Filozofia de viata a zodiilor de AER – GEMENI, BALANTA, VARSATOR

708

Zodiile de Aer – Gemeni, Balanta, Varsator, au o inclinatie aparte pentru latura intelectuala si analitica a vietii, avand nevoie de parteneri de viata care sa faca fata dezbaterilor bazate pe argumente solide, presarate cu jocuri de cuvinte. Intalnim deseori acesti nativi in librarii, biblioteci si in orice alt loc in care abunda informatiile.

Gemeni – „Gandesc” Acest nativ este dornic de cunoastere inca din copilarie, fiind stapanit de o curiozitate molipsitoare pentru cei din jur. Are nevoie sa fie mereu implicat activ intr-un proiect sau intr-o sarcina care il ajuta se descopere noi informatii despre lume sau despre propria persoana. Este un comunicator neintrecut, pentru ca isi bazeaza ideile pe ratiune si o cultura generala bogata. Adora sa analizeze totul.

Balanta – „Cantaresc” Nu e tocmai o supriza aceasta filozofie de viata pentru nativii Balanta, mereu in cautarea echilibrului, ca si a pacii si armoniei. Sunt inzestrati de Univers cu un talent de neegalat pentru a crea echilibrul interior, pe de o parte, dar si pe cel din vietile altor persoane, pe de alta parte. Analizeaza cu atentie fiecare detaliu care creeaza haosul si au capacitatea de a-l elimina. Sunt mediatori excelenti si pot rezolva conflictele cu mare usurinta, astfel incat sa fie armonie oriunde ar fi.

Varsator – „Cunosc” Tot ceea ce face Varsatorul este pentru a descoperi ceva nou, ineditul fiind dependenta sa. De altfel, este cunoscut in zodiac si ca vizionarul care pare a veni dintr-o alta lume. Este openmind, se adapteaza usor si poate lua decizii importante cand este presat de timp. Datorita nevoii de a cunoaste cat mai multe, este nonconformist si nu se poate supune regulilor, care i-ar ingradi libertatea.