DESTINUL tău, în funcție de luna în care te-ai nascut. Vezi ce te așteaptă în viață!

96712

Luna cand ne-am nascut ne determina multe alegeri in viata, de la cariera, pana la atitudinea noastra in legatura cu anumite lucruri. Vezi cum iti influenteaza personalitatea luna in care te-ai nascut:

Daca te-ai nascut in luna Ianuarie

Calitati: ambitie, fidelitate, inteligenta

Defecte: gelozie, incapatanare, introversiune, spirit critic

In aceasta viata, rolul tau este, fara doar si poate, unul de lider. Chiar daca, oficial, nu detii un post care sa iti ofere acest statut, iti este destul de usor sa ii faci pe cei din jur sa iti dea dreptate si sa te urmeze. Tocmai din acest motiv, vei avea o viata profesionala in ascendenta.

Pe de alta parte, ar trebui sa o lasi mai moale in sectorul privat: intr-o relatie, cei doi indivizi au drepturi si obligatii egale.

Daca te-ai nascut in luna Februarie

Calitati: sociabilitate, sensibilitate, indrazneala.

Defecte: subestimare, furie, comoditate.

Persoanele nascute in februarie sunt dintre cei mai buni mediatori sau oratori. Le place sa fie in centrul atentiei si sa fie ascultati si le este usor sa se faca placuti de ceilalti.

Pe plan sentimental, sunt firi dificile caci, desi la exterior sunt mai mereu zambareti si pusi pe nazbatii, spiritual nu sunt la fel de usor de inteles. Au emotii complexe si isi schimba dispozitia foarte repede. De aceea le este greu sa aiba relatii de lunga durata (relatii amoroase sau de prietenie).

Daca te-ai nascut in luna Martie

Calitati: afectiune, onestitate, generozitate.

Defecte: spirit razbunator, timiditate, impulsivitate.

Persoanelor nascute in luna martie le place sa aiba intotdeauna ceva de facut, sa fie inconjurate de oameni (chiar daca nu sunt in centrul atentiei) si sa isi duca distractiile la extreme. De asemenea, se razgandesc destul de repede, motiv pentru care este relativ dificil sa tii pasul cu ele.

Din punct de vedere emotional, nu sunt persoane dintre cele mai statornice, insa, daca gasesc perechea perfecta, provocatoare, energica, atunci sunt capabile de cateva compromisuri.

Daca te-ai nascut in luna Aprilie

Calitati: generozitate, dinamism, spirit aventurier.

Defecte: egoism, emotivitate, nestapanire.

Cu tinereti zbuciumate si pline de experiente cat mai diverse, persoanele nascute in aprilie se pregatesc pentru o viata calma de om mare: trebuie sa cunoasca totul pentru a sti ce isi doresc, insa, odata hotararea luata, nu se vor razgandi prea usor.

Nu sunt recunoscute ca fiind persoane fidele, insa, dupa un timp, vor renunta la flirturi si aventuri daca sunt langa persoana potrivita si au motivatia necesara.

Daca te-ai nascut in luna Mai

Calitati: putere de caracter, responsabilitate, energie.

Defecte: incapatanare, egocentrism, nervozitate.

Daca esti nascuta in mai, destinul tau este unul cat se poate de cursiv: traseul profesional este dintre cele mai logice, iar cel sentimental va fi lasat, initial, pe planul doi.

Relatiile tale vor fi insa, intotdeauna, cu doua taisuri, majoritatea fiind bazate pe aparente. Iti este greu sa te apropii emotional de oricare persoana straina, iar pentru a-ti alege sufletul pereche vei avea nevoie de un intermediar.

Daca te-ai nascut in luna Iunie

Calitati: vizionarism, comunicativitate, creativitate, simt al umorului.

Defecte: tendinta de a intarzia, narcisism, ezitare.

Persoanele nascute in luna iunie sunt, in esenta, persoane introspective, despre care ceilalti vor avea intotdeauna impresia ca stiu totul, dar vor fi intotdeauna surprinsi. Din acest motiv, nativilor acestei luni le va fi usor sa obtina ceea ce isi doresc, insa rezultatele nu vor fi permanente.

