De ce ești considerat ATRACTIV, în funcție de ZODIA TA

1271

De ce oamenii sunt atrasi de voi, in functie de semnul zodiacal?

Berbec

Ca un lider innascut, Berbecul lansează, în general, noi tendințe si moduleaza initiativele altora. Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul marchează reînnoirea și începutul. Acest semn are un caracter impulsiv, spontan, dupa principiul acționează mai întâi, gândește-te după. Berbecul este atras de natură și este o fire aventuroasa, este o personalitate puternica ce nu ezita în anumite situații sa apeleze la violență.

Berbecul este autoritar, vrea să adere toată lumea la aceeași idee. El este un lider remarcabil, foarte rapid în deciziile sale. Berbecul este o persoană entuziastă și foarte discretă prin natura sa. El știe și cum să arate curaj până la capat, este foarte generos, creativ și are multa imaginatie.

Dar nu are numai calități, ci si multe defecte. Berbecul este o ființă impulsiva, reacționează brusc si apoi judeca. Nu cunoaște calea de mijloc. Pentru el este fie da, fie nu. Chiar dacă Berbecul este impulsiv, entuziasmul și optimismul sau atrage oamenii si ii determina să vrea să fie cu voi cât mai mult posibil.

Taur

Un prieten pe care si-l doreste oricine, Taurul îi atrage pe oameni cu senzualitatea lor. Venind pe lume odata cu primăvara, când natura înflorește Taurii sunt linistiti și alaturi de ei oamenii simt această pace. Încrezându-se în bunul lor simț, Taurii stiu cum sa isi organizeze calm si lent viata.

Anxietățile metafizice nu au nici o influență asupra lor și nu iubesc schimbarea. Tradiționalist și conservator, Taurul este semnul cel mai fix al zodiacului.

Taurii se apropie de natură, iubesc lucrurile din viață si poseda oameni si situatii. Sub influența Pământului care guvernează acest semn,nativi Taur iubesc natura. Acest semn este un estet rafinat și fermecător. Disponibilitatea lui de a acumula atât sentimente, cât și păcate îi face capabili de furie puternică. Generos, este totusi supus prejudecăților care le cultiva.

Tipicar si dependent de obiceiurile sale, Taurul nu acceptă modificarile din viata de zi cu zi Conștient de importanța banilor, își gestioneaza abil averea. Desi încăpățânat uneori, oamenii apreciaza stabilitatea și eleganta Taurului.

Taurii se apropie de natură, iubesc lucrurile din viață si poseda oameni si situatii. Sub influența Pământului care guvernează acest semn,nativi Taur iubesc natura. Acest semn este un estet rafinat și fermecător. Disponibilitatea lui de a acumula atât sentimente, cât și păcate îi face capabili de furie puternică. Generos, este totusi supus prejudecăților care le cultiva.

Tipicar si dependent de obiceiurile sale, Taurul nu acceptă modificarile din viata de zi cu zi Conștient de importanța banilor, își gestioneaza abil averea. Desi încăpățânat uneori, oamenii apreciaza stabilitatea și eleganta Taurului.

Gemeni

Gemenii, născut între 21 mai și 21 iunie, au un caracter destul de instabil. Uneori sunt firi anxioase, uneori jucăușe și comunicative, inteligența lor dură și intuitivă le face flexibile și creative în același timp. Dualitatea care caracterizează personalitatea Gemenilor îi împinge să urmărească doi iepuri la un moment dat, chiar dacă obiectivele care trebuie atinse sunt contradictorii în sine.

Mereu în mișcare și agili, Gemenii se adaptează din proprie inițiativă la mediul în care evoluează. Una dintre marile calități ale Gemenilor este abilitatea intelectuala si agerimea spiritului.

Alergici la rutină, Gemenii suferă atunci când sunt obligați să respecte programele fixe. Foarte convingători, Gemenii știu să-și argumenteze dibaci propunerile cu vorbe frumoase.

Tendința de a impune și seduce fac din Gemeni oameni de afaceri formidabili, cu abilitățile excelente de comunicare. Atrași de miracolul tehnicii, Gemenii se găsesc in randurile celor care muncesc in domenii inovative. Gemenii au energie si multa imaginatie și asta îi place oamenilor .Când Gemenii sunt cu tine, viața este rareori plictisitoare.

