Fecioara de august VS. Fecioara de septembrie. ȘASE diferențe majore între cele două.

129

In 22 august am intrat in zodia Fecioara. Aceasta perioada tine o luna, pana pe 22 septembrie –> ASTROLOGIE: Soarele intră în FECIOARĂ din 22 august. Horoscop special pentru fiecare zodie

Faptul că ai același semn zodiacal cu o altă persoană nu înseamnă neapărat că sunteți exact la fel. De fapt, Fecioarele născute în august și cele născute în septembrie se situează în părți complet opuse ale spectrului cosmic. Fiecare are ascendentul propriu, în funcție de harta natală și, cu toate că împărtășesc anumite calități de bază ale acestei zodii, există variații multe cu privire la modul cum comunică, se exprimă, se comportă în relații, își gestionează emoțiile și își urmăresc obiectivele.

1. Fecioarele de august sunt sub influența directă a lui Mercur (cunoscută ca planeta comunicării), fiind astrul guvernator al acestei zodii. Multe persoane născute după data de 2 septembrie sunt fie în al doilea decan, fie în al treila, adică au și alte planete care le influențează. Fecioarele născute în august sunt guvernate exclusiv de Mercur, ceea ce înseamnă că prezintă calități de bază ale acestui semn – grijulii, minuțioase, organizate și pragmatice.

2. Fecioarele de septembrie sunt mult mai materialiste. Beneficiază fie de influența directă a lui Saturn (planeta responsabilității), fie de a lui Venus (planeta valorilor). Ambele astre le determină să fie mult mai preocupate de statutul social și să lupte mult pentru a obține luxul în viață.

3. Fecioarele de august sunt intelectuale. În fapt, datorită faptului că Fecioarele sunt guvernate de Mercur, sunt foarte practice, raționale și analitice. Însă cele născute în august sunt mult mai logice și reușesc să își exprime gândurile cu acuratețe sau să rezolve imediat anumite probleme, observând detalii care altora le-au scăpat din vedere.

4. Fecioarele de septembrie au un simți dezvoltat al stilului. Observă totul din jur, cu ochi de vultur, mai ales când vine vorba de detalii de natură estetică. Sunt perspicace din punct de vedere vizual, își doresc să înfrumusețeze spațiul în care locuiesc, au un simț rafinat al modei și sunt pasionate de decorațiuni de tot felul.

5. Fecioarele de august tind să fie mai flexibile, spre deosebire de „surorile” lor de septembrie. Știu cum să se destindă, să se lase purtate de val și pot accepta să le fie schimbate planurile, fără să se enerveze.

6. Fecioarele de septembrie sunt foarte dure cu propria persoană. Sunt critice și perfecționiste, iar acest lucru se datorează faptului că au așteptări mari și își doresc să fie mereu corecte. Sunt ambițioase și orientate spre carieră, deci înseamnă că pot fi nemiloase cu ele însele dacă nu reușesc să își îndeplinească obiectivele. Nu consideră că greșeala este omenească, pentru ele nici măcar nu există acest cuvânt în vocabular.

Sursa: divahair.ro