Singura sau intr-o relatie? Cum esti mai fericita, in functie de zodia ta

87

Berbec – Te descurci grozav pe cont propriu

Viata ta este plina, esti fericita si nu duci lipsa de distractie si actiune. Nu ai nevoie de nimeni pentru a te simti implinita si nu esti dependenta de nimeni altcineva pentru fericirea ta.

Taur – Te vezi cum iti impartasesti viata cu altcineva

In timp ce o relatie nu poate fi singurul lucru pe care il ai in viata ta, aceasta o afecteaza in multe feluri si trebuie sa ii poti face loc. Avand o relatie, devii conectata la prietenii partenerului tau, familiei lui, animalelor lui de companie, idei, activitati, aprecieri, antipatii, situatii de viata, considerente religioase si politice si chiar optiunile lui de distractie.

Gemeni – Ești capabilă să te gândești la o relație fără ca ideea angajamentului să te sperie

Dacă noțiunea de angajament este înspăimântătoare pentru tine, nu vei putea niciodată să ai o relație fără a o sabota neintenționat. Dacă poți vedea de ce o relație ar fi benefică pentru tine fără ca ritmul cardiac să îți crească, atunci ești pregătită.

Rac – Poți lăsa orice fost sau relație din trecut în urmă și poți oferi unei noi relații timpul și atenția de care ar avea nevoie

Dacă ești prea prinsă în trecut, nu ar mai fi loc pentru cineva nou. Deși există cu siguranță un bagaj semnificativ de amintiri, știi că ești suficient de puternică pentru a avea o nouă dragoste în viața ta.

Leu – Tot ce vrei este o iubire necondiționată

Știi că meriți tot ce e mai bun și o dragoste care vine cu condiții sau te face să te schimbi pentru ca celui de lângă tine să-i fie bine nu e pentru tine. Știi că ești valoroasă și nu trebuie să încerci să coonvingi pe nimeni să te iubească.

Fecioară – Trebuie să renunți la acea listă cu calitățile pe care trebuie să le aibă partenerul tău perfect

Știi că dacă ai un set imposibil de așteptări este un mod de a-ți bloca orice șansă de a avea o relație. Ești deschisă și nu-ți vei lăsa obsesia pentru perfecțiune să-ți saboteze viitoarele iubiri.

Balanţă – Te afli într-un moment al vieții tale în care poți pune interesele altcuiva înaintea alor tale

Relațiile necesită mult compromis și răbdare, iar tu ești suficient de pregătită emoțional pentru a face asta.

Scorpion – Te simți confortabil în propria piele și îți place de tine

Te-ai acceptat și ești gata să accepți pe altcineva în viața ta. Când te simți în largul tău cu tine însăți, este mult mai ușor să te raportezi la o altă persoană. Dacă nu ești fixată pe propriile defecte, poți accepta mai mult și mai ușor caracteristicile unice ale unui bărbat.

Săgetător – Ești deschisă la o relație și poți renunța la singurătate

Nu ești disperată să găsești pe cineva, deci e foarte probabil să-l găsești într-un mod neașteptat. Din moment ce iubești schimbarea, aștepți cu nerăbdare situații noi care te vor ajuta să evoluezi și te vei schimba dacă vei avea o persoană specială în viața ta.

Capricorn – Știi ce e important pentru tine și ce vrei într-o relație, dar asta nu te face inflexibilă sau incapabilă să faci compromisuri

Nu te vei modela în altă persoană, dar nici nu îți vei pune restricții atunci când vine vorba de un potențial partener. Ești gata să depui efortul necesar pentru a avea o relație sănătoasă.

Vărsător – Nu ești genul de persoană care să se concentreze pe lucrurile mici și nu vei face un mare caz din fiecare dezacord sau problemă pe care le-ai putea într-o nouă relație

Există momente în dragoste în care trebuie doar să lași lucrurile să curgă de la sine și să mergi mai departe. Ești relaxată și iei totul așa cum vine. Fie că ești singură sau nu, poți fi fericită.

Pești – Nu depinzi de o altă persoană pentru a fi fericită, pentru că poți face tu asta pentru tine însăți

Nu ești cineva care are nevoie de un bărbat lângă ea cu orice preț, deoarece nu ți-e frică să fii singură. Ești creativă, plină de imaginație și găsești numeroase activități care să-ți aducă bucurie. Cu toate acestea, în viața ta e loc și pentru altcineva dacă e cazul.