Cele 3 femei din zodiac care isi gasesc alesul vara aceasta. Insa ajung la despartire.

469

Vara aceasta va fi plină de promisiuni romantice, dar și de riscuri pe măsură. Dacă nu-ți păstrezi atenția trează și mintea limpede, s-ar putea ca săgeata lui Cupidon să te împingă către alegeri greșite, care vor avea consecințe de lungă durată pentru viața ta.

Atunci când Venus va ieși din mișcarea sa retrogradă, pe 25 iunie, vom avea liber la dragoste, dar acest lucru s-ar putea să nu fie atât de benefic pe cât pare. Mai ales în cazul unor semne care se vor lăsa înșelate, considerând că tot ce strălucește este aur. Dornice să se bucure de senzații tari, după lunga perioadă de izolare și să aibă sentimentul că nu le scapă nimic, trei dintre zodii vor cădea într-o mare capcană. Își vor întâlni sufletul pereche, dar, pentru că sunt purtate de val, nu se vor opri din căutări și vor cădea în mrejele unor aventurieri, care se vor juca cu inima lor.

Descoperă dacă faci parte dintre semnele expuse riscului de a-și pierde iubirea pentru o aventură efemeră. Cel puțin , vei fi avertizată și îți vei putea lua unele măsuri de precauție.

Taur

Toată fericirea ta, construită cu grijă în la începutul verii, se va duce de râpă spre sfârșitul ei, dacă nu ești atentă la ce îți spun astrele. Chiar înainte de ieșirea lui Venus din retrograd vei întâlni un bărbat minunat, care va fi gata să te facă stăpâna inimii sale. Începând cu 21 iunie, când Luna Nouă se află în Rac, vei fi mult mai receptivă din punct de vedere emoțional și vei putea percepe acea legătură karmică, ce te orientează către sufletul tău pereche. Îl vei întâlni la un eveniment monden sau la o întâlnire cu prietenii și îți vei da seama instant că sunteți făcuți unul pentru celălalt. Veți râde împreună, vă veți bucura de momente tandre și veți împărtăși cele mai fascinante idei. Toate bune și frumoase, până pe data de 27 iulie, când Venus se va afla în cuadratură cu Neptun, maestrul amăgirilor. Atunci vei începe să flirtezi cu cineva online sau la serviciu, fără să iei acest lucru în serios. Dar este începutul sfârșitului și lovitura de grație va fi dată de Uranus, care intră în mișcare retrogradă de pe 15 august, chiar în semnul tău. Confuzia și haosul pe care le instaurează te vor împinge să iei o decizie greșită și să renunți la o relație stabilă, pentru un bărbat care te va părăsi după o noapte de dragoste. Astrele te avertizează, dar depinde numai de tine să te ferești de ispită.

Leu

Cine se poate pune cu tine atunci când cazi în capcana propriului orgoliu și te lași orbită de cuvinte amăgitoare și promisiuni deșarte? Vara aceasta ai șansa de a-l găsi pe bărbatul visurilor tale, dar și ghinionul de a-l pierde la fel de repede. Depinde numai de tine ce cale alegi și cum te ferești de minciunile frumoase pe care ți le servește un alt bărbat. Pe 20 iunie, Soarele, protectorul tău, intră în Rac și face ca inima ta să devină mai sensibilă și să vibreze în fața iubirii adevărate. Însă pe 22 iulie, Soarele va pătrunde chiar în semnul tău și nevoia ta de a fi apreciată și ridicată în slăvi îți va afecta judecata, făcându-te să cazi pradă unui cuceritor fără scrupule. Vei avea de ales între sufletul tău pereche și un tip care te fascinează prin experiența sa și te atrage într-o adevărată pânză de păianjen. Din păcate, pe 19 august, Luna Nouă se va afla în semnul tău, așa că vei pleca urechea la false laude și angajamente fără acoperire, din partea unui bărbat care se va retrage imediat ce și-a atins ținta sau nu se va dovedi demn de tine. Ai șansa să te ferești de această capcană, dacă dai ascultare sfaturilor unor prieteni sau intuiției tale profunde.

Scorpion

Începând cu 28 iunie, când Marte, guvernatorul tău, intră în semnul de domiciliu al Berbecului, vei experimenta acel tip de pasiune irepresibilă pe care îl poți avea doar față de Alesul tău. Vei începe o relație în care sufletele voastre vor comunica fără nici o opreliște și te vei bucura de zile magice împreună cu persoana iubită. Poate că veți petrece vacanța împreună sau veți trece prin experiențe speciale, care vă vor apropia din ce în ce mai tare. Vei avea sentimentul că vă cunoașteți dintotdeauna, iar iubirea dintre voi va deveni perfectă. Până la un punct, în care lucurile se vor schimba la 180 de grade. Atunci când partenerul îți va face o propunere de a trece la un nou nivel al relației, te vei simți îngrădită și vei avea sentimentul că pierzi alte oportunități. Pe 10 august, Marte va fi în conjuncție cu întunecata Lilith și va scoate la iveală partea ta de umbră, făcându-te să te arunci într-o legătură cu un tip pe care nici măcar nu-l placi foarte tare. În dorința ta de a demonstra că ești o femeie independentă, care nu ține cont de nici o opreliște când vine vorba de impulsurile sale, vei pune punct unei relații frumoase, pentru un moment de plăcere. Ai șanse să eviți acest deznodământ și să-ți păstrezi Alesul, dacă îți exerciți autocontrolul emoțional și îți recunoști greșelile.

Sursa articol: https://respectsiprietenie.ro