De ce zodia Capricorn e cea mai inteligentă dintre toate

535

Cea mai inteligentă zodie dintre toate! Judecata ei e perfectă! Fiecare zodie s-a născut cu o calitate de necombătut. Dintre toate însă, o zodie are o calitate este cu adevărat impresionantă: inteligența sclipitoare

Fără falsă modestie, cea mai inteligentă zodie din horoscop, cu o judecată de necombătut, este zodia Capricorn.

Capricornii au o gândire extrem de precisă și calculată, sunt foarte isteți iar ceea ce vor să facă trebuie mereu să aibă finalitatea dorită. La capitolul imaginație, aceștia nu excelează, pentru că văd mereu viața în alb sau negru.

Nativii din Zodia Capricornului se disting prin corectiudine și autodisciplină, prin eficiență și seriozitate, uneori, exagerată. Relațiile, viața profesională, dragostea și căsnicia sunt influențate de trăsăturile lor dominante.

Personalitate Capricornului
Capricornul este foarte calculat și exigent cu sine și cu cei din jur. Dacă îi meriți încrederea, vei vedea partea sa emoțională, compasiunea și capacitatea de sacrificiu. Tipic pentru Capricorn:

Calitățile Capricornului:
exigență față de sine și față de ceilalți;
disciplină de viață strictă;
onestitate, corectitudine;
simț al umorului limitat;
realism, gândire logică;
pragmatism;
autoritate.
Femeia Capricorn se impune prin:
subtilitate și rafinament;
senzualitate bine controlată;
respingerea hotâtă a compromisului;
abordarea cu seriozitate a carierei.
Profilul profesional
disciplină în muncă;
responsabilitate;
exigență față de coechipieri și subalterni;
capacitate de muncă constantă;
claritate în gândire;
abilitatea de a se adapta la orice mediu;
puterea de a îndeplini la un nivel excelent activități diverse;
implicare emoțională moderată, spre deloc.

Iubeşti un Capricorn? Află cum să-l cucereşti şi la ce ai putea sa te aştepţi
Afla cum este croit din punct de vedere sentimental ca sa stii la ce sa te astepti (sau sa NU te astepti) in idila voastra!

Daca doresti o relatie aventuroasa si jucausa, nu te apropia de Capricorn. In schimb, daca doresti o viata sentimentala serioasa si matura, Capricornul este omul potrivit.

CAPRICORNUL are tendinta de a se proteja in fata suferintelor sentimentale, pastrand o oarecare distanta. De-abia dupa ce este sigur de sentimentele si intentiile unei persoane are curaj sa lase garda jos.

Are nevoie de un partener cu picioarele pe pamant, un om de incredere, intelegator, cu un statut social ridicat, loial, rabdator, care sa ii impartaseasca asteptarile pe plan profesional, material etc. Este melancolic si visator, inclinat spre singuratate, potrivit acvaria.com

In dragoste se manifesta introvertit si chiar daca iubeste cu pasiune, nu face vizibila trairea sa interioara datorita autocenzurii pe care si-o impune.

Casatoria sa este dictata mai mult de ratiune decat de sentiment sau atractie fizica. Este capabil sa faca multe concesii pentru a mentine o relatie, stiind sa se sacrifice pentru persoana iubita.

Poate avea parte de iubiri instabile, mai mult la nivel imaginar, fiind atras de parteneri mai in varsta, casatorindu-se mai tarziu.

Este o fire singuratica, serioasa, controlandu-si permanent emotiile. Nu stie sa fie tandru, fiind usor distant si rigid. Este timid si idealist in dragoste.

Poate avea parte de a senzualitate manifestata tarziu, poate chiar reprimata. Educatia din familie e posibil sa-i fi impus autocenzura instinctelor si emotiilor.

Poate trai din cand in cand un blocaj sentimental, provocat de teama de a-si recunoaste/exprima dorintele fizice. Are tendinta de a-si suspecta partenerul, manifestandu-se cu prudenta. Are mare rabdare si perseverenta pana isi atinge scopurile pe plan sentimental.

Priveste sentimentele cu multa detasare si intelepciune, fiind prudent in implicarea intr-o relatie sentimentala. Priveste relatia ca pe o responsabilitate ce trebuie indeplinita cu seriozitate.

In momentele dificile pe plan sentimental da dovada da multa detasare si sange rece, desi este vulnerabil la suferinte sentimentale, deceptiile facandu-l sa se retraga in singuratate, interiorizandu-se si mai mult si alunecand in pesimism. Totusi poate trece peste crize, revenindu-si incet dar sigur. Este foarte punctual la intalniri, ceea ce pretinde si de la partener.

Cauta un partener serios, cu simtul datoriei si al responsabilitatii, isi doreste o uniune durabila, chiar cu un partener mai in varsta sau care cel putin sa manifeste foarte multa maturitate. Ii place discretia in relatii sentimentale, fara a face prea multa parada de sentimentele sale sau ale partenerului.

Un Capricorn este greu de cucerit, datorita aparentei sale usor distante care da impresia ca nu ar fi interesat intr-o relatie sentimentala. Poate fi cucerit prin discutii despre timp, munte, agricultura, munca, datorie, responsabilitate, functii inalte, economie.