Zodii frumoase la exterior, dar goale pe interior

389

”Nu judeca o carte după copertă”, spune o vorbă. Mulți dintre noi judecăm oamenii după cum arată și din ce în ce mai puțin după calitățile sufletești. De cele mai multe ori, judecând oamenii după aparențe, comitem cea mai mare greșeală. Acest lucru ne aduce dezamăgiri, pentru că vom fi surprinși să aflăm că ei nu sunt deloc așa cum credeam.

Asta se întâmplă și în cazul zodiilor. Deși sunt înzestrate cu o frumusețe aparte, nativele despre care vom vorbi au un suflet nu tocmai de aur. Arogante, manipulatoare, critice, frumoasele zodiacului nu sunt impresionate de nimic și, oricât ai încerca, nu vei ajunge niciodată la inima lor. Fiind obișnuite să primească mereu complimente, aceste native sunt trufașe și cred că pot face orice doresc cu cei din viața lor.

Leu

Leoaicele sunt cunoscute pentru spiritul lor independent și pentru aerul de conducător. Le place să-i domine pe cei din jurul lor și pot fi foarte posesive atunci când vine vorba să împartă ce e al lor. Frumoasele noastre leoaice pot fi foarte egoiste într-o relație, punându-se întotdeauna pe ele pe primul loc. Atunci când ajungi să le cunoști, vei realiza că pot fi chiar arogante, din cauză că ele sunt conștiente de calitățile pe care le au și de influența pe care o pot avea asupra celor din jurul lor. Spiritul lor de lider le face nerăbdătoare, iar relațiile cu aceste native pot fi foarte dificile, deoarece ele vor lua mereu inițiativa.

Fecioară

Frumoasele noastre fecioare, deși par niște îngerași la prima vedere, sunt ,de fapt, cele mai cârcotașe și cinice femei ale zodiacului. Le place să vadă defectele la ceilalți și să le evidențieze prin sugestii subtile. Dacă vrei să impresionezi Fecioara, trebuie să te apropii cât mai mult de perfecțiune! Din cauza spiritului lor analitic și perfecționist, fii sigură că te vor critica ori de câte ori vor avea ocazia. De parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, modul în care acestea o vor face te va duce la concluzia că au un suflet de piatră și că sunt cele mai insensibile ființe de pe pământ.

Scorpion

Femeile din zodia Scorpion, deși sunt frumoase și seducătoare, te vor lăsa cu un gust amar. Acestor native le place să facă victime și nu se vor sfii să te manipuleze pentru a le fi lor bine. Ele vor fi mereu pe primul loc, iar pentru a-și atinge scopurile nu se vor abate de la nimic. Le place să-i mintă pe cei din jurul lor pentru a ascunde adevăruri și sunt egoiste atunci când vine vorba să își împartă dragostea. Sufletul femeii Scorpion este închis pentru toată lumea, iar iluzia că s-ar deschide față de tine este folosită doar pentru a te manipula și a te domina. Fiind firi posesive, devin foarte geloase atunci când observă că nu mai sunt prioritatea ta. Nu vrei să superi aceste native, deoarece pot fi foarte răzbunătoare atunci când sunt dezamăgite.