Filozofia de viata a zodiilor de FOC – BERBEC, LEU, SAGETATOR

3991

Zodiile de Foc fac totul pentru a lua tot ce este mai bun de la viata, pentru a se bucura de fiecare moment, incercand sa nu aiba regrete si sa nu lase emotiile negative sa le ghideze pasii. Sunt firi energice si entuziaste si isi traiesc viata la maxim, profitand de fiecare clipa. Zodiile de Foc sunt pasionale, volubile, competitive, sociabile, libere.

Berbec – „Sunt” Nativul Berbec este foarte sincer si direct. Nu ii place sa se ascunda dupa deget, sa incerce sa para altcineva decat este. Prefera sa spuna un adevar dur, decat o minciuna dulce, pentru ca este de parere ca sinceritatea si loialitatea sunt mult mai importante decat orice altceva. Se implica activ si cu multa pasiune in tot ceea ce face, fiind prezent si cu atentia concentrata mereu.

Leu – „Vreau” Nimic din ceea ce isi propune un Leu nu este imposibil. De fapt, este genul de persoana care crede cu tarie ca „imposibilul este posibil” si este atras de astfel de situatii care par fara iesire pentru alte persoane. Adora provocarile si se adapteaza cu mare usurinta la orice schimbare. Are curajul de a-si asuma obiective marete si mandria il face sa le indeplineasca. Este extrem de atent la imaginea sa in societate si cel mai bine se simte atunci cand este laudat (mai ales, daca este in lumina reflectoarelor).

Sagetator – „Vad” Acest nativ este atent la fiecare detaliu, intelegand ca nimeni altcineva sensurile ascunse din diverse actiuni si avand capacitatea exceptionala de a citi printre randuri. Este condus in viata de o sete nestavilita de cunoastere, motiv pentru care adora sa calatoreasca, sa cunoasca diferite culturi si oameni noi. Are o intuitie excelenta si ar fi bine sa se bazeze mereu pe ea.