Ce trebuie sa faca fiecare zodie pentru a-si gasi ECHILIBRUL interior. Horoscop pentru o viata mai linistita.

422

Berbec Oamenii nascuti in aceasta zodie pun pasiune in tot ce fac si sunt increzatori. In acelasi timp, ei sunt temperamentali si impulsivi. Ei trebuie sa se concentreze pe gasirea echilibrului, facandu-si timp sa se relaxeze si sa mediteze. Trebuie sa invete sa se imparta in mod egal intre munca si viata personala, sa gaseasca echilibrul acasa si la serviciu prin simplificarea rutinei.

Taur Taurii sunt, in general, oameni calzi si buni. Dar sunt si momente cand devin rigizi, incapanati si posesivi cu privire la lucrurile care nu merg asa cum si-ar dori. Pentru a gasi echilibrul, ei trebuie sa petreaca mai mult timp gandindu-se cum actiunile lor ii pot afecta pe ceilalti. De asemenea, ei trebuie sa depuna un efort constient pentru a asculta ideile altora inainte de a vorbi.

Gemeni Gemenii sunt oameni foarte inteligenti si optimisti, dar care devin usor tensionati. Pentru a gasi echilibrul in viata, ei trebuie sa-si controleze tensiunea prin controlarea nervilor cu ajutorul meditatiei.

Rac Racii sunt foarte grijulii si protectori, iar acest lucru poate deveni exagerat pana la dependenta. Pentru a mentine un echilibru, trebuie sa aiba grija mai intai de propria persoana si apoi de altii. Prin yoga, ei se pot indrepta spre realizarea acestui lucru.

Leu Leii se bucura de o incredibila indrazneala si creativitate. Acest comportament ii poate face sa para sefi sau cu nasul pe sus. Pentru a gasi echilibrul in viata lor, ei trebuie sa lucreze la abilitatile lor de ascultare si sa se concentreze pe ceea ce spun oamenii.

Fecioara Oamenii nascuti in aceasta zodie sunt perfectionisti care se gandesc prea mult la detalii, pe care ar trebuie sa le scoata din cap. Pentru a obtine un echilibru in viata trebuie sa acorde mai multa atentie monologului interior si sa aiba grija la limbajul lor prea auto-critic.

Balanta Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane idealiste si usor de multumit. Ele sunt adesea naive, iar oamenii profita de acest lucru. Pentru a mentine un echilibru, ele trebuie sa faca un efort constient de a fi mai ferme mai ales in timpul negocierilor. Acest lucru le va ajuta sa gaseasca o cale de mijloc intre naivitate si incredere.

Scorpion Scorpionii sunt foarte pasionali, iar asta poate duce la obsesie sau gelozie. Pentru a echilibra balanta, acestia trebuie sa exerseze tehnici de respiratie profunda ori de cate ori simt nevoia, pentru a obtine un mai bun control asupra sentimentelor sale.

Sagetator Acesti oameni sunt foarte optimisti si uita ca universul nu rasplateste mereu acest tip de gandire. Pentru a mentine echilibrul, ei trebuie sa isi faca doua seturi de obiective. Unul sa fie optimist, iar celalalt sa aiba obiective realiste. Acest lucru ii va ajuta sa se obisnuieasca cu realitatea.

Capricorn Acesti nativi sunt incredibil de practici si, adesea, isi pierd avantul si devin oameni negativisti. Ei isi pot gasi un echilibru facand eforturi pentru a face ceva bun in fiacare zi. Acest lucru ii va ajuta sa vada pozitivitatea in lucruri.

Varsator Varsatorii sunt spirite libere, o trasatura care ii poate face sa para distanti si imprevizibili pentru cei dragi. Ei pot gasi un echilibru facand un efort pentru a-si comunica gandurile si sentimentele persoanelor apropiate.

Pesti Pestii sunt foarte sensibili, ceea ce ii face sa fie persoane extraordinare. Dar, de asemenea, acest lucru are un efect negativ asupra sanatatii lor pentru ca poate genera un nivel de stres ridicat. Pentru a aduce echilibrul in viata lor, ei ar trebui sa-si dea seama ce masuri sa ia pentru a fi mai putin stresati. Acest lucru ii va ajuta sa nu se mai simta o victima in fiecare situatie in care sunt pusi.

Sursa: eva.ro