Rac

Deși este puțin sensibil și uneori prea egoist, Racul atrage oamenii cu o capacitatea sa imensă de a iubi. Principalele calități ale acestui semn sunt sensibilitatea, nevoia de a proteja și loialitatea.

Dorința sa cea mai mare este o viață de familie armonioasă. Nativii Rac sunt foarte empatici și adesea foarte intuitivi. Sensibilitatea și atenția față de ceilalți sunt remarcabile.

Sunt melancolici și se bucură de siguranță și meditație.Le place liniștea și sunt foarte atenți la anturajul lor apropiat .Racul este foarte simplu și preferă lucruri care sunt sănătoase și drăguțe în același timp. Persoanele sensibile, ele sunt profund marcate de orice atitudine neplăcută din partea altora și pot fi foarte sensibile.

Toată viața lor, ei caută să evite sau să rezolve situații de tensiune sau conflict, fugind de dispute. Racii sunt iubiti pentru atitudinea lor pacifista si calda in fata problemelor vietii.

Leu

La fel ca leul mândru, cei nascuti in zodia Leului sunt recunoscuti ca fiind cei mai puternici dintre toate semnele. Ei sunt foarte ambițioși, ceea ce poate fi intimidant pentru altii. Ca si animalul care reprezintă zodia lor, Leilor le place să fie admirati și să fie apreciati.

Mândria și determinarea pe care o manifestă în acțiunile sale îl fac pe Leu o ființă dominantă. El are o atractie pentru tot ceea ce este grandios, iubieste ceea ce este strălucitor.

Datorită unui caracter generos, în general, el atrage simpatia. Dar nu-și ascunde mânia dacă nu obține ceea ce vrea. Leul este disciplinat și impune acest comportament altora atunci când are un scop de realizat.

Dacă Leul este autoritar, demonstreaza responsabilitatea care îl împinge să se implice profund în tot ceea ce se angajează Dar, toată lumea vrea un Leu ca prieten. Sunt incredibil de loiali și generoși cu cei din jurul lor. Oamenii sunt atrasi de tine din cauza entuziasmului și a pasiunii tale pentru viata.

Fecioara

Ca semn al practicii și logicii, cei nascuti sub semnul Fecioarei sunt foarte calculați atunci când vine vorba de aparitiile publice. Fecioara este semnul rațiunii și prudenței. Este o personalitate riguroasă, dar anumiti nativi nascuti in zodia Fecioarei poate fi foarte dezordonati și cu multe fantezii intime!

Nativii Fecioara sunt ființe foarte sensibile, atente și amabile. Totoodata, ele au o logică inflexibilă. O persoană născută sub acest semn este o persoană metodică. Fecioara dorește ca viața să fie ordonată si nu se asteapta la neprevăzut.

Un nativ Fecioara este o ființă inteligentă și serioasă. El este capabil să se implice în totalitate pentru alții, gata să se sacrifice pentru ei. călcat în picioare.

Una dintre calitățile sale este modestia și onestitatea. Dar nativii Fecioarei sunt ființe care nu au încredere în ele însele. O Fecioara este o persoană care este în mod constant îngrijorată și tinde să dramatizeze, chiar și problemele mici, mai puțin importante. Ea este, de asemenea, foarte timidă, care îi dă un aer de răceală care de fapt nu il caracterizeaza în realitate.

Fecioarele sunt blocate în obiceiurile lor și care urăsc orice schimbare. Prea exigentă, nu recunoaște că si o Fecioara poate gresi. Dar, în ciuda unie atitudini rezervate, Fecioara poate avea îndrăzneală. Are un dar special de analiză și asimilează cu ușurință ceea ce studiază.

Fecioarele acordă atenție tuturor detaliilor, de la hainele pe care le poartă oamenii pana la tipurile de conversații pe care le așteaptă de la ei. Sunt iubiti pentru sinceritate si simtul realitatii.

