Final de luna minunat pentru aceste TREI zodii!

464

Pe 21 mai Soarele incepe sa tranziteze zodia Gemenilor, oferindu-ne o deschidere mai mare asupra flirturile, distractiei si a spiritului tineresc. Pe 25 mai Marte intra in Berbec si ofera multa forta, curaj nebun, atentie la posibile tendinte agresive, iar pe 28 mai Venus intra in Taur. De asemenea, pe 30 mai avem o Luna Noua in Gemeni, un eveniment numai bun pentru cei care sunt nevoiti sa se adapteze unui nou proces, unei schimbari. Aceste evenimente astrologice aduc numai beneficii celor trei zodii si promit sa le aduca satisfactii pe plan profesional si personal.

Taur Taurii se inteleg foarte bine cu persoana iubita. Desi au existat si cateva certuri in cuplu, acum acesti nativi ajung la un numitor comun cu persoana iubita. Din acest motiv, pentru ei sfarsitul lunii mai va reprezenta o perioada buna din punct de vedere sentimental. Alaturi de persoana iubita se gandesc si la o vacanta impreuna. Acum ramane de vazut daca isi vor indeplini obiectivul, insa nici pe plan financiar nu vor sta deloc rau, astfel ca sansele sunt destul de mari.

Gemeni Gemenii vor obtine armonie in viata lor, dupa o perioada destul de agitat pentru ei. Pe plan personal, Gemenii intalnesc oameni cu care vor crea legaturi puternice, de durata, care le vor oferi echilibrul si confirmarea de care au nevoie. Pe plan profesional, Gemenii vor fi scosi putin din zona de confort si vor face o schimbare in cariera. Norocul va fi de partea lor si toate le vor iesi asa cum si-au propus. Gemenii care au afaceri se bucura de succes, datorita felului in care stiu sa relationeze si sa comunice cu oamenii.

Sagetator Pentru Sagetatori urmeaza o perioada in care vor primi noi vesti pe plan financiar, dupa ce o lunga vreme si-au dorit o marire de salariu sau obtinerea unei avansari. Iata ca la sfarsitul lunii mai acest lucru se va intampla, iar nativii Sagetatori vor avea parte de schimbari in ceea ce priveste locul de munca. Nici la capitolul dragoste nu vor sta deloc rau, caci e posibil sa-si intalneasca jumatatea, persoana de care aveau nevoie si care o sa-i faca cei mai fericiti. Acesti nativi sunt pregatiti sa inceapa o poveste de iubire ca-n filme alaturi de o persoana speciala.