Fenomene astronomice rare în iulie 2018. Ce se intampla si cum iti influenteaza zodia

280

Luna sângerie din iulie 2018 va fi cea mai lungă eclipsă totală de lună a secolului, conform astronomilor.

Eclipsa va dura o oră și 43 de minute, cu 40 de minute mai mult decât superluna de pe 31 ianuarie. Luna plină din iulie 2018 este, așadar, cea mai lungă eclipsă totală de lună a secolului XXI și va avea loc în noaptea de 27 spre 28 iulie.

În timpul acestei eclipse, luna va căpăta o nuanță de roșu închis spre portocaliu.

Acest eveniment nu va trece deloc neobservat. Deși nu toată lumea îl va putea vedea pe cer, cu siguranță toți vom simți efectele eclipsei de lună.

În luna iulie trebuie să ne așteptăm atât la schimbări pozitive, cât și la întâmplări mai puțin plăcute. Ești curioasă care sunt influențele acestor evenimente asupra zodiei tale? Află mai jos!

Cum îți vor tranforma viața fenomenele astronomice rare din iulie 2018

Berbec

Luna următoare vei începe să fii din ce în ce mai atentă cu casa, familia și siguranța celor dragi. Te-ai concentrat până acum asupra carierei și ai uitat care sunt cele mai importante lucruri în viață.

De asemenea, îți vei consuma multă energie în construirea unei relații de dragoste care nu se va termina prea bine. Încearcă să le arăți celor dragi cât de mult contează pentru tine și lasă restul să vină de la sine.

Taur

În luna iulie, fenomenele astronomice rare te vor face să ai multe confruntări verbale cu membrii familiei. Folosește-ți energia pentru a face schimbările în casă pe care ți le-ai propus, nu pentru a te certa. Pe plan profesional, ai ocazia de a-ți lărgi orizonturile și chiar de a avansa în carieră.

Gemeni

Te-ai concentrat până acum asupra averii, posesiunilor materiale și banilor. Totuși, ritmul vieții va deveni destul de accelerat și cuvintele vor fi arme distructive pentru cei din jur. Deși vei fi mai sociabilă, trebuie să știi să faci diferența între prieteni și persoanele care îți vor răul.

Rac

În luna ta, trebuie să fii mai atentă asupra lucrurilor care contează cu adevărat în viață, fie că sunt materiale, intelectuale sau spirituale.

Vei începe negocieri pe tema banilor și vei neglija dorințele persoanelor dragi. Luna sângerie îți va aduce multe experiențe emoționale la sfârșitul lui iulie și vei avea parte de emoții puternice, care îți vor schimba viața.

Leu

Deși ai fost în ceață în ultimele luni, acum vei începe să vezi mai clar totul. Luna aceasta vei avea parte de mai multe activități de grup cu prietenii și vei avea interacțiuni și cu persoane de sex opus.

Totuși, adevăratele schimbări vor apărea spre sfârșitul lunii, când luna sângerie și eclipsa totală de lună îți vor aduce schimbări spirituale.

Fecioară

Practică, orientată spre detalii și conștiincioasă – cam așa ești atunci când vrei să îți îndeplinești țelurile și dorințele. Persoanele cu care stai sunt o reflexie a ta. Din acest motiv, te vei trezi în această lună întrebându-te de multe ori dacă ar trebui să păstrezi anumite persoane în viața ta sau nu. Meditația te va ajuta să îți dai seama de ce ai nevoie acum și să îți schimbi percepția asupra vieții.
Practică, orientată spre detalii și conștiincioasă – cam așa ești atunci când vrei să îți îndeplinești țelurile și dorințele. Persoanele cu care stai sunt o reflexie a ta. Din acest motiv, te vei trezi în această lună întrebându-te de multe ori dacă ar trebui să păstrezi anumite persoane în viața ta sau nu. Meditația te va ajuta să îți dai seama de ce ai nevoie acum și să îți schimbi percepția asupra vieții.

Balanță

Ideile tale vor începe să fie cunoscute de toată lumea și te vei exprima fără nicio reținere. Încearcă să nu lași pe nimeni și nimic să stea în calea ta și să îți urmărești pasiunile și țelurile până la capăt. Îngerul păzitor va rămâne pe umărul tău până în octombrie și te va ajuta să rezolvi probleme din familie, din relația de cuplu și cele legate de siguranță.

Scorpion

Folosește-ți nevoia de transformare și dezvoltare pentru a-ți extinde orizonturile prin metafizică, religie și spiritualitate. Luna sângerie îți va oferi toată inspirația de care ai nevoie pentru a avansa în carieră.

Ești încă într-o perioadă de căutare a sensului vieții și de aceea ar trebui să profiți de luna iulie pentru a călători mai mult și pentru a întâlni persoane care să te ajute în acest sens.

Săgetător

Vei avea parte de o lună intensă, în care vei afla cât de mult contează să cooperezi cu ceilalți pentru a obține ceea ce îți dorești. Relațiile cu cei din jur vor progresa încet. Călătoriile sunt favorizate de luna sângerie și te vor ajuta să avansezi în carieră.

Capricorn

Evenimentele astronomice rare din această lună vor scoate la iveală noi aspecte ascunse ale tale. Așteaptă-te la conversații intense și profunde. Încearcă să nu faci excese în această lună, deoarece poți avea probleme de sănătate. De asemenea, vei învăța să pui accentul pe modul în care cheltuiești banii.

Vărsător

Inovația și originalitatea ta vor putea fi observate de cei din jur la locul de muncă. Ești într-o perioadă de învățare, ceea ce te face să comunici extrem de eficient cu cei din jur. Pe plan personal, poți avea parte de schimbări pozitive. Sunt șanse mari să intri într-o nouă relație.

Pești

Vara este anotimpul romantismului în cazul tău, a creativității și plăcerii. Deși vei avea parte de schimbări pozitive pe plan profesional, problemele de sănătatea pot ieși la iveală în iulie.

Totuși, atmosfera relaxantă din familie te va ajuta să treci cu bine și peste aceste neplăceri și să fii mult mai determinată în îndeplinirea dorințelor.

Ține cont de aceste informații și profită de luna sângerie și de eclipsa totală de lună de la sfârșitul lui iulie pentru a duce până la capăt tot ce ți-ai propus în această vară!