de sânge. Dar în relația de căsătorie, prea multă sensibilitate strică. Racul e mai sensibil decât Peștele, i se pare că vrea mai mult decât trebuie. Ajung să plângă amândoi: Unul nu poate, celălalt vrea prea mult.

Sursa articol: antena3.ro