HOROSCOP SPECIAL: cele mai puternice emotii pe care le simti, in functie de zodia ta!

483

Berbec – agitatie si disconfort
Berbecii nu au stare. Sentimentele recurente intalnite adeseori la acest nativ sunt starile de agitatie si de neliniste. Este comun pentru ei sa aiba periodic astfel de manifestari de nerabdare.

Taur – stare de calm si lene
Taurul este un semn zodiacal de Pamant, ca atare este legat de tot ce tine de material. Nu sunt prea activi si deseori se lasa cuprinsi de lene si adora calmul. Sa fie lasati in pace este ceea ce isi doresc ei.

Gemenii – curiozitate si neastampar
Gemenii sunt copii teribili ai zodiacului, sunt neastamparati si nelinistiti. Se stie ca nu au stare, le place sa afle tot si sunt macinati vesnic de curiozitate. Nu le poti ascunde nimic, vor dori sa afle cu tot dinadinsul. De multe ori sunt indiscreti si foarte barfitori.

Rac – stres si ingrijorare fara masura
Racii sunt cunoscuti ca fiind cei mai sensibili nativi din intreg zodiacul. Vulnerabili din nastere, racii se vor ingrijora intotdeauna din cauza celor mai insignifiante probleme pe care le intampina. Indiferent cat vor incerca cei din jurul lor sa-i calmeze, racii nu-si vor gasi linistea decat atunci cand vor vedea lucrurile rezolvate. Cu starea de panica permanenta, racii pot ajunge sa-i deranjeze pe cei din anturaj sau din familie.

Leu – superioritate si dominare
Leii se simt datori sa conduca, de la gradinita pana la pozitii inalte de conducere. Sunt axati pe control, le place sa domine si isi aroga de multe ori un aer superior, care deranjeaza.

Fecioara – critica si analiza
Orice Fecioara doreste sa ii corecteze pe ceilalti, este perfectionista dar si deosebit de critica. Gaseste mereu prilej de observatii, de multe ori este rautacioasa si crede ca e de datoria ei sa remarce imperfectiunile celorlalti.

Balanta – sensibilitate si indecizie
Balanta este mereu la mijloc intre doua optiuni. Cand in sfarsit ia o decizie, regreta mai apoi deoarece nu e sigura ca a luat decizia corecta. Se uita in trecut adeseori cu tristete si este sensibila la ofense si critici.

Scorpion – nervi si anxietate
Scorpionii, desi au o aparenta calma, in realitate sunt de multe ori un pachet de nervi. Isi fac probleme din orice, sunt stresati si anxiosi, dar nu lasa sa se intrevada acest lucru. Se macina pe dinauntru, nu isi marturisesc sentimentele si trairile.

Sagetator – nesiguranta si timiditate
Acesti nativi sunt nesiguri pe ei, se tem de responsabilitati si prefera sa fuga in loc sa lupte. In interior se simt timizi si neincrezatori, au o doza de incertitudini care ii bantuie toata viata.

Capricorn – obsedat de munca, taciturn
Nativii Capricorn sunt mereu ocupati, chiar in exces. Pun munca si cariera lor inainte de orice, jignesc des, se inchid in ei si nu stiu sa comunice. Sunt persoane tacute, au tendinta sa actioneze, mai putin sa vorbeasca.

Varsator – irascibilitate, ciudatenii
Varsatorii sunt contradictorii, au anumite ciudatenii si excentricitati care ii fac greu de inghitit de catre ceilalti. Sunt cateodata irascibili si complicati, fac remarci nefericite si sunt brutal de sinceri.

Pesti – frica de singuratate, naivitatea
Pestii sunt persoane amabile, iubitoare, dar de multe ori sunt naivi. Ii domina sentimentul de frica de singuratate, se tem de abandon si de respingere. Cred orice doar in ideea de a fi alaturi de persoana iubita.

Sursa: ce-spun-astrele.ro