TOPUL celor mai puternice femei din zodiac

8040

Fiecare femeie din zodiac este unica datorita trasaturilor pe care le are. In ceea ce priveste capitolul putere, doar cateva native nu se lasa afectate de factorii externi.

Acestea sunt rezistente ca un diamant si reusesc sa faca fata tuturor obstacolelor. Niciodata nu se lasa prada emotiilor si reusesc sa isi mentina calmul chiar si in situatii critice.

4.Berbec

Femeia Berbec este una dintre cele mai puternice native din zodiac. Mereu este plina de energie si vitalitate si are o personalitate aventuroasa. Nu ii este frica de nimic si mereu accepta noile provocari cu o atitudine de lider si cu o stapanire de sine extraordinara.

De asemenea, femeia Berbec este rebela si impulsiva, ceea ce atrage foarte multi dusmani. Nu ii este teama sa isi spuna parerea si nu poate fi convinsa ca nu are dreptate. Capacitatea de lider, energia si curajul sunt calitati care o fac pe aceasta nativa sa fie comparata cu un diamant.

3.Rac

Desi aceasta femeie este cunoscuta pentru schimbarile bruste si rapide de temperament, trebuie sa stii ca este de fapt foarte puternica si rezistenta. Se simte in siguranta atunci cand este inconjurata de oameni care au incredere in competentele sale. Este ambitioasa atat in cariera, cat si pe plan sentimental.

Cu prietenii si partenerul de viata poate sa fie extrem de sincera, chiar daca acest lucru ii raneste pe cei din jur. Femeia Rac este mai puternica decat un diamant deoarece are incredere in sine, este perfectionista si poate realiza orice isi propune.

Femeile din zodiac care se apropie de perfectiune trebuie sa invete sa fie mult mai intelegatoare atat cu cei din jur, cat si cu ele. Doar asa vor putea mentine relatiile cu cei din jur

2.Scorpion

Scorpionul are o personalitate puternica, insa este diferita de restul femeilor din zodiac prin intensitatea de care da dovada. Acest lucru este vizibil indeosebi la nivel emotional. Aceasta femeie nu se va stabili niciodata, iar pasiunea ei permanenta o face de neoprit in indeplinirea planurilor sale.

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt de obicei critice, arogante si le este greu sa se adapteze rutinei zilnice.

In dragoste, au un caracter puternic si sunt foarte pasionale si implicate in relatie. Determinarea, consecventa si capacitatea de a indeplini tot ce isi propune sunt trasaturi specifice ale femeii Scorpion.

1.Sagetator

Femeia Sagetator are o personalitate mai mult decat puternica. “Aruncă-mă lupilor şi mă voi întoarce conducând haita!” Acest principiu se aplică unei singure zodii, sagetator. Este lupoaică în cel mai profund sens al cuvântului.

Femeia Sagetator este curajoasa, independenta, vrea sa forteze barierele si isi asuma riscuri care altora le-ar putea parea nebunesti.

Extrem de ambitioasa, femeia Sagetator vrea sa isi organizeze viata in detaliu, pentru ca totul sa fie exact asa cum vrea ea.

Aceasta ar face orice care poate veni in sprijinul bunei ei reputatii. Pentru ea, viata este o lupta continua. Ea este neinfricata si nu se uita niciodata inapoi!