Eclipsa de Soare pe 10 iunie. Cum sunt zodiile marcate de acest fenomen.

285

Eclipsa de Soare va avea loc pe data de 10 iunie. Acest eveniment se va produce în zodia Gemeni, în timpul mişcării de retrogradare a lui Mercur şi în conjuncţie cu Neptun. Astrologic, acest context se referă la confuzie mentală şi comunicare înşelătoare.
Deşi eclipsa de Soare din 10 iunie 2021 este influenţată de planete fixe, care stimulează încrederea în sine şi curajul, există o tendinţă spre a fi nesăbuit, beligerant şi înclinat spre a trăda.

Vezi cum vor fi afectate zodiile de acest fenomen:

Zodia Berbec 

Nativii Berbec vor avea o vară reușită din toate punctele de vedere și vor avea parte de câștiguri substanțiale la toate capitolele. Deși uneori poți fi o persoană foarte încăpățânată, ești o persoană determinată, capabilă, serioasă și extrem de muncitoare. Și asta ai făcut până acum, ai muncit mult, ai depus eforturi grozave în a duce la îndeplinire toate proiectele și sarcinile avute. Însă, această vară pentru tine este despre a te deconecta, a te relaxa și a-ți reîncarca bateriile.

Astrele recomandă să îți rezervi timp pentru călătorii, vacanțe scurte, dar dese, plimbări în natură, în aer liber și reconectarea cu cei dragi sufletului tău. Te așteaptă o vară frumoasă și plină de evenimente și surprize frumoase!

Zodia Taur

Nativii din zodia Taur au multe situații de rezolvat în această vară, care nu va trece neobservată, ci dimpotrivă. Astfel, se recomandă ca în prima parte a verii, în special în luna iunie să te ocupi de tot ce înseamnă spațiul de acasă, cămin și familie. Fie că ai în plan să renovezi, să aduci unele îmbunătățiri căminului tău sau chiar să alegi unul nou, acest aspect va fi rezolvat cu ajutorul gândirii tale prompte și viziunii tale excelente.

De altfel, în a doua parte a verii, te vei focusa pe tot ce înseamnă propria persoană. Vei analiza ce simți, ce te-ai împlini din punct de vedere profesional și al carierei, vei pune la punct anumite idei și planuri pe care le ai în minte, urmând ca la finalul verii să te liniștești și să te bucuri de relația cu partenerul, alături de care vei avea parte de momente frumoase.

Zodia Gemeni

Este posibil ca debutul verii să nu fie așa cum ți-l imaginezi, pentru că anumite situații și probleme din trecut, vin acum în viața ta ca să le rezolvi. Ceea ce este acum important să fie rezolvat se referă la tot ce înseamnă partea materială, venituri și cheltuieli și stabilirea unui buget clar, de la care să nu te abați, pentru a reuși să scapi de orice situații din trecut, care încă te urmăresc.

Odată ce ai rezolvat acest aspect, vei respira un aer de liniște și relaxare, pentru că a doua parte a verii rezervă ceva surprize pentru tine, la care nu te aștepți. Astfel, viața ta se va îmbunătăți și vei avea parte de o perioadă frumoasă alături de partenerul de cuplu. Nativii singuri sunt încurajați în această perioadă să iasă și să își cunoască persoana de suflet.

Zodia Rac

Nativii din zodia Rac vor avea în principiu o vară liniștită, fără situații complicate, cu câteva precizări. Începutul verii va fi puțin agitat și asta pentru că urmează o perioadă solicitantă pentru tine, în special la locul de muncă unde îți desfășori activitatea. Indiferent de loc sau ce faci, va fi o perioadă agitată, unde îți vor fi solicitate atenția și eforturile, pentru a rezolva toate sarcinile, care nu vor fi puține.

După această perioadă agitată, te vei bucura în sfârșit de perioade de liniște și relaxare. Se recomandă să profiți de aceste momente pentru a petrece timp cu familia și cei dragi, mai ales după ce vei fi fost destul de absent, din cauza serviciului. Mergeți în vacanțe, relaxați-vă împreună și bucurați-vă de vremea frumoasă!

Zodia Leu

O vară intensă este ceea ce te așteaptă, plină de provocări și situații interesante. Vei fi „testat” la locul de muncă, dar această situație nu va face decât să te pună într-o lumină foarte strălucitoare, pentru că ai ocazia de a arăta tuturor ce poți face și cine ești cu adevărat. Asta îți va aduce succesul și vei profita la maxim de toate oportunitățile care decurg din aceasta, inclusiv îmbunătățirea situației financiare considerabil.

De altfel, în a doua parte a lunii vei simți nevoia să ai grijă mai mult de tine și de tot ce înseamnă sănătate, din toate punctele de vedere. Poate că începi o dietă nouă, poate că vei face mai mult sport sau chiar o vizită la medic, însă te vei ocupa de tine. În același timp, relația ta va cunoaște un alt nivel, vă veți intensifica relația și sentimentele și te vei simți grozav!

Zodia Fecioară

Deși te așteaptă o vară plină de schimbări, acestea nu se vor simți intense, ciudate sau să aibă capacitatea de a te destabiliza în vreun mod, scoțându-te din starea ta de confort. Dimpotrivă, le vei primi și se vor simți atât de natural, pentru că știi că asta ai nevoie și cumva nu te mai împotrivești. Astfel, schimbările care pot să apară se referă la carieră și serviciu, unde vei începe ceva nou, care te va provoca și îți va aduce și beneficii financiare.

