Eveniment astral: Neptun a iesit din retrograd. Cum iti va influenta viata pana pe 2 iulie 2024

298

Din data de 6 decembrie Neptun si-a reluat miscarea directa in semnul Pestilor, semnul sau de domnie. Pana pe 2 iulie 2024, Neptun va continua sa fie in miscare directa.
In urmatoarea perioada vom vedea lucrurile cu mai multa claritate, dupa ce am avut dificultati sa facem acest lucru. Eliberati de iluzii, ne vom da seama de ceea ce este adevarat si ce nu. Neptun este asociata cu spiritualitatea si imaginatia. Va urma o perioada foarte buna pentru vindecarea traumelor personale. Vom putea sa ne folosim mai bine de creativitate si de talentul artistic si sa le valorificam in lumea materiala. Acum ca Neptun este in miscare directa prin Pesti, noi ne reconectam cu visele si viziunile noastre.

Sa vedem cum este influentata fiecare zodie de miscarea directa neptuniana prin zodia Pesti:

Berbec Perioadele de solitudine trebuie privite ca o adevarata binecuvantare. Intuitia va fi amplificata, dati atentie viselor pentru ca pot contine informatii importante.

Taur Deblocari in relatiile de prietenie, neintelegerile se vor aplana. Posibile concretazari legate de asteptarile de viitor, mai ales in activitatile creative.

Gemeni Directia carierei voastre ar putea deveni mai clara, daca nu mai stiati incotro sa va indreptati pentru a va indeplini visele. Urmatoarea perioada va fi benefica pentru carierele in domeniul artelor.

Rac Reveniti la credinte mai vechi, la invataturile din tinerete. Ar fi ideal daca le veti putea combina cu experienta prezentului. Deblocari in domeniu juridic, deciziile ar putea veni in urma unor medieri.

Leu Intuitie sporita si sentimentalism accentuat. Unele vise ar putea deveni realitate. Atenuarea unor probleme legate de banii comuni si actele de mostenire.

Fecioara In relatiile personale, important este sa priviti spre viitor, nu spre trecut. Dragostea va fi mai mare. Clarificari in domeniul actelor si contractelor.

Balanta Trebuie sa va ganditi la metode de odihna si relaxare, la liniste trupeasca si sufleteasca. Rezolvarea unor probleme de sanatate, descoperirea unor remedii. Negocierile vor fi abile, dar vor tine seama de interesele tuturor.

Scorpion Cei singuri se vor gandi mai mult la dragoste, vor fi romantici si fideli. Cei aflati intr-o reatie stabila vor oferi si primi mai multa dragoste. Daca nu este vorba despre dragoste, creativitatea va fi in crestere.

Sagetator Schimbarea anturajului sau a locuintei poate aduce o directie total noua in viata voastra. Daca nu este cazul de asa ceva, introducerea unor elemente de spiritualitate in viata voastra poate face minuni.

Capricorn Problemele se vor rezolva mai usor pentru ca ii veti asculta cu adevarat pe cei din jurul vostru. Trebuie sa invatati sa ascultati si abia apoi sa luati decizii. Veti afla raspunsurile si prin cercetari proprii.

Varsator Deciziile financiare vor deveni mai usoare, veti respecta un buget mai realist, chiar veti incerca sa puneti ceva bani de o parte pentru zile negre.

Pesti Daca veti afisa o atitudine pozitiva, o veti transmite si celor din jurul vostru. Ceilalti vor vedea in voi ceea ce veti dori sa vada. Este frumos sa traiti intr-o lume a fanteziei, dar la un moment dat va trebui sa reveniti cu picioarele pe pamant!