Fecioara de august VS. Fecioara de septembrie. SASE diferente majore intre cele doua.

866

In 22 august am intrat in zodia Fecioara. Aceasta perioada tine o luna, pana pe 22 septembrie.

Faptul ca ai acelasi semn zodiacal cu o alta persoana nu inseamna neaparat ca sunteti exact la fel. De fapt, Fecioarele nascute in august si cele nascute in septembrie se situeaza in parti complet opuse ale spectrului cosmic. Fiecare are ascendentul propriu, in functie de harta natala si, cu toate ca impartasesc anumite calitati de baza ale acestei zodii, exista variatii multe cu privire la modul cum comunica, se exprima, se comporta in relatii, isi gestioneaza emotiile si isi urmaresc obiectivele.

1. Fecioarele de august sunt sub influenta directa a lui Mercur (cunoscuta ca planeta comunicarii), fiind astrul guvernator al acestei zodii. Multe persoane nascute dupa data de 2 septembrie sunt fie in al doilea decan, fie in al treila, adica au si alte planete care le influenteaza. Fecioarele nascute in august sunt guvernate exclusiv de Mercur, ceea ce inseamna ca prezinta calitati de baza ale acestui semn – grijulii, minutioase, organizate si pragmatice.

2. Fecioarele de septembrie sunt mult mai materialiste. Beneficiaza fie de influenta directa a lui Saturn (planeta responsabilitatii), fie de a lui Venus (planeta valorilor). Ambele astre le determina sa fie mult mai preocupate de statutul social si sa lupte mult pentru a obtine luxul in viata.

3. Fecioarele de august sunt intelectuale. In fapt, datorita faptului ca Fecioarele sunt guvernate de Mercur, sunt foarte practice, rationale si analitice. Insa cele nascute in august sunt mult mai logice si reusesc sa isi exprime gandurile cu acuratete sau sa rezolve imediat anumite probleme, observand detalii care altora le-au scapat din vedere.

4. Fecioarele de septembrie au un simti dezvoltat al stilului. Observa totul din jur, cu ochi de vultur, mai ales cand vine vorba de detalii de natura estetica. Sunt perspicace din punct de vedere vizual, isi doresc sa infrumuseteze spatiul in care locuiesc, au un simt rafinat al modei si sunt pasionate de decoratiuni de tot felul.

5. Fecioarele de august tind sa fie mai flexibile, spre deosebire de „surorile” lor de septembrie. Stiu cum sa se destinda, sa se lase purtate de val si pot accepta sa le fie schimbate planurile, fara sa se enerveze.

6. Fecioarele de septembrie sunt foarte dure cu propria persoana. Sunt critice si perfectioniste, iar acest lucru se datoreaza faptului ca au asteptari mari si isi doresc sa fie mereu corecte. Sunt ambitioase si orientate spre cariera, deci inseamna ca pot fi nemiloase cu ele insele daca nu reusesc sa isi indeplineasca obiectivele. Nu considera ca greseala este omeneasca, pentru ele nici macar nu exista acest cuvant in vocabular.

Sursa: divahair.ro