Filozofia de viata a zodiilor de APA – RAC, SCORPION, PESTI

7724

Zodiile de Apa sunt cele mai sensibile, intuitive si generoase dintre toate. Viata lor, deciziile, actiunile si dorintele lor sunt dictate adesea de sentimente, de emotii si de intuitia lor puternica. Zodiile de Apa sunt apreciate pentru sufletul lor deosebit si pentru puterea sufleteasca de care dau dovada in perioadele cele mai dificile.

Rac – „Simt” Totul in viata nativilor Rac inseamna emotie, sentimente si empatie. Calitatile sale il aseaza in fruntea celor mai sensibile zodii. Trece absolut fiecare informatie prin filtrul emotiilor, motiv pentru care au deseori puternice presentimente. Orice decizie pe are o ia este cu inima, se lasa pe loc secund cand vine vorba de binele cuiva si ajunge deseori la compromisuri. Pentru ca se lasa condus in viata de sentimente, nu trebuie sa uitam ca se supara foarte repede si ca poate pastra ranchiuna mult timp in sufletul sau.

Scorpion – „Doresc” Si Scorpionul se lasa condus de sentimente, pe care le simte la o intensitate mult mai ridicata decat alte zodii. Nu ar putea face nimic din obligatie, ci doar doar daca simte ca iti doreste cu adevarat. Este hotarat, determinat, perseverent si nimic nu poate sta intre el si obiectul dorintei sale, negasindu-si odihna pana nu devine totul realitate. Este destul de instabil, traindu-si fiecare clipa din viata la intensitate maxima.

Pesti – „Cred” Nativii Pesti sunt adevarati visatori, care isi creeaza in mintea lor un univers propriu, unde totul este perfect si unde se refugiaza de fiecare data cand lumea reala ii dezamageste. Au o intuitie puternica, pe care ar fi bine sa o asculte. Fiecare clipa din viata lor inseamna emotie, idealuuri si convingeri puternice.