Ce este numarul KARMIC si care este destinul tau in functie de acesta.

1277

Karma este credinta conform careia toate actiunile din prezent ale unei persoane se vor rasfrange asupra ei in viitor. Numerele karmice sunt ustensilele cu care putem cunoaste trecutul si prezice viitorul. Cu ajutorul lor ne putem ghida in viata si putem trece mai usor peste etapele dificile.

Fiecare numar karmic este considerat un simbol si poate schimba viata unei persoane. Daca stim sa le calculam, atunci vom avea sansa de a ne schimba vietile. Insemnatatea acestora este strans legata de nevoia oamenilor de a cauta un raspuns concret in viitor. Karma este rolul spiritual al cauzei si efectului care se poate prelungi pe durata intregii vieti. Numerologia ne poate ajuta sa identificam lucrurile importante din viata. Ne poate ajuta sa gasim raspunsuri la cele mai grele intrebari. Odata ce cunosti numerele care joaca un rol important in viata ta, poti incepe sa faci schimbari.

Numarul karmic se calculeaza prin adunarea cifrelor care compun data nasterii tale si apoi adunarea cifrelor care compun rezultatul, pana cand obtii o singura cifra. Singura exceptie este cand obtii rezultatele „11” si „22”, care au o semnificatie aparte.

Exemplu:
Data nasterii: 17. 05.1981
Numarul karmic: 1+7+5+1+9+8+1 = 32 = 3+2 = 5

1 – Intr-o viata anterioara, nu ai reusit sa iti castigi independenta si, prin urmare, chiar si in aceasta viata iti este greu sa iei decizii si sa fii tu insuti. Solutia este sa ai mai multa incredere in tine si sa incepi sa te afirmi, pentru a deveni o persoana libera mental si spiritual.

2 -In viata anterioara nu ti-ai ascultat deloc intuitia, iar acest lucru ti-a adus numai nesanse. Aceasta atitudine probabil ca iti este caracteristica si astazi, iar pentru a scapa de aceasta datorie karmica, trebuie sa incepi sa asculti si vocea din interior, pentru ca de multe ori are dreptate.

3 – Din cauza ca in viata anterioara ai fost prea frivol si nu ai luat nimic in serios, karma ta este cea care te face sa fi adesea cu capul in nori si incapabil sa te concentrezi. E nevoie de determinare si de o doza mai mare de seriozitate pentru a depasi aceasta piedica.

4 – Numarul acesta corespunde unei existente anterioare in care a guvernat lenea. De aceea, in aceasta viata ai impresia ca trebuie sa muncesti de doua ori mai mult decat altii pentru a obtine ceea ce vrei. Strange din dinti si munceste chiar si atunci cand simti ca mai bine o lasi pe alta data, pentru ca numai asa iti vei acumula karma pozitiva.

5 – Ai petrecut o viata anterioara intr-un hedonism pur, cautand doar placerile trupesti si bucuriile superficiale. Acum, este posibil sa ai multe dezamagiri in relatiile cu ceilalti din aceasta cauza, insa nu este timpul pierdut. Poti schimba cursul vietii tale, daca incepi sa apreciezi mai mult persoanele care tin la tine cu adevarat.

6 – Intr-o viata anterioara, ti-ai neglijat familia si chiar si in aceasta existenta nu reusesti sa ai destula apreciere pentru persoanele apropiate. Daca vrei sa nu ramai singur din cauza nerecunostintei, adu-ti aminte care sunt oamenii care au fost mereu acolo pentru tine si arata-le ca ii apreciezi.

7 – Pentru ca in viata anterioara nu ai avut nicio tendinta de a evolua spiritual, esti prins intr-o stare de nemultumire si de scepticism, care iti provoaca mai multa nefericire decat orice altceva. Trebuie sa iti revizuiesti viziunea asupra lumii si sa gasesti ceva in care sa crezi si care sa te ajute sa evoluezi.

8 – Pentru ca ai facut multa risipa si ai aruncat cu banii incoace si incolo, in aceasta existenta ai aceeasi tendinta si te confrunti, probabil, cu probleme financiare. Ca sa scapi de aceasta datorie karmica, trebuie sa inveti sa investesti banii in ceea ce trebuie, sa faci economii si sa iti faci un plan concret pentru viitor.

9 – Egoismul dintr-o viata anterioara ti-a determinat karma in viata actuala si nu vei putea gasi fericirea daca nu incepi sa ii ajuti si pe cei din jur. Continuarea caii pe care esti acum te poate conduce la singuratate si la nefericire.

11 – Acest numar special arata ca nu ai avut curajul sa preiei fraiele unor situatii dintr-o viata anterioara si ai ratat mari oportunitati de teama unui esec. Daca nici in aceasta viata nu vei fii mai determinat, aceasta pasivitate te va urmari si in urmatoarele existente si evolutia ta ca om va stagna.

22 – Iresponsabilitatea a fost principalul tau defect in viata anterioara, iar acum culegi roadele. Nimic nu pare sa iti mearga struna, iar tu nu poti renunta la atitudinea de copil. Este momentul sa lasi deoparte joaca si sa iti asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce faci.