Balanta

Balantele au o sumedenie de calitati : tact, farmec și flexibilitate.Nativii Balantei au un spirit optimist și o minte echilibrată. Menținerea echilibrului este importantă pentru Balanța. Ideea de a trăi senin si placut este un scop in sine pentru Balante. Dorința lor cea mai mare este armonia socială, iubesc intelegerile pașnice și evită conflictul cu orice preț. Nativii Balantei fac orice pentru a găsi un echilibru bun.

Dragostea are o mare importanță în viața lor, ei sunt persoane fermecătoare, sociabile, flexibile, atente, generoase, dedicate. Evitand conflictele, ele joacă adesea rolul de mediator. Balantele au nevoie de alții pentru a-și satisface nevoia de comunicare.

Foarte buni diplomati, au fler pentru relații de afaceri și doresc să fie înconjurați de oameni influenti. Adorând curățenia și ordinea, le place să trăiască confortabil, uneori înconjurati de lux. Arta și muzica îi încântă.

Foarte buni psihologi, cei nascuti sub semnul Balantei pot deveni manipulatori, chiar capabili să încalce legile și obiceiurile pentru a fi acceptate de societate. Unii pot avea o personalitate complexă și paradoxală, cu un gust pronunțat pentru lux, ambiție și vanitate. Sunt admirati pentru bunul gust excelent si pentru rafinament.

Scorpion

Scorpionii sunt mai introvertiți, dar oamenii sunt atrași de ei pentru că sunt pasionați și loiali. Acesta este semnul fanteziei și al conflictelor! Dar Scorpionul este o ființă care știe să-și domine instinctele. Oamenii născuți sub semnul Scorpionului sunt loiali și direcți. Sentimentele lor și pasiunea lor sunt foarte profunde.

Scorpionul este, de asemenea, un idealist. El este capabil să lupte singur, să se sacrifice pentru a susține o idee pe care o consideră dreaptă și care, prin urmare, merită atenția lui. Are o personalitate puternică, nu dă nimănui niciodată șansa să-l țină sub control. El poate arăta curaj și fermitate.

Dar trebuie tinut cont ca Scorpionul este un sensibil, este posesiv , gelos si foarte neincrezator in ceilalti. Nativii sunt pasionali si sunt gata sa ofere totul celor pe care ii iubeste .Scorpionii sunt foarte entuziasmați de lucrurile pe care le iubesc în această lume, și care include și oamenii cărora le sunt atașați.

Cand ai un prieten Scorpion, este prieten pe viata si doar minciuna sau tradarea il poate da deoparte. Atunci cand nu ramane nimeni langa tine, Scorpionul lupta alaturi de tine pana la capat.

Sagetator

Sagetatorul este semnul căutării înțelepciunii. El are o personalitate aprinsă, rebelă, rămânând conformistă. Sagetatorul acordă o mare importanță libertății. Îi place să călătorească. Un Sagetator este o persoană nerăbdătoare: atunci când începe ceva, el riscă de fiecare dată să nu termine, pentru că îi place să înceapă mai multe lucruri deodată.

Sagetatorul este destul de îndrăzneț, dar își păstrează capul pe umeri. El este, de asemenea, o persoană generoasă. El poate avea ambiții foarte mari în ceea ce face. Sagetatorul este foarte direct, foarte deschis și are capacitatea de a se adapta la toate situațiile.

Este atras de noutate, ceea ce înseamnă că el optează pentru schimbări în măsura posibilităților sale. Un Sagetator poate fi cinstit până la extrem, nu ezită să spună ce gândește, chiar dacă poate fi rău.

Caracterul dominant al Sagetatorului este optimismul acestuia. El uită și iartă din suflet răul făcut. Cu toate acestea, el este o ființă nemulțumită. El nu dorește să se mulțumească cu ceea ce are. Este intr-o continua evolutie.

Sagetatorul urăște obiceiurile si rutinele zilnice. Poate fi impulsiv și lipsit de griji, o fire rebela si dinamica .Datorita inteligenței sale, el este o ființă mândră care nu acceptă critici. Marea lui susceptibilitate îl face o ființă rebelă și uneori arogantă. Sagetatorul este iubit pentru ambitia si tenacitatea lui, pentru firea deschisa, onesta si autentica.