De asemenea, vara aceasta te vei bucura la maximum de apropierea de partenerul de viață, alături de care îți faci planuri de viitor sau pui la cale anumite proiecte, pe care să le începeți împreună și care vă vor aduce satisfacție și beneficii.

Zodia Balanţă

În ceea ce îi privește pe cei născuți în zodia Balanță, vara aceasta va fi cu siguranță una pe care nu o vei uita. Deși evenimentele astrale care au loc în această vară nu par a te proteja prea mult, astrele te ajută și îți trimit tot ce ai nevoie, ca să rămâi protejat și în siguranță. Prima parte a verii te va găsi prins între muncă și casă, mai mult la muncă. Vei avea multe situații de rezolvat la serviciu, care se vor diminua în timp.

Dar, a doua parte a verii, te surprinde cu momente frumoase și clipe unice. Situația financiară se îmbunătățește, asemenea și relației tale cu partenerul de viață. Profită de această perioadă ca să te recreezi, să iubești și să fii iubit, să te detașezi și să te relaxezi.

Zodia Scorpion

Eclipsa de Soare din iunie te va influența destul de mult și te va face să ai parte de o vară la limite și la extreme, însă nu neapărat într-un sens rău. Astfel, prima parte a verii vei munci foarte mult, ceea ce îți va ocupa tot timpul și nu vei mai avea timp pentru aproape nimic, în timp ce în a doua parte a verii te vei focusa doar pe familie și relațiile cu cei dragi.

Din punct de vedere financiar, vei reuși să ajungi la performanță și asta îți aduce succes și prosperitate. Ești conștient și capabil și reușești acum să stabilizezi și să securizezi din acest punct de vedere nu numai prezentul, dar și viitorul. Deși extremă, te așteaptă o vară extraordinară! Bucură-te, relaxează-te cât poți și profită de tot ce te așteaptă!

Zodia Săgetător

Prima parte a verii aduce la suprafață o situație anume, particulară, care vine din trecut, pe care probabil ai amânat-o pentru că nu ai știut cum să o gestionezi și cum să o rezolvi. Însă, primești acum claritatea de care ai nevoie, pentru a îndrepta lucrurile și pentru a rezolva această situație, care te apăsa destul de mult, de altfel.

În a doua parte a verii, te ocupi de proiecte profesionale, idei și planuri, tot ce înseamnă carieră, unde reușești să excelezi și să îți pui la punct și situația financiară. Spre sfârșitul verii, te relaxezi și te bucuri de tot ce ai realizat, păstrând un sentiment de satisfacție și de împlinire profundă. Te așteaptă și ceva surprize din partea Universului!

Zodia Capricorn

Nativii din zodia Capricorn au parte de o vară interesantă, care pune accentul pe tot ce înseamnă finanțe și situația financiară. Fie că vorbim de noi colaborări de serviciu, un nou loc de muncă sau oportunități noi, fie că vorbim despre o succesiune sau anumite contracte, situația ta financiară se va îmbunătăți considerabil, ceea ce te va face să fii deschis pentru investiții și moduri în care îți poți securiza veniturile.

De asemenea, în a doua parte a verii și spre finalul acesteia, vei pune la punct anumite situații care implică sănătatea, inclusiv preventiv, ca să te poți bucura de o perioadă de liniște, să călătorești și să mergi în vacanțe alături de cei dragi ție.

Zodia Vărsător

Probabil că urmează cele mai bune luni ale anului pentru tine și vara aceasta nu va înceta să te surprindă cu lucruri și situații plăcute și interesante. Astrele prevăd succes, prosperitate și noroc în prima parte a verii, pe toate planurile și în toate ramurile vieții, ceea ce îți va da o stare atât de bună, încât te vei întreba ce ai făcut ca să meriți toate aceste lucruri care ți se întâmplă.

Mai mult decât atât, lucrurile se îmbunătățesc atât la serviciu, unde poți fi chiar și promovat, dar și în relație, unde anumite lucruri se schimbă, se rezolvă anumite probleme ca prin magie, astfel că tot ce vei avea de făcut este să te bucuri de armonia și de liniștea insuflată. Fii deschis, ai încredere în tot ce te așteaptă!

Zodia Pești

Pe nativii din zodia Pești îi așteaptă o vară în care trebuie să facă anumite alegeri, să schimbe anumite lucruri. Fie că vorbim despre relația în care te afli, unde lucrurile nu merg așa cum simți și așa cum ai nevoie, fie că vorbim despre locul de muncă, unde nu ai parte de satisfacția pe care o dorești, vei face schimbările necesare de care ai atât de multă nevoie.

Ești conștient că orice schimbare, indiferent cât de dureroasă ar fi sau de incomodă, te va scoate din zona de confort, în care ești blocat, știind că altceva mai bun te așteaptă. Alege să faci schimbarea pe care o simți, fără teamă de consecințe. Și nu uita că trebuie să te pui mereu pe primul loc. Relaxează-te, bucură-te de vremea frumoasă de afară, fă ce îți place și îmbrățișează o viață nouă, un început nou care să îți ofere echilibru.