Cum sa fii o „fata rea” in functie de zodia ta

2120

Sa recunoastem…toate avem o latura mai „intunecata” si ne place sa fim putin mai rele uneori.Nu e de rau,pentru ca asa reusesti sa ii mentii treaza atentia iubitului tau. Afla cat de rea poti fi in functie de zodia ta.

Fetele care se afla in zodia Berbec nu pot fi foarte rele.Se enerveaza repede,insa ii trece la fel de repede.Pentru a fi o „fata rea” ar trebui sa dai dovada de mult tact si stapanire de sine

Femeile din zodia Taur nu isi consuma energia pentru astfel de lucruri.Trebuie sa stii sa te faci ascultata si luata in serios.

Femeia Gemeni,ca sa Fecioara,are rautatea in sange.Trebuie doar sa te inveti cand si cui sa arunci replicile acide.

Femeile Rac trec repede de la o stare la alta.Stii sa fii rea cu zambetul pe buze.Trebuie doar sa fii unpic mai diplomata.

Leoaicele stiu ca fiind mai rele din cand in cand isi tin iubitul in suspans.Trebuie sa stiti insa cand sa va opriti.Voi sunteti pe drumul cel bun,nu exagerati insa!

Fecioarele,contrar asteptarilor,se afla pe podiumul fetelor rele.Stii sa te impui,stii cand sa te dai inapoi si stii exact ce trebuie spus atunci cand trebuie spus.Nimic de comentat!

Balantele sunt foarte directe,si asta este un plus mare pentru ele.Sunt sirete si au stofa de fete rele.

Scorpioancelor le place sa se certe,sa se razbune. Stiu sa manipuleze foarte bine pentru ca detecteaza slabiciunile celorlalti.E bine ca stii ca trebuie sa fii asa doar cu cine merita!

Femeile Sagetator isi arata rar fata de „fata rea”.Si cand o faci…lumea ar trebui sa stie sa fuga din calea ta :). Trebuie sa dai dovada de mai multa diplomatie si e perfect.

Femeile Capricorn nu vor sa lase o impresie proasta despre ele.Sunt mai retinute si sunt rele doar cu cine stiu ca-si pot permite.E bine,insa nu trebuie sa te lasi calcata in picioare doar pentru a lasa o impresie buna celorlalti.

Femeile care se afla in zodia Varsator nu suporta sa fie luate peste picior sau sa fie mintite.Trebuie sa inveti sa nu mai pui atat de mult suflet in orice.

Femeia Pesti stie sa riposteze atunci cand e atacata.Mai ai cate ceva de invatat pentru a fi fata rea,insa nu esti departe!