HOROSCOP SPECIAL: cele CINCI zodii care au rolul de dictatori ai zodiacului, cu Mihai VOROPCHIEVICI.

408

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre zodiile obsedate de putere, dar si de dorinta de a-i controla pe ceilalti. Exista cinci zodii care au calitati de lider, dar si unele parti negative care ii transforma in adevarati dictatori. Sa vedem despre cine este vorba:

Berbec Berbecii vor sa fie primii, vor actiune, vor recunoastere si vor sa aiba, sa fie. Are perseverenta, are curajul. Au forta aceea de a depasi momentul de criza si de a se arunca cu capul in gard.

Taur Taurul este prin perseverenta, prin dorinta de posesiuni, de bogatii, de a avea, in ce sens, sa le detina ca sa poata sa controleze tot, sa nu aiba altii. Mania bogatiei este fantastic de puternica. Are stabilitate, are forta fizica, incapatanare, are si perseverenta de a obtine.

Leu Cu Leul este prapad. Leul instituie o regula clara: toata lumea face ca mine. Eu sunt regele junglei. Daca ai calcat stramb, te-am mancat. Cel mai mare defect este orgoliul.

Sagetator Sagetatorii sunt si energici, si intuitivi, dar si dovedesc multa suspiciune. Este hotarat si stie sa isi urmeze telul pana il duce la indeplinire.

Capricorn Capricornii au perseverenta, au tenacitate, au toate calitatile multor zodii. Nu amesteca niciodata familia cu profesia. Sunt pe cat de buni prieteni, pe atat de aprigi dusmani. Responsabilitatea, profesionalismul si tenacitatea Capricornului a facut ca sa stii de frica si sa te subjugi la niste sarcini pe care ti le traseaza.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse