Filozofia de viata a zodiilor de PAMANT – TAUR, FECIOARA, CAPRICORN

2445

Zodiile de Pamant au personalitati puternice, bine definite, cu trasaturi frumoase si calitati deosebit de apreciate de toate semnele zodiacului. Zodiile de Pamant sunt cele mai rationale, practice si stabile dintre toate.

Taur – „Am” Nativul Taur tine foarte mult la tot ceea ce are: experiente traite, prieteni apropiati, cunostinte importante, locul de munca visat sau bine renunerat, familia perfecta, iubire, bunuri materiale si orice altceva. Isi doreste din copilarie sa traiasca in lux si munceste oricat de mult este nevoie pentru a-si satisface nevoile. Visul de a avea la un moment dat tot ce viseaza ii da putere sa munceasca mult si sa depuna orice efort este necesar. Nu in ultimul rand, Taurul pune pret pe propria persoana, respectandu-se, iubindu-se si investind in educatie si dezvoltarea personala.

Fecioara – „Analizez” Find observator, Fecioara are capacitatea extraordinara de a observa cele mai mici detalii care scapa privirii oricui si de a despica firul nu doar in 4, ci in 14. Situatiile complexe sunt preferatele lor si nu se pot atasa de lucrurile simple, care nu le pun gandirea la lucru si inteligenta in valoare. Este extrem de exigenta cu propria persoana si cu cei la care tine cu adevarat.

Capricorn – „Folosesc” Nimeni nu stie sa utilizeze toate resursele de care dispune, asa cum o face Capricornul. Gaseste solutii pentru orice situatie, mai ales atunci cand trebuie sa se descurce cu putine informatii, venituri sau orice alt tip de resurse. Este un excelent strateg, perseverent, calculat, cumpatat.
Capricornul este capabil sa isi asume responsabilitatea pentru tot ce intreprinde, inclusiv pentru greseli. In acelasi timp, nu ezita sa se foloseasca si de cei din jur pentru a-si atinge obiectivele stabilite.