Se indragostesc greu si nu o vor spune primii niciodata, in timp ce in orice relatie de prietenie sunt persoane destul de posesive si geloase.

Daca te-ai nascut in luna Iulie

Calitati: toleranta, tact, responsabilitate, loialitate.

Defecte: timiditate, mister, monotonie.

Daca esti nascuta in iulie, iti construiesti inca de timpuriu principiile de viata, aspirand intotdeauna la mai mult. Nemultumita de in secret de relativele prezentului, esti predispusa la o cadere nervoasa la un moment dat.

Nu iti poti exprima emotiile decat atunci cand sentimentele sunt foarte puternice, iar atunci se intampla adesea sa nu gasesti forma optima de redare, asa incat ai un numar limitat de persoane care iti sunt aproape – insa acelea sunt de calitate.

Daca te-ai nascut in luna August

Calitati: sex-appeal, romantism, sociabilitate, creativitate.

Defecte: gelozie, egoism, slabiciune, aroganta.

Persoanele nascute in august sunt sigure pe sine si orgolioase, motiv pentru care isi vor fixa teluri inalte insa, fara competitie, nu isi vor da prea mult interesul sa le si atinga.

Destul de puternice din punct de vedere emotional, aceste persoane sunt foarte afectuoase, dar nu vor arata niciodata cand sunt ranite. Pentru persoana iubita vor face tot ce le sta in putinta, indiferent de normele sociale sau de alte reguli, insa isi ofera greu increderea, motiv pentru care este posibil sa isi gaseasca greu perechea.

Daca te-ai nascut in luna Septembrie

Calitati: sensibilitate, memorie, empatie, calm.

Defecte: spirit critic, tendinta de dominare.

Cei nascuti in septembrie sunt oameni optimisti, insa intotdeauna nemultumiti. Nemultumirea nu vine insa din imposibilitatea de a obtine ce isi doresc, ci, mai degraba, din faptul ca intotdeauna isi doresc mai mult.

Stiu intotdeauna ce vor si lupta pentru dorintele lor, de aceea intreaga lor viata este o batalie, o insiruire de provocari, iar existenta le este dominata de ideea de a cuceri lumea.

Daca te-ai nascut in luna Octombrie

Calitati: romantism, empatie, independenta, prietenie.

Defecte: dificultatea de a alege, gelozie, emotivitate.

Daca esti nascut in octombrie, firea ta romantica si usor pesimista este cea care te va trage in jos. Ai toate armele pentru a razbi in lume, insa lipsa increderii in tine iti coboara standardele. Daca toate calitatile tale se impletesc cu o forta de decizie dobandita pe cale ereditara, nimic nu iti va sta in cale.

Pe plan sentimental, vei avea multe dezamagiri, insa majoritatea sunt din vina ta: tinzi, adesea sa vezi oamenii mai buni decat sunt ei in realitate.

Daca te-ai nascut in luna Noiembrie

Calitati: dinamism, inventivitate, determinare, idealism.

Defecte: nesiguranta emotionala, fire acida, incapatanare.

Persoanele nascute in noiembrie sunt oameni norocosi prin excelenta. Isi fac usor prieteni, le este usor sa se adapteze oricaror situatii sociale si sa se faca placuti. Odata ce isi propun ceva, indiferent ca vizeaza planul profesional sau cel emotional, nu vor renunta pana cand nu dobandesc ceea ce isi doresc.

Singura problema este ca, in momentul in care obiectul adoratiei devine accesibil sau prea usor de manipulat, interesul dispare. Asadar, existenta celor nascuti in noiembrie este doar o goana dupa cai verzi.

Daca te-ai nascut in luna Decembrie

Calitati: responsabilitate, organizare, loialitate, simt al umorului.

Defecte: irascibilitate, tendinta de dominare, versalitate.

Daca esti nascuta in decembrie, atunci tendinta ta este sa te retragi, sa lucrezi singura, sa te descurci singura cu orice problema ai avea, dar sa te implici cat mai mult in vietile celorlalti, incercand sa te faci utila.

Din punct de vedere profesional, vei intampina multe obstacole, din cauza caracterului tau si a dorintelor schimbatoare, insa le vei face fata cu brio, multumita hotararii si organizarii care iti stau in fire.