Capricorn

Capricornii sunt obsedati de perfectiune si sunt adeptii corectitudinii cu orice pret.Nativii sunt rezonabili totusi, au un temperament calm si cumpatat. Sunt patrunsi de simtul datoriei si intotdeauna isi respecta promisiunile.

Capricornii nu iau in gluma nici o sarcina, se achita perfect de ceea ce au de facut si nu dau inapoi in fata nici unei provocari. Cei nascuti sub semnul Capricornului au succes pe scara sociala, devin sefi respectati si temuti, datorita capacitatii lor ridicate de efort.

Intelectuali sau simpli truditori, Capricornii se detaseaza de multime prin munca dedicata, efort si dorinta de a reusi. Persoanele născute în zodia Capricorn sunt foarte încăpățânate. Ei nu-și cer niciodată scuze până când nu sunt siguri că au greșit.

Dar încăpățânarea lor este un atu la locul de muncă. Atunci când își propun ceva,nu se lasă până nu izbandesc. Sunt sufletiști, insa au tendința de avea uneori o atitudine dură și severa. Acest lucru lasă impresia că ei știu totul și că nu fac niciodată greșeli. Nu isi recunosc usor greselile.

Capricornii sunt iubiti pentru corectitudine si atitudinea verticala, pentru munca sustinuta si corecta.

Varsator

Considerat în general ca “rebel” al zodiacului, Vărsătorul caută întotdeauna lucruri noi interesante.Vărsătorul reprezintă speranță și vise, Varsatorul este inteligent, dar este si idealist. Cei mai in varsta par puțin introvertiți, ceea ce le conferă un aspect mai sever. Dar adânc în interior, ei caută să comunice cu ceilalți. Persoana născută sub semnul Vărsătorului este o persoană care iubește libertatea. Se datorează în principal independenței sale.

Varsatorul este, de asemenea, o persoana generoasa pentru ca ii place sa fie de ajutor si sa serveasca pe altii. El este, de asemenea, altruist și, atunci când îi vede pe alții fericiti, este și el fericit.

Iubește călătoriile pentru că apreciază schimbările și experiențele noi. Calitatea sa principală este capacitatea sa intelectuală foarte puternică. Dar Varsatorul este si ușor iritabil, reacțiile sale pot fi imprevizibile și uneori este foarte încăpățânat.

Când este convins că are dreptate, nimeni nu-i va putea schimba opinia. Varsatorul este de asemenea foarte intolerant. Oamenii iubesc Varsatorii pentru spiritul vizionar si ideile originale , pentru modul in care stie sa isi ajute semenii.

Pesti

Deși emoționali, sensibili și oarecum idealisti uneori, Pestii sunt dedicati celor pe care îi iubesc cel mai mult. Acesta este ultimul semn al zodiacului. Simbolizează noul început. Dar pe măsură ce  se închide cercul zodiacal, Pestii sunt semnul eternității, reîncarnării și renașterii spirituale. Pestii sunt loiali, altruisti și foarte generosi.

Acest semn are personalitate sensibilă, ceea ce explică marea sa toleranță. El poate asculta întotdeauna pe alții, chiar și se sacrifică pentru ei. Foarte înțelept, caracterul îl împinge să-i ajute pe alții. El simte dorința de a le consola, de a le mângâia și chiar de a-i vindeca pe toți. Una dintre calitățile nativului Pesti este că se poate adapta la toate situațiile.

Este o ființă deschisă, dar discretă. Îi place să-i respecte pe cei din jurul lui. Dar nativul acestui semn este și o ființă care iubeste discretia.. El nu-și exprima ușor nici sentimentele. El este timid și mândru. El este, de asemenea, un pesimist și tinde să se complacă în tristețe și melancolie. Peștele are obiceiul de a monopoliza conversația, fără a lăsa alții să vorbească. Cea mai mare greșeală a nativilor este lipsa de încredere în sine. Oamenii sunt atrasi de Pesti datorita caracterului sensibil, firii idealiste si foarte adaptabile.

Sursa: ce-spun-astrele.ro