Frica suprema a femeilor, in functie de zodie

14433

Berbec

Berbecii au o forta extraordinara si ii fac pe altii sa-i asculte, impunandu-se lejer. Fire impulsiva, esti capabila sa mergi in razboi atunci cand esti provocata.  Îți este teamă, însă, de obstacolele pe care le-ai putea întâlni, în drumul tău spre victorie. Eșecul este singurul lucru care te-ar doborî și știi asta.

Taur

Iti place stabilitatea si viata sigura. Esti conservatoare si iti place rutina. Ti-e frica de schimbare si nesiguranță te va urmări și în relații, deoarece ești dispusă la multe compromisuri, pentru a evita o despărțire.

Gemeni

Tu ai o viață socială activă și iubești să îți petreci timpul în jurul oamenilor. Spre deosebire de Taur, nu suporți rutina și schimbi mereu atât locurile, cât și oamenii din viața ta. Îți place provocarea și teama ta cea mai mare este să fii nevoit să trăiești în același loc pentru mult timp. Vei dori, la un moment dat, să te stabilești și tu, dar trebuie să fie inițiativa ta, pentru că și cea mai mică presiune o vei simți ca pe o insuportabilă povară.

Rac

Tu ești o familistă convinsă! Modul tău preferat de a-ți petrece timpul este alături de familie, gătind și făcându-i fericiți pe cei dragi ție. Cea mai mare teamă a ta este să îți pierzi casa, rudele sau persoana iubită. Nu crezi că se poate întâmpla ceva mai rău decât o spargere, o despărțire sau o catastrofă naturală.

Leu

Firea ta impunătoare lasă impresia că nu îți este teamă de nimic. Ești o persoană curajoasă, însă ești dispusă să îți asumi riscuri doar pentru că știi că vei primi atenție după. Nu te sperie gândul că ar trebui să sari în foc, pentru a-ți proteja imaginea, dar nu suporți ideea că ai putea rămâne singură. Lipsa oamenilor din jurul tău, care să te umple de atenție, este cea mai mare temere a ta.

Fecioară

Tu ești cea mai perfecționistă și mai critică persoană din zodiac. Chiar dacă nu vrei să fii răutăcioasă, nu te poți abține să nu observi detaliile care te nemulțumesc și să încerci să repari. Ești o persoană organizată și îți place curățenia, așa că nu este de mirare că cel mai tare îți este teamă de haos și dezordine.

Balanță

Tu îți faci prieteni cu ușurință și îți câștigi rapid popularitatea, atunci când mergi într-un cerc nou. Iubești să lucrezi în echipă și faci tot ce poți pentru a mulțumi pe toată lumea. Cel mai tare îți este teamă de nedreptate și de singurătate.

Scorpion

Ești o persoană profundă, emoțională și posesivă, iar toată viața ta tânjești să îți găsești jumătatea. Nu degeaba se spune că Scorpionii fie te iubesc, fie te urăsc. Cea mai mare teamă a ta este să fii trădat, înșelat ori mințit și ai nevoie de ani întregi, pentru a-ți reveni din aceste dezamăgiri.

Săgetător

Tu ești o persoană norocoasă, optimistă și plină de energie! Indiferent de obstacolele pe care le întâlnești, ai credința că lucrurile se vor rezolva până la urmă. Ai țeluri mari în viață, dar nu ești dispusă să faci niciun compromis pentru a le îndeplini. Cea mai mare teamă a ta este să fii nevoită să te supui regulilor.

Capricorn

Tu îți dorești să devii o persoană de succes, iar odată ce se întâmplă asta, vrei ca meritul să îți fie recunoscut. Ești dispusă să stai peste program și să îți sacrifici viața personală, pentru a ajunge acolo unde îți dorești profesional. Reputația este foarte importantă pentru tine și nu vrei să faci nimic lipsit de moralitate sau nedrept, pentru a ajunge în vârf. Cea mai mare teamă a ta este să îți pierzi locul de muncă.

Vărsător

Ești o persoană care caută liniște și urăști să vezi că o persoană este tratată nedrept. Îți place să te implici în activități caritabile, iar cea mai mare teamă a ta este să nu fii lăsată să îți duci misiunile la bun sfârșit.

Pești

Esti sensibila si simti durerea celorlalti. Ai lumea ta, iar cea mai mare teamă a ta este să fii nevoit să cobori cu picioarele pe pământ.