HOROSCOP SPECIAL: dorintele ascunse ale zodiilor, dezvaluite de Lidia FECIORU si Mihai VOROPCHIEVICI.

923

Berbec Berbecii se simt bine atunci cand sunt apreciati, cand sunt vazuti, echilibrati si sunt in mijlocul atentiei. Dorina secreta a nativului Berbec este sa aiba o viata cat mai bogata social. Cu oameni de incredere cu care pot colabora.

Taur Taurul isi doreste sa conduca si sa fie sef, mai are nevoie de admiratie si sa fie laudat. Dorinta secreta este sa urce pe plan social si sa fie sef. Sa devina o persoana importanta.

Gemeni Gemenii se bucura de anumite talente care ii ajuta sa se remarce cu usurinta. De asemenea, au un umor aparte si stiu cum sa foloseasca arta comunicarii. Dorinta secreta este sa se realizeze financiar.

Rac Racii sunt in cautarea armoniei caminului. Le place viata boema si sa cunoasca intreaga lume. Dorinta secreta este sa aiba un camin linistit si fara prea multe responsabilitati.

Leu Leii se simt bine atunci cand sunt in centrul atentiei. Dorinta secreta este sa aiba o pozitie buna in societate.

Fecioara Fecioarele pe cat sunt de atenti la detalii, pe atat au o latura rebela dornica de libertate. Dorinta secreta este sa traieasca dupa cum isi doreste.

Balanta Au nevoie sa obtina rezultate prin munca lor. Le place sa se si relaxeze. Totodata, nu suporta situatiile tensionate sau haosul. Dorinta secreta este sa duca o viata de succes si sa detina control asupra ritmului in care muncesc.

Scorpion Misterios si romantic, nu face altceva decat sa scoata inteligenta in evidenta. Dorinta secreta este sa fie admirat pentru meritele sale, dar si pentru frumusetea sa.

Sagetator Nativii Sagetator sunt dornici de calatorii si au o atractie aparte catre arheologie si de istorie. Dorinta secreta este sa conduca. De a fi conducatorul unui loc de munca. Sa obtina succesul datorita capacitatii inteligentei lor superioare.

Capricorn Are putere de munca, demna de invidia tuturor. Are o inteligenta efervescenta. Dorinta secreta este aceea de a fi suficient de bogat, astfel incat sa imparta banii cu cei nevoiasi, dar si de a fi suficient de intelept.

Varsator Au o inteligenta aparte. Devin rapid apreciati in comunitatile in care activeaza. Dorina secreta reprezinta un fel de mixt intre libertate si de a face bine in lume.

Pesti Pestii au o viata interioara bogata. Lucrul de baza este intuitia. Dorinta secreta este sa realizeze un plan maret. De multe ori, acestia isi doresc sa fie mai in spate.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse